Street Heroes Lucky 13

Disciplina: MTB / Cross Country (XC)

Data: 30-08-2013 - 30-08-2013

Locație: Arenele Romane

Țara: Romania

GPS: 44.412969, 26.093424

Website: http://www.facebook.com/events/490736371013112/

Street Heroes Lucky 13

Cel mai cool festival de cultură urbană și sporturi extreme din România este la a 8-a ediție și apasă re-play la 24H de Party Non-Stop marca STREET HEROES. 30 August la Arenele Romane.

Fresh makers, hipsters, swaggers, writers, DJs, MCs, bboys, skaters, bikers, rollers, high heads, lazy bones, madams and monsieurs, – STREET HEROES Lucky 13 fueled by Burn este oficial ON!

Pe 30 august la Arenele Romane sunteți invitați să savurați pe rând din deliciile super cocktail-ului urban pe care echipa Street Heroes vi l-a pregătit: muzică, sporturi extreme, breakdance, graffiti, lifestyle și street wear mixat 24 de ore fără oprire.

La fiecare ediție, STREET HEROES a încercat să se reinventeze, să evolueze și să surprindă. Am construit rampe, pereți de graffiti, am decorat bowl-ul din parcul Tineretului, am construit un skatepark indoor la Turbohalle, am mers în delegație la Cluj la festivalul Electric Castle unde am construit un spot urban de 300 m2 cu skatepark și pereți de graffiti.

Ediția a 8-a Street Heroes își montează reflectoarele într-un nou spațiu, gândit pentru un super show: pe 30 august ne dăm în spectacol la Arenele Romane în fața miilor de rebeli urbani care sunt așteptați la eveniment. Festivalul s-a mutat din parcul Tineretului și a acceptat provocarea acestei noi locații pentru că setup-ului de sport extrem i se potrivește o arenă cu tribune pline de spectatori pregătiți să-și aclame riderii-eroi preferați de bike, skate sau role. Cei mai buni sportivi din România și invitații internaționali vor arunca în aer cele mai spectaculoase trick-uri ale lor in skateparkul Street Heroes special construit în mijlocul Arenelor Romane. Pentru cei mai extremi dintre ei sunt puse la bataie premii în valoare de 3000 EUR cash.

Eroii de pe scenă – special international guests și cei mai fresh artiști locali sunt pregătiți pentru bașii din boxe și aplauzele voastre. Tot acest meniu de hip-hop, reggae, drum`n`bass, trap sau underground folclor este înregistrat sub numele Street Heroes Non Stop Party și nu ne vom opri decât spre dimineață. HUCCI, master-ul compilațiilor All Trap Music, vine cu beat-urile sale puternice direct din UK și dă House Party la Arenele Romane împreună cu SOOM T, Konchis și Patricia Panther din Renegade Masters Crew (UK). Artiștii locali invitați pe scena de la STREET HEROES Lucky 13 sunt DOC, DELIRIC1, Vlad Dobrescu– C.T.C., SUBCARPAȚI, DRAGONU AKA47 și GOJIRA & PLANET H.

Se mai adaugă peste 100 de b-boys & b-girls packed cu cel mai proaspăt flow de breakdance care se vor înfrunta în bătalia de pe dance floor-ul de la Street Heroes plus un mega perete de graffiti pentru eroii străzilor și ai subteranului invitați special să coloreze intrarea în arenă.

„STREET HEROES este „cea mai cool tabără în care ai fost vreodată, comprimată în 24 de ore full-armed cu delicii” – e locul în care se adună toți fresh-makerii locali, tineri care, cu energia și pasiunile lor, creează viitorul, fiecare are libertatea să se exprime cum își dorește: unii vin pentru muzică, alții sunt sportivi sau fac graffiti, unii dansează iar alții sunt styleri. La Street Heroes pentru toți e o zi mind-blowing în care vin și se întâlnesc cunoscuți sau necunoscuți care au pasiuni comune legate de cultura urbană; este acest pop-art contemporan. Ce ne-am propus noi să facem prin acest festival este să popularizăm aceste valori alternative, să le adunăm și să le mixăm ca împreună să formeze Generația Street Heroes. Încercăm ca la fiecare eveniment să ii facem să interacționeze cu cele mai fresh curente și de aceea schimbăm mereu ceva; ne place să știm și să arătăm mereu "știrea din ziarul de mâine" – pe cea din "ziarul de azi" o știu deja toți. Am mutat locația din Tineretului la Arenele Romane, am adus artiști noi internaționali din două genuri muzicale pe care nu le-am experimentat până acum – pe Hucci - trap și Soom T - reggae, am construit elemente noi mai mari și mai spectaculoase în skatepark și avem un invitat special care va modera evenimentul.

Cred că cel mai important este să nu-ți pierzi încrederea în pasiunile tale și să te lupți să evoluezi. Noi evoluăm la fiecare eveniment, dar odată cu noi și aceste generații de tineri pe care trebuie să îi motivăm să interacționeze între ei și să-și creeze pasiuni comune. Cu atât mai mult în aceste timpuri, ale platformelor online sociale, în care fiecare stă izolat în fața ecranului de laptop sau smart-phone și este un superstar până la următoarele cinci posturi. Chiar dacă mulți nu sunt încă pregătiți pentru toate aceste schimbări, fiind crescuți probabil de niște părinți conservatori, la final toți se întorc acasă cu experiențe de povestit; iar asta este cel mai important, pentru evoluția lor dar și pentru evoluția singurului festival de cultură urbană și sporturi extreme din Romania.” (Ciprian Dicu, organizator Street Heroes Festival)

Veniți pe 30 August la Arenele Romane pentru Street Heroes Lucky 13 – cel mai fresh cocktail de cultură urbană.

Street Heroes este un eveniment prezentat de:
OllieGang Shop - Premium Streetwear Brands & Culture
& Styled by Knocking Haters - Counterculture Movement
• Împreună cu: burn Energy, partener principal al evenimentului
• Și sprijinul partenerilor media: 24FUN, Bravonet.ro, 220, Trilulilu, KissFM, theVandallist.com, feeder.ro,urban.ro, Vice, sub25.ro, Zonga, metropotam, iconcert.ro, Regie Live, cooltivator.ro, Creative Monkeyz, IQAds, Decat O Revista, tillate.com, F64, ziare.com, tattooit, streetquality.ro, HipHopNews, HipHopLive, sunetesubsol, Studentie.ro, Cinemagia, 1music.ro, Bestmusic, sk8ing.ro, Tpu.ro, FreeRider, debarbati.ro, musicaddict, orasul meu, musicnights, ele.ro, Roevents.ro, bloguluotrava.ro, Mixtopia, GSP.ro, Scienceworld.ro, Canon, Cooperativa Urbana, Teen Press, Anyplace.ro, Bmxspot, Bronews, Blacksheepsound.ro, Extremeaddict.ro, Hipmag, Sekazone.ro, Sk8ing.ro, Skatemap, Streetquality.ro, Jaharmy.ro, Vinsieu.ro, Dirtbike.ro, Republikaverde.ro, TV City s.a.
• Alți parteneri: Defence, Montana, Carhartt, Supra, Krew, Fallen, DVS

RSVP on Facebook: www.facebook.com/events/490736371013112/
Teaser video: www.youtube.com/watch?v=fLgc0C6a-m0
Documentar “We are the Street Heroes Generation” (ediția Street Heroes Cool as Ice, februarie 2013): http://vimeo.com/63072269

Raporteaza

Discutii pe forum despre - Street Heroes Lucky 13

Street Heroes Lucky 13

Data: 30 august 2013 (o zi)
Locaţie: Arenele Romane, jud. Bucuresti
Categorie: MTB Street, BMX Street

Mai multe informaţii: www.dirtbike.ro/calendar/street-heroes-lucky-13

Pentru întrebări şi nelămuriri postaţi aici.
Postat de Costi Iordan la 21 august 2013 la 14:33
0
0
DELIRIC - DOC - VLAD DOBRESCU - DRAGONU AK47 ' ... eu Sibiu , StreetHeroes in Bucuresti ..
Postat de Sergiu Argeșanu la 21 august 2013 la 16:28
0
0

Urmatoarele evenimente

Întorsura Buzăului Challenge 2024
Întorsura Buzăului Challenge 2024
Județ: Covasna
Locație: Întorsura Buzăului
Data: 02-06-2024
Yolo Jersey 2024
Yolo Jersey 2024
Județ: Bucureşti
Locație: Bucuresti
Data: 16-06-2024
Cupa Aradului la Ciclism 2024
Cupa Aradului la Ciclism 2024
Județ: Arad
Locație: Arad
Data: 25-05-2024
Barcani Bike Race e-MTB 2024
Barcani Bike Race e-MTB 2024
Județ: Covasna
Locație: Barcani
Data: 22-06-2024

Anunță eveniment

Lipsește un eveniment din calendarul DirtBike? Spune-ne despre el și noi îl vom publica imediat.

Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.