Testează-i pe cei mai buni! Specialized în România

Nu cred că sunt mulţi pe acest site, şi în lume în general, care nu au auzit de bicicletele Specialized. Este ca şi cum ai fi un „simplu om” şi nu ai auzit de BMW. Ok, nu ne place să vorbim despre maşini când povestim despre biciclete însă în cazul de faţă Specialized se aseamănă totuşi cu prestigiosul brand german de autoturisme. De ce? Pentru că există în lume multe mărci bune de biciclete şi multe investesc o grămadă de timp şi bani pentru a fi şi rămâne în top, însă la Specialized este diferit. Aceste biciclete nu sunt doar performante şi arătoase, dar şi tu devii „cool” într-un stil pur american când te urci pe una. Apoi emoţia specifică unei astfel de „racing machine” nu o regăseşti prea des la o bicicletă, aşa cum nici la o banală maşină de stradă nu o găseşti des.

Specialized este în România de ceva vreme însă a stat aşa mai în expectativă. Nu s-a agitat cu distribuţia, cu vânzările. În fond oricum nu ar putea concura cu alte mărci super bine înfipte în piaţă şi la un preţ mult mai mic, dar Specialized nici nu-şi doreşte asta. În fond în România toată lumea are Megane, Skoda şi Ford, dar câţi au BMW? Să deţii un Specialized înseamnă să faci parte dintr-un club de elită, inseamna „special customer care”.

Dar iată că Specialized iese la rampă cu 3 evenimente într-o săptămână ţinute în 3 oraşe mari ale ţării. În Cluj Napoca, Braşov şi Bucureşti vei putea testa cele mai tari biciclete Specialized pe care compania americană le produce şi pe care dealerii nu le ţin chiar tot timpul pe stoc pentru că sunt, în general, prea scumpe. Pe site-uri le găseşti, nu de puţine ori, la capitolul „disponibil la comandă”. La cele 3 evenimente vei putea testa: pentru mtb modele ca Stupjumper, Epic, Crave sau Enduro şi pentru şosea Roubaix, Venge şi Tarmac.

Chiar la această oră şi dată se desfaşoară Test the Best la Cluj Napoca. Sursa foto: facebook.com/specializedromania


Intrarea la eveniment este liberă şi poţi să dai o fugă oricând în timpul orelor de program. DAR pentru a te asigura că modelul şi mărimea de bicicletă pe care ţi-o doreşti este disponibilă, este recomandat să îi faci o rezervare. Detalii mai jos:

• În Cluj Napoca - pe 28 şi 29 mai 2013 între orele 10:00-19:00 la Pensiunea Făget Izvor – fagetizvor.ro. În Cluj Napoca evenimentul se desfăşoară în asociere cu magazinul de biciclete BikeSport. Pentru înregistrare la eveniment se accesează acest link. Evenimentul Facebook.

• În Braşov - pe data de 31 mai 2013 între orele 10:00-19:00 la Monterai Resort – monterai.ro. În Braşov evenimentul se desfăşoară în asociere cu magazinul de biciclete ProBike. Pentru rezervări se accesează acest link. Evenimentul Facebook.

• În Bucureşti - pe 1 şi 2 iunie 2013; sâmbătă între orele 14-19 şi duminică între orele 10-19. Test the Best Bucureşti se desfăşoară la Hotel Caro – carohotel.ro, în asociere cu magazinele de biciclete ProBike, Velopedia şi Veloteca. Pentru rezervări se accesează aceste linkuri: pentru Sâmbătă; pentru Duminică. Evenimentul Facebook.

Pentru moment nu există un website Specialized România, însă între timp puteţi fi la curent cu noutăţile brandului pe pagina lor de Facebook /specializedromania.
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×