Rocket Bike Fest - Editia a-II-a 4 zile de INSCRIERE pana la Start!

Rocket Bike Fest - Editia a-II-a 4 zile de INSCRIERE pana la Start!

Autor: Costi Iordan | 17 septembrie 2013

Comunicat de presa

BikeXpert in colaborare cu Asociatia Help Autism te invita sa pedalezi pentru un zambet in competitia „Rocket Bike Fest”!

Vino sambata, 21 Septembrie la Rocket Bike Fest Cernica, impreuna cu prietenii sau familia si participa la competitie, fie singur in categoria Elite/Hobby, fie alaturi de cel mic, la categoria Family. Incurajeaza-ti copilul sa pedaleze pe traseul special amenajat pentru cei mai mici dintre biciclisti, in incinta Parcului de Aventura Phoenix Cernica.

Rocket Bike Fest te asteapta cu distractie la superlativ! Pedalezi aproape de oras si totusi in mijlocul naturii, asculti muzica buna si ai parte de senzatii tari si adrenalina crescuta cu jocurile sportive de catarari, paintball sau tiroliene din Parcul de Aventura.

Fondurile colectate din taxa de participare la competitia de ciclism vor fi directionate catre Asociatia Help Autism in scopul sustinerii programelor gratuite pentru copii in cadrul Centrului HelpAutism, situat in Delea Noua nr. 36, Sector 3, Bucuresti.

Eveniment sustinut de: Sportul pentru Tine, Isostar, Epson, La Fantana, Chio, Alka Group, America Skate, Stihl, Himalaya Adventure, Fan Courier, Abbara, MX Shop.ro, Free Rider, Dirt Bike, Brigada de Voluntari, Ara Promotion, Iris Shoping Center, DOMO.ro.

Parteneri media: Itsy Bitsy, Radio Guerrilla, Agerpress, Trustrul Pro TV, Pro Fm, The Group Fundation, Media Set, Getica OOH, Phoenix Media, Fairway Media, Clear Media, Affichage Romania, Spectacular, Royal Media Trading, Biciclistul.ro, Calendar Evenimente.

Mai multe detalii pe www.rocketbike.ro si https://www.facebook.com/RocketbikeFest.

Daniela Bololoi, Presedinte Asociatia Help Autism
Email: [email protected] , telefon 0727 228 551

Catalin Sprinceana, coordonator eveniment BikeXpert
Email: [email protected] , telefon 0722 305 318

Va asteptam sambata, 21 septembrie, sa pedalam impreuna pentru un zambet!

Asociatia Help Autism

Rocket Bike Fest - Editia a-II-a 4 zile de INSCRIERE pana la Start!
Raporteaza

Scrie un comentariu , fii primul ! :)

Costi Iordan
Membru din: 19 iulie 2010

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads