Festivalul Sporturilor Iasi 2023

Festivalul Sporturilor Iasi 2023

Categorie: Cross Country Data: 03 - 04 iunie 2023 Locaţie: Iași, jud. Iasi
Festivalul Sporturilor Iasi 2023
Data eveniment:
3 - 4 Iunie 2023
Locatie: Iasi
Tip concurs: MTB

Festivalul Sporturilor Iasi 2023 a luat naștere din dorința de a promova un stil de viață sustenabil și sănătos locuitorilor Iașului și nu numai prin practicarea sporturilor recreaționale și educaționale.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a 3 zile în perioada 2-4 Iunie 2023 și are ca scop unirea celor care practică diferite sporturi, dezvoltarea unei vieți sociale de calitate, construirea unui spirit competitiv. Estimăm creșterea în timp a popularității acestui eveniment și dorim să devină un eveniment anual al orașului Iași.

Invităm alături de noi comunitatea oamenilor care au ca pasiune mersul pe două roți în afara asfaltului pe teren mai tehnic sau nu, care să se bucure de traseele pe care zona Iașiului ni le oferă.

Traseu scurt - Mountain bike 15 KM
Un traseu scurt și nu foarte tehnic, bogat în peisaje specifice dealurilor din apropierea municipiului Iași. Aceasta probă este una accesibilă tuturor începătorilor, traseul fiind unul ușor cu câteva porțiuni tehnice. Aceleași dealuri din jurul Iașului vor sta alături de concurenți pe tot parcursul traseului.
Descriere traseu:
Startul se va da în Parcarea Hotelului La Castel. Se va merge pe asfalt catre Grand View Salon, apoi se va urma poteca prin Pădurea Breazu. După aceea vom ieși pe un drum de câmp și ne vom întoarce prin viile Stațiunii de Cercetare pentru Viticultură, până ne vom întoarce înapoi la Grand View Salon, de unde vom ajunge la finish pe acelaș traseu ca la start.

Traseu lung - Mountain bike 24 KM Wink
La drum lung prieteni mulți. Aceasta proba se adresează atât celor care au un nivel mediu sau avansat de mers cu mountain bike-ul, cat și cicliștilor consacrați care doresc să realizeze o cursă rapidă. Aceleași dealuri din jurul Iașului vor sta alături de concurenți pe tot parcursul traseului.
Descriere traseu:
Startul se va da în Parcarea Hotelului La Castel. Se va merge pe asfalt catre Grand View Salon, apoi se va urma poteca prin Pădurea Breazu,Se va merge spre Satul Vânători, unde se va traversa pe lângă bicicletă pe sub podul E583. Se va merge pe lângă terenul de fotbal, se va urca pe Dealul dintre Vulturi și Cuza Vodă, se coboară spre Cuza Vodă și ne vom întoarce spre Vulturi. Revenim la terenul de fotbal, apoi trecem din nou pe sub pod, pe lângă bicicletă. De aici ne întoarcem spre Hotel La Castel.

Cursa E-bike 24 KM
La drum lung prieteni mulți. Această probă se adresează atât celor care vor să se bucure cât mai mult de deplasarea pe bicicletă, fără să se chinuie foarte mult. Aceleași dealuri din jurul Iașului vor sta alături de concurenți pe tot parcursul traseului.
Descriere traseu:
Startul se va da în Parcarea Hotelului La Castel. Se va merge pe asfalt catre Grand View Salon, apoi se va urma poteca prin Pădurea Breazu.,Se va merge spre Satul Vânători, unde se va traversa pe lângă bicicletă pe sub podul E583. Se va merge pe lângă terenul de fotbal, se va urca pe Dealul dintre Vulturi și Cuza Vodă, se coboară spre Cuza Vodă și ne vom întoarce spre Vulturi. Revenim la terenul de fotbal, apoi trecem din nou pe sub pod, pe lângă bicicletă. De aici ne întoarcem spre Hotel La Castel.

Inscrieri si mai multe informatii:
https://festivalulsporturilor.ro/iasi/
							
 
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×