Parere personala despre Contador - Primul concurs prima victorie

Parere personala despre Contador - Primul concurs prima victorie

Postat la: 29 ianuarie 2012

De aproape 2 ani este amenintat, tarat prin sali de judecata si comentat pe toate caile media. El si-a vazut de treaba (aparent nestingherit) si de castigat concursuri.

Se vede de la o posta ca nu se mai joaca cu ceilalti pe munti si la contratimp, ca acum parca s-au mai strans valorile dar, nici nu stim pe ce sa dam vina. Pe medicatie, pe stres, pe venirea din spate si maturizarea altor reale valori (fratii, Cadel, Basso, Nibali, ceata de columbieni care 2 ani alearga si 2 stau pe bara :) ). Cert este un singur lucru:indiferent ce zic gurile rele, acest Alberto este cu o clasa peste ceilalti. Nu conteaza ce a facut, ce face, cum face dar ganditi-va si voi: e huiduit pe strazi de mii de oameni frustrati care nu se gandesc ca poate 110\% din plutonul profesionist inca face lucrul de care e acuzat Contador. Se tot amana verdictul iar el asteapta cu sabia deasupra capului de foarte mult timp. A incercat ceea ce de mult nimeni nu a mai facut-o; cel putin in era contemporana: sa castige Giro si Le Tour. Nu a reusit. In schimb a reusit sa castige Giro si Vuelta. Si multe alte curse de prima mana.

Ultimul care si-a trecut in palmares acea combinatie “interzisa”, Giro si Le Tour in acelasi sezon, a fost Pantani. A fost….. Pacat, un alt mare campion, prins cu ocaua mica intr-un moment in care era zeu pentru multi. Unde mai pui ca Alberto, acum 2-3 saptamani sarea cu parapanta, la propriu ). Pentru tot acest comportament, pentru ca a putut si poate sa treaca peste stres si probleme si totusi sa fie un mare campion, merita tot respectul nostru.
Acum putem sa cautam acul in carul cu fan si sa spunem:

- ce a cautat in Israel in cantonament (din Israel este judecatorul cazului);
- de ce sa ne fie mila cand a fost prins cu o substanta interzisa;
- de ce s-a comportat nesportiv si a accelerat atunci cand Andy a avut probleme mecanice;
- de ce nu a fost un adevarat coechipier atunci cand la Astana, Kloden “s-a curatat” din cauza lui;

Adevarat, toate sunt adevarate, dar……el castiga concursuri importante pe banda rulanta iar Riis (cel mai tare manager din lume-parerea mea) il pretuieste mai mult decat orice pe lume.
ps: nu mi-a placut niciodata Contador, nu am fost niciodata “indragostit” de el cum am fost de Indurain, Ulrich sau Armstrong dar…..toata stima


Parere personala despre Contador - Primul concurs prima victorie

Parere personala despre Contador - Primul concurs prima victorie


Pentru alte pareri si povesti despre campionii pe doua roti click aici
Raporteaza

4 Comentarii

Emil Andrei
29 ianuarie 2012 la 20:11
Chiar daca sa dopat e eu mare campion si acum nu e el singurul ciclist profesionist care se dopeaza...
Si atunci cand Andy a avut probleme mecanice ce era sa faca sa se opreasca si sa ii puna lantul? Ori cine ar fi accelerat acolo mai ales ca acolo era lupat pentru cel mai mare concurs de sosea..
Si sa nu uitati ca si Armstrong a fost prins dopat si Pantani...
Si daca lumea il huiduie sa se uite in palmaresul lui si dupaceea sa mai vorbeasca...
0
0
Andrei Moldovan
31 ianuarie 2012 la 14:13
daca s-a dopat sa plateasca si gata ca deja merge si la ei pe stilul romanesc, lasa-o ca merge si asa. Altii s-au antrenat mai mult ca el si pt ca nu au fost dopati nu au avut sansa. Asa ca mai terminati cu Contador asta ca oricum pt asta va fi tinut minte.....DOPAJ
0
0
Sabin Muller Gtr
31 ianuarie 2012 la 15:26
Cand a fost prins Armstrong dopat? Te inseli.
0
0
Alex Ciocan
31 ianuarie 2012 la 23:16
"daca s-a dopat". Exact. Vad ca ati pus bine problema dar pe final luati deja o decizie: ca e vinovat. Daca e vinovat sa plateasca. Daca nu e prins sa n-o faca :)). Sper sa observe toata lumea ca nu am scris "daca nu e vinovat". :))
0
0

Scrie un comentariu

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads