Test Ride 2016 - Brasov

Test Ride 2016 - Brasov

Autor: Costi Iordan | 7 iunie 2016

Test Ride 2016 - Brasov


Aşa cum v-am obişnuit încă din 2015, organizăm şi în acest an seria de evenimente "TEST RIDE 2016", evenimente ce vor avea loc în mai multe oraşe din tară.

TEST RIDE 2016 – ce presupune şi în ce constă?

În cadrul seriei de evenimente TEST RIDE 2016, vom pune la dispoziţie gratuit, o flotă numeroasă de biciclete de top pentru a fi testate. Anul acesta, flota noastră cuprinde 25 de biciclete, respectiv 14 modele Cannondale şi 11 modele GT. Am selectat atent gama de biciclete astfel încât să acopere fiecare disciplină: şosea, cross country, trail şi bineînţeles gravity.

De la Cannondale nu vor lipsi modele precum F-Si, Habit sau Slate (probabil cea mai asteptată bicicleta în 2016), iar GT va completa gama cu celebrul Sanction, ForceX sau Grade. Deci aveţi ce testa!

Test Ride 2016 - Brasov


Următoarea oprire este la Brașov, între 11-12 Iunie, în incita complex-ului Monterai Resort, unde venim cu noutăți: 11 biciclete Scalpel -Si Carbon, însumand un total de 36 de biciclete pentru test. Good news, nu-i așa?

Având în vedere experiența din trecut, vă recomandăm să rezervați încă de pe-acum bicicletele dorite pentru a vă bucura de testarea modelelor preferate. Regulamentul permite rezervarea a maxim 2 biciclete/zi , indiferent de brand-ul ales, însă, în funcție de disponibilitatea acestora la stand, se pot testa mai multe biciclete. Rezervarea o puteti face in link-ul urmator:

www.extremeriders.ro/test-ride

Foarte important! Nu uitați actul de indentitate, casca, Acordul de Asumare a Răspunderii completat și pedalele! De restul ne vom ocupa noi.
Stay tuned, odată cu derularea evenimentelor, vom posta informaţii la zi pe paginile noastre de Facebook, Cannondale Romania si GT Bicycle Romania sau pe pagina de eveniment.

Vă așteptăm la TEST RIDE!

Test Ride 2016 - Brasov
Raporteaza

Scrie un comentariu , fii primul ! :)

Costi Iordan
Membru din: 19 iulie 2010

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads