Rocket Bike Fest editia VIII

Disciplina: MTB / Cross Country (XC)

Data: 30-09-2017 - 30-09-2017

Locație: Padurea Cernica

Țara: Romania

GPS: ,

Website: www.rocketbike.ro

Rocket Bike Fest editia VIII
Pe 30 septembrie, ciclisti de toate varstele, iubitori de adrenalina, dar si de timp liber petrecut in natura, isi dau intalnire la Cernica, la cea de-a VIII-a editie a concursului de ciclism cross country, Rocket Bike Fest.
Imprejurimile cabanei AGVPS din Padurea Cernica gazduiesc, si de aceasta data, startul celor 8 curse dedicate pasionatilor sportului pe 2 roti, pe trasee si niveluri de dificultate special concepute pentru fiecare varsta si nivel de experienta. Pe langa traseele de exceptie, Rocket Bike Fest ofera cadrul perfect al unei zile petrecute in mijlocul naturii, alaturi de intreaga familie, cu momente de entertainment pentru cei mici si cei mari, binecunoscuta tombola cu premii si multe alte surprize pregatite de organizatori si parteneri.
La cea de-a VIII-a editie, competitia beneficiaza de expertiza multiplului campion national la MTB, Velodrom si Ciclocross, Razvan Juganaru care va asigura amenajarea traseelor, respectarea standardelor competitionale si buna desfasurare din punct de vedere tehnic a curselor.
Cele 8 curse ale concursului din acest an au fost concepute avand in vedere capacitatile sportive ale fiecarei grupe de varsta astfel, participantii, incepand cu varsta de 2 ani, pot alege una dintre cursele de copii: bicicleta fara pedale, bicicleta cu roti ajutatoare, bicicleta cu 2 roti 3-5 ani, bicicleta cu 2 roti 6-8 ani sau bicicleta 2 roti 9-11 ani. Copiii cu varsta cuprinsa intre 12 si 18 ani care au experienta unui concurs si sunt antrenati pot alege categoria adresata junorilor, ei nu vor fi insotiti de parinti si vor alerga pe traseul amenajat in padure. Ciclistii amatori, pasionati de competitii, pot participa la categoria Hobby, pe un traseu cu pasaje rapide, ruperi de ritm, catarari scurte, drum forestier si single trail pe malul lacului, iar cei ce vor sa traiasca experienta unui concurs in familie pot alege categoria Family pentru copii cu varsta intre 6 si 14 ani si cel putin unul dintre parinti.
Initiat de Asociatia Help Autism si BikeXpert in anul 2013, Rocket Bike Fest a strans in cele 7 editii organizate, peste 3000 de concurenti si peste 6000 de participanti, zeci de parteneri, sponsori si sustinatori media, cu alte cuvinte, cel mai mare eveniment sportiv dedicat constientizarii autismului.
Asadar, fie ca esti un obisnuit al curselor de ciclism, fie un novice, ori vrei doar sa-ti incurajezi micutii la primul lor concurs, alege cursa potrivita si vino pe 30 septembrie la Cernica.
Inscrierile se pot face completand formularul de inscriere de pe site-ul competitiei www.rocketbike.ro iar fondurile colectate din taxa de inscriere vor fi directionate catre Asociatia Help Autism cu scopul sustinerii programelor de terapie pentru copiii cu autism.
Pentru mai multe informatii, acceseaza rocketbike.ro/ sau pagina de Facebook facebook.com/RocketbikeFest.
Raporteaza

Urmatoarele evenimente

Întorsura Buzăului Challenge 2024
Întorsura Buzăului Challenge 2024
Județ: Covasna
Locație: Întorsura Buzăului
Data: 02-06-2024
Yolo Jersey 2024
Yolo Jersey 2024
Județ: Bucureşti
Locație: Bucuresti
Data: 16-06-2024
Cupa Aradului la Ciclism 2024
Cupa Aradului la Ciclism 2024
Județ: Arad
Locație: Arad
Data: 25-05-2024
Barcani Bike Race e-MTB 2024
Barcani Bike Race e-MTB 2024
Județ: Covasna
Locație: Barcani
Data: 22-06-2024

Anunță eveniment

Lipsește un eveniment din calendarul DirtBike? Spune-ne despre el și noi îl vom publica imediat.

Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.