In septembriei triatlon la Tulcea

Iubitorilor de triatlon li se mai pregăteşte o surpriză. În septembrie avem RowMania Delta Triatlon la Tulcea. Evenimentul este parte a circuitului Romanian Triathlon Grand Prix fiind organizat de Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23 cu sprijinul Federaţiei Române de Triatlon.Rowmania Delta Triathlon va avea loc pe data de 1 septembrie, reprezintă un parteneriat cu comunitatea locală şi este o nouă iniţiativă a multiplului campion olimpic la canoe, Ivan Patzaichin.

Categorii Masculin & Feminin
copii 8 - 12 ani
juniori 1 13 -15 ani
juniori 2 16 -19 ani
adulţi 1 20 - 29 ani
adulţi 2 30 - 39 ani
master 1 40 - 49 ani Masculin, + 40 ani Feminin
master 2 + 50 ani Masculin

Categorii
înot; ciclism; alergare
Copii (8-12 ani)
150 m; 2,7 km; 500 m
Supersprint:
juniori 1 (13-15 ani)
400 m; 10 km; 2,5 km
Sprint:
juniori 2 (16-19 ani), amatori
750 m; 20 km; 5 km
Olimpic:
amatori (Age Group), elit (sportivi profesionişti), ştafetă
1500 m; 40 km; 10 km

Probe:
1. Individuale – TRIATLON. Participantul parcurge toate probele.
2. Echipă - Ştafetă (feminin, masculin, mixt, pentru COMPANII). O echipă este formată din 2 sau 3 persoane; o persoană care participă la proba individuală poate fi şi parte dintr-o ştafetă (la înot sau înot + ciclism). Stafetă olimpică – 1500m înot + 40 km ciclism + 10 km alergare.
3. Echipă - FAMILIE (adult(i) + copi (ii)). Format: 400m înot + 10km bicicletă + 2,5km alergare

Probele se desfasoara astfel:
ÎNOT – în lacul Ciuperca. Startul se va da la ora 09:00, de pe marginea lacului Ciuperca. Se vor parcurge 1-2 ture de lac. Traseul va fi delimitat de balize gonflabile.
CICLISM – pe străzile oraşului Tulcea
ALERGARE – pe pista nou construită din jurul lacului Ciuperca (2,7 km), pe străzi, cu finish pe Faleza Tulcea.
Zona de tranziţie (T), locul unde se face trecerea de la o probă la alta, va fi amplasat pe marginea lacului Ciuperca (fie la plajă, fie la statui). Aici vor fi depozitate bicicletele concurențiilor și echipamentul aferent inclusiv cel de alergare. Zona va fi delimitată și păzită de către organizatori.
Finișul: va fi amplasat pe Faleza Tulcea. Aici se va desfăşura şi festivitatea de premiere începând cu ora 15:00.

PROGRAM
1 februarie – 31 august
• înscrieri online în competiţie
31 august
• ridicarea kit-ului de participare (tricou, număr, chip, voucher)
• semnarea declaraţiei de asumare a răspunderii
• şedinţa tehnică
• pasta party
1 septembrie
• Sosire participanţi
• Şedinţa tehnică
• Start
• Cursa (maxim 5 ore)
• Afişare rezultate
• Festivitatea de premiere

Taxa de înscriere – 50 lei. Pentru a încuraja înscrierile din timp, taxa va creşte la 70 lei în ultimele 2 săptămâni şi la 100 lei în ziua concursului.

• Ştafeta Corporate – este ştafetă dedicată angajaţilor din companii, instituţii, ONG, indiferent de gradul de pregătire sportivă. Sensul acestui gen de eveniment pentru o companie este de a crea şi consolida relaţiile dintre oameni într-un alt mediu decât cel din birou, şi de a suda echipe care să lucreze împreună pentru un obiectiv comun.

• Taxa de înscriere: 500 Euro/ echipă. Această taxă include kitul de concurs, 1 noapte cazare, o sesiune de pregătire (în Bucureşti) înaintea competiţiei, promovarea/vizibilitatea companiei, posibilitatea de a concura cu tricou personalizat, fotografie de echipă cu Ivan Patzaichin.

• TRI FAMILY – ştafetă dedicată familiei, în care adultul face toate cele 3 probe şi este dublat pe fiecare probă de câte un membru al familiei sale. Încurajăm astfel adulţii să profite de dorinţa de sport a copiilor şi de a-i învăţa de mici că activităţile fizice sunt benefice pentru sănătate dar şi pentru starea de spirit. Se pleacă de la premisa că cei mici pot imita obiceiurile şi activităţile derulate de părinţi, iar sportul alături de copii este cel mai bun mod de a-i incuraja, de a-i sprijini si de a le oferi un exemplu. În acelaşi timp activităţile sportive impreună cu familia creează o legatură aparte între membrii acesteia. Evenimentele și concursurile care includ activităţi sportive îi ajută pe copii să facă asocieri între activităţi fizice şi distracţie.

• Taxa de înscriere BASIC – 150 lei / familie (taxa include kitul de concurs pentru fiecare participant). Taxa de înscriere PREMIUM – 800 lei (taxa include kitul de concurs pentru fiecare participant, 1 noapte de cazare la un hotel de 4* şi o plimbare cu catamaranul, pe Dunăre).
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×