Save our spot 2012: Burn&KingPin, to the rescue!

Save our spot 2012: Burn&KingPin, to the rescue!

Autor: Costi Iordan | 6 aprilie 2012

Save our spot 2012: Burn&KingPin, to the rescue!


Se stie: in Romania, poti sa numeri pe degetele de la o mana skatepark-urile decente, iar majoritatea trick-urilor se dau pe rampe improvizate. De aceea, pentru toti riderii romani care vor sa sara mai sus, Burn vine in ajutor cu pofta de renovat spoturile de dat aflate in paragina. Si, pentru ca a intrat si echipa de la KingPin Magazine pe fir, treaba e aproape rezolvata.

Inscrie-ti skate park'ul pe www.kingpinmag.com/burn-sos pana la data de 1 mai 2012 pentru a intra in combinatie.

Asa ca spune-ne tu: ce spot de la noi a vazut si zile mai bune? In ce loc ar putea sa-ti iasa cel mai bine trikurile? Fa o poza cat mai convingatoare, povesteste de ce e nevoie de ajutorul fix-it crew-ului de la Burn si uploadeaza tot pe kingpin.mpora.com/burn-sos pana pe 1 Mai. Daca vedem ca e de dat si de reparat, ne punem pe treaba si, la vara, locul tau de skate se poate transforma in super-locul tau de skate.

Sleek si proaspat renovat.

Bineinteles, la final, totul ramane in comunitate, numai bun pentru shredding.
Asa ca pregateste-ti tastatura, ia o camera foto cu tine la dat si hai sa facem treaba treaba, pana se explodeaza rampele si cedeaza gravitatia in Romania! Let’s do it!
Raporteaza

4 Comentarii

Eusebiu Vieriu
9 aprilie 2012 la 23:27
se pune si daca nu avem sk8park??
0
0
Ayame Andrei
17 aprilie 2012 la 18:33
nu
0
0
Emil Andrei
20 aprilie 2012 la 01:20
oare ne-ar sa facem un dirt park in bucuresti sau sa il facem mai mare pe cel din andronache?
0
0
Stefan Adrian
25 aprilie 2012 la 01:42
iti trebuie deja un loc amenajat ce trebuie reparat/imbunatatit,nu construiesc unul de la zero,cred,ar fi frumos sa avem un dirt park in padure la baneasa,acolo sunt mai putine ciori,insa in andronache...
0
0

Scrie un comentariu

Costi Iordan
Membru din: 19 iulie 2010

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads