Colibiţa Bike Fest 2012 - Celelalte versiuni de fun!

Tot auzim de bikefest-ul de la Colibiţa, dar face ce facem şi tot nu reuşim să ajungem acolo. Nu-s destule evenimente de maraton şi de downhill? Hai, pe bune acum! La Colibiţa brigada de la Urban Bistriţa pun an de an pe hartă cross country, trial, dirtjumping şi dual slalom, totul ambalat frumos într-un pachet muzical atractiv şi alea-alea. Iată ce spun oamenii de comitet de colo-şa:

Scurt şi la obiect!

Urban Bistriţa vă cheamă şi anul acesta la Colibiţa Bike Fest, eveniment ajuns între timp la cea de-a treia ediţie.Locul de desfăşurare este lacul Colibiţa, lângă fosta colonie, în comuna Bistriţa Bârgăului, la 30 de kilometri de Bistriţa.
(N.R.: 30 de kilometri - ai auzit, Petardă??? ;) )

Avem pentru voi cross country, trial, dirtjumping şi dual slalom, plus muzică faină într-o sonorizare radiantă şi voie bună! Mai precis, un ambient muzical cu potenţial de 10.000 W asigurat de 3 DJ pricepuţi.

Nu vă faceţi, astfel, mari planuri pentru weekend-ul 17-19 August, că vă aşteptăm la Colibiţa pentru a petrece împreună cu bicicletele, dar nu numai!

Echipa Bistriţa Urban

I-aţi auzit deci pe băieţi, da? Noi am mai scotocit pe net şi am dat peste montajul ăsta:...şi peste pozele ăstea:La cum le-au ieşit bistriţenilor până acum evenimentele, fac pariu că o să fie maxim şi la Colibiţa!

Go!
Mx
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×