Wild Goat Challenge 2013

Disciplina: Downhill (DHI)

Data: 06-09-2013 - 08-09-2013

Locație: Săliște

Țara: Romania

GPS: 45.794444, 23.886377

Wild Goat Challenge 2013
În perioada 6-8 septembrie se va desfașura primul concurs de Downhill organizat în Marginimea Sibiului, orasul Săliște. Cu sprijinul Primăriei Săliște organizatorii vă vor pregati un traseu cu o lungime de 2,7 km. Startul se va da din Poiana Soarelui, de la 1000 metri altitudine și finishul în Complexul Turistic Săliște, la marginea orașului.

Accesul la traseu se va face cu ajutorul mașinilor de teren echipate cu remorci pentru transportul bicicletelor si sportivilor. Cu o diferenta de nivel de 400 de metri, traseul va fi unul de viteza dar presărat cu elemente tehnice, sărituri, contrapante și viraje șerpuite pe pante cu înclinații de 40 de grade. Bineînțeles vor exista și așa numitele chicken line-uri pentru sportivii mai puțini experimentați.

Cazarea va fi garantată de pensiunile orașului, unde sportivii vor avea la dispoziție și loc de depozitare a bicicletelor.
Cronometrarea se va face cu foto-celulă si cu afișaj în timp real al timpilor de concurs.

Pe data de 6 septembrie vor avea loc antrenamente libere iar pe 7 se vor ține antrenementele cronometrate, sesiunea de calificări și finala. La lasarea serii va avea loc premiera iar după, atmosfera se va incinge cu un after-party pe cinste. În data de 8 traseul va fi deschis pentru înca o zi în plus de distracție.

Vă așteptăm cu nerabdare. Înscrierile se vor face online și la fata locului. Minorii vor avea nevoie de procură notarială pentru a putea participa.
Raporteaza

Discutii pe forum despre - Wild Goat Challenge 2013

Wild Goat Challenge 2013

Data: 06 - 08 septembrie 2013 (3 zile)
Locaţie: Săliște, jud. Sibiu
Categorie: Downhill

Mai multe informaţii: www.dirtbike.ro/calendar/wild-goat-challenge-2013

Pentru întrebări şi nelămuriri postaţi aici.
Postat de Costi Iordan la 17 iunie 2013 la 08:42
0
0
scrie se vor face si online pentru ca inca nu este site. Am anuntat concursul ca sa se stie ca va fi ceva in acea data, sa nu ne suprapunem cu altii. Gatam cu sesiunea si vin si restu de detalii(taxa, site, categorii, premii etc). Bucura-te ca se face ceva
Postat de Razvan Matei editat la 17 iunie 2013 la 11:14
0
0
Andrei, eu mă tot întreb de unde supurează atâta venin la tine.

Hai să te lămuresc puţin: băieţii din Sibiu sunt o mână de enzuziaşti care au muncit o grămadă la traseul ăsta şi fac acest concurs din resurse proprii. Pe scena de downhill cam aşa stau lucrurile: muncesc oameni pasionaţi şi încearcă să-şi anunţe evenimentele cât mai din timp pentru a nu se suprapune cu altele. E o chestie de bun simţ. Sunt sigur că dacă ai avea vreo idee despre DH ai pricepe şi treaba asta. Banii pentru organizare se obţin cu greu şi de cele mai multe ori detaliile nu sunt disponibile din simplul motiv că oamenii muncesc pe brânci până înainte de evenimente, ca să le poată oferi riderilor cât mai mult şi ca să poată da ceva înapoi şi eventualilor sponsori. E cazul cu Bistriţa, e cazul cu Piatra, e cazul cu Mogoşa. Toţi oameni de toată isprava care ştiu să respecte riderii. Tu cam câte evenimente ai organizat?

Cred că e evident că momentan nu avem alte informaţii de la brigada din Sibiu, dar la fel de evident e că aceste informaţii se pot completa şi ulterior, cum a fost şi cazul altor evenimente. DirtBike a susţinut scena de DH încă de la bun început prin o sumedenie de mijloace. Dacă tu ai deschis televizorul prea târziu e fix problema ta.

Altfel, se pare că "ne ştii" foarte bine! Mai spune-ne ceva despre noi!

Totuşi, mai gândeşte-te şi tu un pic înainte să postezi! Nu e nimeni deranjat că un eveniment din septembrie a fost anunţat încă din iunie! Organizatorii care-şi asumă organizarea de evenimente merită ceva mai mult decât astfel de comentarii maliţioase perfect inutile!

O zi bună şi două picioare pe pământ!
Mx
Postat de Maximilian Munteanu la 17 iunie 2013 la 11:30
0
0
Gino, "cam asta e problema romanilor"? Vezi ca si tu ai lasat un mesaj tipic romanesc. "E dreptul meu sa comentez chiar daca habar nu am". Nu te-ai deosebit cu nimic.
Avem dreptul sa facem multe dar asta nu inseamna ca este si bine.
Postat de Costi Iordan la 17 iunie 2013 la 15:29
0
0
eu cred ca tu nu ai inteles ca nu sunt alte detalii deocamdata
Postat de Razvan Matei la 17 iunie 2013 la 15:45
0
0

Urmatoarele evenimente

Întorsura Buzăului Challenge 2024
Întorsura Buzăului Challenge 2024
Județ: Covasna
Locație: Întorsura Buzăului
Data: 02-06-2024
Yolo Jersey 2024
Yolo Jersey 2024
Județ: Bucureşti
Locație: Bucuresti
Data: 16-06-2024
Cupa Aradului la Ciclism 2024
Cupa Aradului la Ciclism 2024
Județ: Arad
Locație: Arad
Data: 25-05-2024
Barcani Bike Race e-MTB 2024
Barcani Bike Race e-MTB 2024
Județ: Covasna
Locație: Barcani
Data: 22-06-2024

Anunță eveniment

Lipsește un eveniment din calendarul DirtBike? Spune-ne despre el și noi îl vom publica imediat.

Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.