Bikepark Leogang isi anunta programul pe 2007

Bikepark Leogang isi anunta programul pe 2007

Postat la: 7 decembrie 2006

La putin timp dupa ce bikepark-urile europene s-au inchis pentru acest sezon, Bikepark Leogang isi anunta programul pe 2007.



Vara trecuta, spectatorii au vazut ceva istoric: primul double backflip pe un mountain bike. In 2007, nici nu ne putem imagina ce se va intampla in timpul "Out of Bounds Weekend", al "Kona White Style" sau a cupei IXS la downhill.



Kona White Style 2007



Bikepark Leogang isi anunta programul pe 2007



In Leogang, sezonul de biking incepe un pic mai devreme fata de alte statiuni: primul weekend din februarie 2007.



Kona White Style este versiunea de iarna a concursurilor de dirt jump din vara. Concursul va avea loc in seara lui 3 februarie 2007, in centrul parcului Leogang, avand 20 de rideri invitati. Va fi interesant de vazut cine isi va putea transfera cunostintele de dirt jump pe terenul inzapezit.



Out of Bounds



Dupa Kona White Style, urmatorul eveniment de proportii in Leogang este in iunie: weekendul Out of Bounds, care va avea loc intre 7 si 10 iunie 2007, imediat dupa deschiderea parcului in mai. Cu BRAUN 26TRIX si Kona ???Top to Bottom Eliminator???, weekendul Out of Bouns a fost fixat pe calendarul concursurilor de freeride si downhill. In 2007, spectacolul de freeride va avea loc cu o noua editie a BRAUN 26TRIX. Concursul de "downhill eliminator" va fi inlocuit cu o cursa de Dual-Freeride inovativa.



IXS Cup



Pentru prima oara, in 2007, IXS Cup va avea o etapa in Bikepark Leogang. Concursul international, care are loc in Elvetia, Germania, si Leogang ca fiind singura oprire in Austria, reprezinta cea mai mare competitie din spatiul vorbitor de limba germana. In jur de 500 de rideri sunt asteptati sa vina la Leogang pentru acest eveniment pe 30 iunie si 1 iulie 2007. Toti downhilleri care se respecta ar trebui sa-si noteze aceasta data pentru ca punctajul conteaza in topul international UCI.



Bikepark Leogang isi anunta programul pe 2007

Raporteaza

Scrie un comentariu , fii primul ! :)

Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads