Forum

Subiect: Barcani Bike Race 2024

#265934

Bobes Diana
Postat de Bobes Diana
Subiect deschis de la 7 iunie 2024 la 09:26
Raporteaza

Bine ai venit la spectacolul de mountain bike din Barcani, județul Covasna, unde fiecare colț ascunde o poveste și fiecare deal te provoacă la o nouă aventură pe două roți!



În mijlocul peisajului mirific al acestui colț de rai, se desfășoară un concurs de mountain bike ce îți testează abilitățile și îți oferă senzații unice. Traseul, întins pe drumuri de țară, serpuiește printre dealuri, te poartă pe lângă vaci pașnice și câmpuri de fân mirosind a prospețime.



În timp ce pedalezi, ochii îți sunt răsfățați cu priveliști incredibile. Iarba verde din jurul tău aproape că te îmbie să te oprești din concurs și să admiri frumusețea naturii.



În satul Barcani, te întâmpină oameni gospodari, cu zâmbetul pe buze și cu inima deschisă. Atmosfera autentică și ospitalitatea locuitorilor îți amintește că ești parte dintr-o comunitate prietenoasă și că aventura ta pe bicicletă este salutată cu bucurie de fiecare locuitor.



Fiecare potecă este o provocare nouă, iar fiecare coborâre este o bucurie pură. În mijlocul naturii, te simți liber, puternic și conectat la esența vieții.



 



Taxa de înscriere 50 lei



Înscrierea pentru copii este GRATIS, în limita locurilor disponibile.



 



Pentru cei care doresc să petreacă mai mult timp în Comuna Barcani:



https://hailabarcani.ro/drumul-unitatilor-de-cazare/

Postat de Bobes Diana la 7 iunie 2024 la 09:26
0
0
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads