Cannondale anunţă echipa XC Factory Racing pentru 2013

Echipa va fi alcătuită din rideri noi şi vechi care vor ataca circuitele olimpice de cross country pentru anul care tocmai a început. Cei patru ciclişti Cannondale sunt Marco Aurelio Fontana, Manuel Fumic, Keegan Swenson şi Anton Cooper. În ultimii patru ani cicliştii Cannondale Factory Racing au obţinut rezultate foarte bune cum ar fi bronzul de la Olimpiadă al lui Marco Aurelio Fontana sau numeroasele podiumuri de Cupa Mondială.Anton Cooper este noutatea absolută a echipei. El este Campionul Mondial la Juniori pentru 2012 şi Campion Naţional la Juniori al Noii Zeelande în 2012. Cu asemenea rezultate nu este de mirare că este considerat a fi unul din cele mai mari talente care abia aşteaptă să arate de ce este în stare.

Pentru 2013 Cannondale Factory Racing va dispune de o nouă strategie: doi rideri la elită şi doi la categoria U23. În plus pentru anul care tocmai a început echipa va avea şi o serie de noi parteneri cum ar fi SRAM, Avid, RockShox, Schwalbe, Prologo, FSA, Enve şi NorthWave.

Cannondale Factory Racing va alerga pe bicicletele Cannondale Scalpel 29’er full suspension şi Cannondale F29 hardtail. Cu o suspensie de 100 mm faţă-spate Cannondale Scalpel 29er dispune de celebra furcă Lefty cât şi de avantajele noului standard al roţilor de 29”. F29 este un hardtail la care s-a folosit, de asemenea, excelenta furcă Lefty şi care dispune de un cadru ultra uşor şi super rigid cu o geometrie potrivită pentru un 29er. Prin inerţia de care dispune un 29er combinată cu agilitatea unei clasice de 26 inch, bicicletele îi vor asista pe cei 4 să urce pe cât mai multe şi mai înalte podiumuri în 2013.

Reprezentant Cannondale în România – Extreme Riders Distribution
 
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×