GT Bicycles prezintă echipa pentru 2016

GT Bicycles prezintă echipa pentru 2016

Autor: Ionut Sava | 9 decembrie 2015

După patru ani alături de frații Atherton, GT anunță noul line-up pentru echipa de downhill.

„GT are o istorie bogată în succese la un nivel de top în competiții și o linie de biciclete dovedite la un nivelul Campionatelor Mondiale, brandul este foarte mândru că a fost asociat cu atât de puternicul program Atherton din 2012. Acum totuși, suntem pregătiți pentru acest nou capitol pentru GT global racing. Suntem încântați să continuăm impulsul de a forma și administra o nouă echipă de rideri împliniți din toată lumea.” Tim Inall - manager global general al GT


GT Bicycles prezintă echipa pentru 2016

Brook MacDonald, neozeelandez-ul venit de la Trek World Racing care în 2009 câștiga Campionatul Mondial de juniori la downhill și care, în 2012 la Val d'Isere în Franța, a câștigat prima cupă mondială din cariera sa:

„Sunt mai mult decât entuziasmat să încep un nou capitol din cariera mea alături de un brand atât de cunoscut, GT. Deținând mai multe victorii la Campionatul și Cupa Mondială, noua echipă mă face încrezător că voi avea parte de momente frumoase alături de noii ei membrii. GT are o istorie ce datează de la începutul mountain biking-ului, alături de legende precum Hans Ray, Brian Lopes, Eric Carter, Nico Vouilloz si Jill Kintner.”

GT Bicycles prezintă echipa pentru 2016

Sam Dale, o față cunoscută la Cupa Mondială, britanic venit de la Madison Saracen, bunul prieten al lui Josh Bryceland:

„Sunt nerăbdător în legătură cu viitorul meu la GT, după cum observați, cu acest line-up în echipă, vom avea parte de multe momente frumoase, și ne vom distra concurând pe bicicletele noastre, depunând totodată munca necesară. Cu o astfel de configurație, atât echipa cât și eu vom avea succes. ”

GT Bicycles prezintă echipa pentru 2016

Wyn Masters, de asemenea, rider ce a obtinut succes atât pe plan național cât și internațional, care miercurea face wheelie-uri și le postează pe canalul său WynTv:

„Nu aș putea să fiu mai mulțumit de line up-ul echipei; Sambo (Sam Dale), Brook Bulldog-ul, Jackson, Martin, Anneke, Rachel și desigur Mark și Tom! Știu că GT vine de la Gary Turner fondatorul, dar este totodată prescurtarea de la Good Times, adică exact ceea ce vom avea în 2016, sunt nerăbdător să mă urc pe noile mele Fury și Sanction și să devin primul rider care concurează întregul sezon atât în Campionatul Mondial de Enduro cât și în Cupa Mondială de downhill.”

GT Bicycles prezintă echipa pentru 2016

Jackson Frew, australianul intră în ultimul său sezon ca junior cu așteptări mari:

„Să continui parteneriatul meu cu GT în următorul sezon și să fac în continuare parte din echipă, este un vis devenit realitate! Istoria bogată a atleților GT în mountain biking și BMX este impresionantă și mă simt onorat să fiu adăugat pe listă ca parte din echipa GT Bicycles în 2016.”

Alături de ei, GT anunță și echipa de enduro pentru 2016: Martin Maes, Aneke Beerten și Rachel Throop.

În video-ul de mai jos îl puteți cunoaște pe managerul echipei, belgianul Mark Maurissen:

Raporteaza

Scrie un comentariu , fii primul ! :)

Ionut Sava
Membru din: 17 iunie 2008

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads