Fabien Barel: My Way - Povestea victoriilor

Dispunând de 3 titluri mondiale, când Fabien a anunţat, anul trecut, că se retrage francezul a pus capăt unei cariere de care s-a bucurat nu doar el ci şi o multime de fani ai săi, carieră care a reprezentat o sursă de inspiraţie pentru riderii din întreaga lume.

De curând Fabien s-a întâlnit cu băieţii de la MTBcut pentru a realiza un scurt film documentar care vorbeşte despre cariera sa şi, în mod special, despre victoriile obţinute. Filmul îl prezintă pe Fabien pe bicicletă de la o vârstă fragedă şi până la momentul retragerii sale de pe scena mtb-ului, anul trecut în 2011. În film sunt prezentate şi alte nume sonore ale DH-ului mondial, rideri ca Steve Peat, Nico Vouilloz şi Tracy Moseley, fiecare vorbind despre Fabien în modul său personal.

Filmul prezintă momentele bune, dar şi cele mai puţin bune ale lui Fabien şi poate cel mai important, vorbeşte despre modul unic în care el a abordat provocarea DH-ului, mai exact antrenamentul inspirat din mai multe sporturi de anduranţă. Profesionalismul, concentrarea şi motivaţia sunt câteva atribute pe care Fabien le-a adus pe scena DH-ului, transformând acest sport în sportul pe care îl ştim astăzi.

Via: pinkbike.com

 
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×