Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugăm să te loghezi
|
Nu ai cont? Creează cont acum
DirtBike Logo

Vanea Coltuc are multe biciclete- si vrea euro


Eduard Motoi

Trimite mesaj
Posturi: 606
Subiecte: 22

#396758 15 noiembrie 2018 la 23:00

Nu sunt suspicios cand e vorba de vanzarile de biciclete, dar tipul asta se potriveste perfect profilului unui hot de biciclete/vanzator de biciclete furate. Are multe biciclete la vanzare pe olx(e membru si aici, dar fara anunturi), enumera piesele dar fara sa spuna nimic de starea tehnica propriu-zisa, are preturi fictive la toate bicicletele- dupa cum spune chiar el, si vrea sa negocieze la telefon. Faptul ca are o figura dubioasa nu-l ajuta in diminuarea suspiciunii care planeaza asupra lui.

Exemplu aici: https://www.olx.ro/oferta/fahrrad-manufaktur-vsf-slx-ID8raZH.html#370cd76448

In cazul de fata pe mine ma deranjeaza doar blazarea si tactica lui ieftina de a publica anunturi cu pret fictiv, ca si cum eu am timp si chef sa fac clic pe anunt si abia dupa aia sa descopar ca pretul e de fapt "in euro si se negociaza la telefon". Si hot si nesimtit e deja prea mult. Precizez ca nu vroiam sa cumpar nimic de la el, fie si pentru simplul fapt ca foloseste tactica pretului fals....ca la clasa a 6-a.

Acum aveti de ales, fie procedati ca mine si raportati toate anunturile ca fiind tentative de frauda din cauza preturilor fictive(ca sunt obiecte furate e mai greu de demonstrat), fie profitati de ocazie ca sa va faceti rost de o bicicleta "la reducere". Pentru asta exista liberul arbitru....

ultima modificare: 15 noiembrie 2018 la 23:09

+2
Maximilian Munteanu
Editor in chief

Trimite mesaj
Posturi: 5872
Subiecte: 67

#396788 17 noiembrie 2018 la 17:52

Îmi aduc eu rău aminte, sau nu erai tu cumva cel cinic și cool referitor la tema bicicletelor furate, la modul ”noi să fim sănătoși”? Sau poate mă înșel? :)

Mx

Adaugă răspuns


Log in pentru a adăuga comentarii sau înscrie-te ca membru

Discutate recent

Parteneri


Termeni și condiții | FAQ | Despre cookie | Membri | Logo | Advertising | Contact © 2007 - 2021 DirtBike.ro