Deschidere oficiala PlayGround

Disciplina: MTB / Cross Country (XC)

Data: 12-09-2015 - 12-09-2015

Locație: Brasov

Țara: Romania

GPS: 45.664193, 25.618067

Website: http://www.playgroundbrasov.ro/

Deschidere oficiala PlayGround

La modul cât mai oficial: după o primavară și o vară de muncă pe brânci, deschidem noul nostru dirtpark PlayGround de la Brașov, în data de 12 septembrie, cu trei concursuri: unul de dual, unul în pumptrack și unul de best trick!

Ce este PlayGround? Păi ce să fie? Viitorul loc de joacă favorit al tuturor celor care iubesc bicicleta, dar nu numai al lor, și utimul nostru cadou făcut comunității de rideri din Brașov și din întreaga țară. Și mai este un vis vechi al echipei PlayBike, pe care îl vedem în sfârșit materializat.

PlayGround se află aproape de Centrul Civic al Brașovului, în spatele Gării Centrale, la o aruncătură de băț de noul Patinoar Olimpic și fix lângă Coresi Business Center, o zonă ușor accesibilă care tocmai reînflorește frumos.

Ce ne așteaptă în PlayGround? Aici e aici! Avem un pumptrack mare și un pumptrack mic, pentru copii, un traseu de dual, o linie medie de dirtjumping și una mare, în construcție, o zonă vastă dedicată trialului și și niște construcții speciale pentru street workout. Cu alte cuvinte, PlayGround chiar este pentru toată lumea! Și știți ce mai este PlayGround? PlayGrpund este GRATUIT! Doritorii trebuie doar să completeze o declarație de răspundere și să ne lase datele lor de contact. Minorii trebuie să aibă acordul scris al părinților. De ce? Fiindcă dorim să ne protejăm cadoul oferit comunității, iar acesta vine la pachet cu un regulament care trebuie respectat, așa cum este civilizat pe peste tot.

Încă un lucru important: PlayGround are NOCTURNĂ! Da-da, ați citit bine! Am preferat să amânăm cu câteva săptămâni finisarea liniei mari pentru dirtjumping și să ne concentrăm pe nocturnă, astfel încât să putem ține finalele concursurilor de la deschidere pe înserat, dar la lumină. PlayGround este mai mult ca sigur singurul dirtpark iluminat din această parte a Europei. 

Programul (orientativ):

Sâmbătă – 12 septembrie:

12:00 – deschiderea oficială
16:00 – calificări pumptrack
16:30 – calificări dual
17:00 – calificări best trick (jam-session)
18:00 – finală pumptrack
18:30 – finală dual
19:00 – finală best trick

Ne rezervăm dreptul de a modifica acest program în funcție de priorități.

Ținem să le mulțumim în mod special celor de la Coresi Business Center și Coresi Shopping Resort, fără de care acest proiect nu ar fi fost posibil. Poate că nu știți, dar pe lângă centrul comercial pe care l-au deschis de curând cei de la Coresi au ALES să construiască și un amplu areal unde oamenii pot face sport și unde se pot simți bine. Acolo găsim piste pentru biciclete, terenuri de fotbal, handbal și baschet, mese de ping-pong, elemente pentru exerciții fizice și chiar și un skatepark din beton! Toate acestea, din senin! Noi nu mai știm un astfel de centru commercial și ne considerăm privilegiați să fim în această asociere.

De asemenea, le mai mulțumim și sponsorilor și partenerilor noștri: Coresi, Schaeffler Romania, Urban Invest, Recobol, Remat, PlayBike, ICCO, Effect Advertising, TechnoPro, Trepte.ro, Comprest, Flashlight, Thunder Tools, Primăria Municipiului Brașov, Flava Shop și DirtBike.ro.

Ne vedem la deschidere pe 12 septembrie! Hai să te dai!
Aceeași echipă PlayBike

Raporteaza

Discutii pe forum despre - Deschidere oficiala PlayGround

Deschidere oficiala PlayGround

Data: 12 septembrie 2015 (o zi)
Locaţie: Brasov, jud. Brasov
Categorie: MTB Dirt Jumping, BMX Dirt Jumping, Dual / 4X

Mai multe informaţii: www.dirtbike.ro/calendar/deschidere-oficiala-playground

Pentru întrebări şi nelămuriri postaţi aici.
Postat de Costi Iordan la 1 septembrie 2015 la 12:19
0
0
Taxa de inscriere nu va fi. Formular de inscriere va fi in curand pe site.
Postat de Costi Iordan la 1 septembrie 2015 la 15:29
0
0

Urmatoarele evenimente

Întorsura Buzăului Challenge 2024
Întorsura Buzăului Challenge 2024
Județ: Covasna
Locație: Întorsura Buzăului
Data: 02-06-2024
Yolo Jersey 2024
Yolo Jersey 2024
Județ: Bucureşti
Locație: Bucuresti
Data: 16-06-2024
Cupa Aradului la Ciclism 2024
Cupa Aradului la Ciclism 2024
Județ: Arad
Locație: Arad
Data: 25-05-2024
Barcani Bike Race e-MTB 2024
Barcani Bike Race e-MTB 2024
Județ: Covasna
Locație: Barcani
Data: 22-06-2024

Anunță eveniment

Lipsește un eveniment din calendarul DirtBike? Spune-ne despre el și noi îl vom publica imediat.

Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.