Forum

Subiect: Michelin pro 3 race si lithion 2

#11125

Marin Popescu
Postat de Marin Popescu
Subiect deschis de la 4 august 2021 la 14:13
Raporteaza
Nu sunt eu mare povestitor si nu ma apucam de injurat daca azi nu trebuia sa schimb o camera si fondul de janta si mi-am adus aminte de anvelope.
Sa o iau cu inceputul.
In 2017 imi iau cursiera second si cum la second mai necesita una alta ba o revizie ba un schimb de vreo piesa la mine s-a nimerit ca erau cam tocite anvelopele.
Caut niste anvelope mai accesibile la pret si gasesc vittoria zafiro, merg ceva cu ele dar fiind grele hai sa caut ceva pliabil si mai usoare.
In 3/11/2017 iau michelin pro 3 race din dechlatlon la 80 lei bucata fiind cel mai bun pret. Fiind spre sfarsitul anului le-am pus un pic in dulap sa le folosesc cu 2018 din primavara.
Dupa cateva luni cauciucul devine pe margini lipicios lucru observat cand am facut pana.
Suprafata de rulare arata imbatranita rau acele mici crapaturi ( nu vorbesc de taieturile normale)
Aveti un video aici
https://www.youtube.com/watch?v=Wx6nRpTqYMA

Zic ghinion asta e se mai intampla hai sa caut altele poate gasesc ceva la oferta.
27/06/2018 intru in decathlon iar si ies cu o pereche de lithion 2 varianta cu dunga rosie la numai 52 lei bucata un pret de pomana cand in Germania costa 100 lei bucata.
Ce sa vezi fix aceiasi problema ca celelate, dupa un timp cam 1 an jumatate astea au rezistat mai bine cauciucul rosu incepe sa cada, sa se desprinda iesind atele din el, vorbesc numai de partea rosie.
Vopseaua sau cauciucul rosu ramaneau lipite pe margina jantei.
Nervos am luat iar din dechlatlon un set tot de LITHION 2 dar de data asta varianta neagra , momentan astea par ok.

Nu ma apucam de injurat michelinurile vieti daca nu inlocuiam lihion cu pro 3 zilele astea.
Cum lihtion are 60 TPI si pro 3 undeva la 110 sunt ceva mai rapide am zis ca tot e cald afara sa le pun inapoi pe bicicleta.
La montaj mi-am adus eu aminte de fapt de ce le dadusem jos in 2018.

Intre timp am gasit si pe alti
https://www.youtube.com/watch?v=55W68oBw3OM

Cumparate din acelasi magazin.

Nu stiu ce sa zic ori au fost depozitate la soare/caldura si au fost afectate ori au fost din lot cu probleme.

Atentie ce cumparati si PASTRATI BONURILE

Facand un calcul in 2 ani am schimbat de 2 ori seturile de anvelope fix cu aceleasi problema cauciucul de pe margine lipicios si care cade de pe carcasa.

La un calcul simplu in 2 ani am dat 208 lei pe 4 cauciucuri pe care le-am aruncat.

ATENTIE PE CE DATI BANI SI CALITATEA ANVELOPELOR. MAI BINE DATI DE LA INCEPUT UN PRET MAI MARE PE ANVELOPE BUNE, DECAT SA STATI SA TOT SCHIMBATI SA AJUNGETI LA ACELASI PRET CU CELE SCUMPE SI BUNE.
Postat de Marin Popescu editat la 4 august 2021 la 14:15
0
0
Eu am o pereche de Michelin Lithion.2 de mai putin de un an. In acest timp, am facut deja 5.000Km cu ele si arata ca atunci cand le-am luat din magazin (Decathlon, si eu, ca erau chiar ieftine acolo). Deci, speranta mea e sa ma tina cel putin 10-12.000 Km. Eu zic ca e mai mult decat decent, pentru categoria lor.
Personal, sunt foarte multumit de ele. Au o aderanta foarte buna, daca te prinde o ploaie scurta sau daca e ud pe jos nu stai cu inima indoita sa nu cazi prin sensurile giratorii.
Postat de Robert Chiras editat la 5 august 2021 la 07:25
0
0
Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.