Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugăm să te loghezi
|
Nu ai cont? Creează cont acum
DirtBike Logo

MTB Roman Maraton

Ultima actualizare: 02 decembrie 2017, ora 23:24
MTB Roman Maraton
Data: 05 mai 2018       Durată: 1 zi
Categorie: Maraton
Locaţie: Strandul Municipal Roman, jud. Neamt
Web: https://mtbroman.ro


Concursul este organizat de echipa MTB Roman & "CLUBUL SPORTIV SPORTING " Roman în colaborare cu Primăria Municipiului Roman . Înscrierile încep pe data de 15.01.2018.

Vor fi 3 trasee, family (7,5 km.), amatori (36 km.) si epic (55 km.), structurat pe categorii de vârstă și sex. Concursul se ține numai pe trasee de pădure și drumuri forestiere de acces. Sun cățărări fără porțiuni de push-bike dar și coborâri încàntătoare, forma finală a traseului fiind găsită în format GPX unde poate fi și desacărcată. Traseul este gândit cu spațiu suficient pentru depășiri .
Marcarea traseului se va face începând cu luna martie în funcție și de starea vremii și va include marcaj cu spray fluorescent iar în ziua concursului, cu benzi de nylon și mai nou, săgeți indicatoare de direcție.

Se vor organiza ture pe traseu pentru cei interesați și totodată se va face un film de prezentate a traseelor.
Vor fi organizate ture de antrenamente pe grupuri, veți fi însoțiți pe traseu de cel puțin unul din menbrii MTB Roman pentru a nu vă rătăci.
Nu va exista limită de concurenți. Complexul Sportiv și de Agrement Moldova, este prevazut cu o suprafață de rulare special amenajată pentru bicicliști, cu obstacole, existând posibilitatea unei încălziri adegvate.

Sunt puse la dispoziție vestiare pentru ca rideri să-și poată schimba echipamentul.

În apropierea locului unde va fi startul și finișul, sunt amenajate locuri de campare pentru riderii care doresc să campeze cu o zi înainte de start sau doresc să rămână până a doua zi. Tot în acest loc, riderii vor putea beneficia de locuri special amenajate pentru picnic în foișoare prevăzute cu grătar.

De la locul de start va fi spațiu suficient pentru partajarea concurenților funcție de gradul de pregătire al fiecărui concurent.
Va avea loc un start ”fals” de 4,5 km.timp în care o aotospecială a poliției va escorta concurenții până la startul propiu-zis. La terminarea concursului, va fi un loc special amenajat pentru spălatul bicicletei.
Masa după concurs va consta într-un preparat tradițional și va fi servită într-un loc special amenajat și încăpător, astfel să fie împiedicată așteptarea la coadă sau înghesuirea.

Va fi spațiu suficient pentru parcarea mijloacelor de transport. Accesul la punctul de start se face foarte accesibil de pe E 85.
Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de minunatele locuri și căldura romașcanilor. Detaliile privind înscrierile, precum și alte informații le găsiți pe sit-ul oficial al echipei mtbroman.ro


Termeni și condiții | FAQ | Despre cookie | Membri | Logo | Advertising | Contact © 2007 - 2019 DirtBike.ro