Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugăm să te loghezi
|
Nu ai cont? Creează cont acum
DirtBike Logo

CNE Straja Enduro

Ultima actualizare: 01 octombrie 2018, ora 20:36
CNE Straja Enduro
Data: 13 - 14 octombrie 2018       Durată: 2 zile
Categorie: Enduro
Locaţie: Straja, jud. Hunedoara
GPS: 45.321265, 23.235921
Web: http://mtbcup.ro/cupe-nationale/straja-enduro-2018/


STRAJA MTB ENDURO este prima competiție prin care vor fi valorificate traseele de ciclism montan amenajate în stațiunea Straja, Municipiul Lupeni, jud. Hunedoara.

Concursul se va desfășura într-un format tip raliu care cuprinde 6 probe speciale, cronometrate. Traseele Lupilor și Baloo, deja consacrate, se vor diviza în câte 2 segmente și se vor adăuga două poteci, în zona superioară a stațiunii. Înregistrarea concurenților și startul general se vor face de la Terasa Montana, stațiunea Straja, Mun. Lupeni.

În general, potecile pe care se va desfășura concursul sunt de coborâre, dar au și segmente de urcuș.

Cursa reprezintă o provocare lansată tuturor pasionaților de ciclism montan și este organizată de Fundația Noi Orizonturi Lupeni, în parteneriat cu Asociația Bike Attack Reșița și Clubul Alpin Valea Jiului.

Evenimentul este susținut de Primăria Municipiului Lupeni și E-Distribuție Banat.

Ride on!


Prima probă specială (PS 1) își are startul în zona Vf. Mutu și presupune parcurgerea unei poteci de aproximativ 1,3 km lungime, până la punctul de finish. Urmează o zonă de push bike pentru a ajunge la startul PS 2, de unde se va străbate un nou traseu cu o lungime aproximativă de 2,5 km, care va aduce concurenții înapoi la Terasa Montana.

De aici, următoarele 4 probe speciale se desfășoară pe traseele Baloo și Lupilor, care vor fi împărțite în două.

Astfel, PS3 începe de la cusca ursului Baloo și va străbate prima jumătate a traseului Baloo, ce se întinde pe 1,9 km. De aici, concurenții vor ieși la drumul asfaltat (unde vor găsi un punct de alimentare) și vor pedala pe acesta până se vor întoarce la startul general. În continuare, participanții se vor îndrepta spre PS 4, care se întinde pe prima jumătate a traseului Lupilor, pe o lungime de aproximativ 1,8 km. Ulterior, se face retragerea la punctul de alimentare de la drumul asfaltat și trasferul spre PS 5, cu o distanță de parcurs de 1,2 km, mai precis, a doua jumătate a traseului Baloo. Ajunși în zona de finish a acestui segment, concurenții vor ieși din nou la drumul asfaltat, pe care îl vor pedala până la punctul de alimentare, de unde vor fi îndreptați spre startul PS 6, a doua jumătate a traseului Lupilor, ce se desfășoară pe o distanță de 1,3 km.

Înregistrarea concurenților și startul general se vor face de la Terasa Montana, stațiunea Straja, Mun. Lupeni.


Termeni și condiții | FAQ | Despre cookie | Membri | Logo | Advertising | Contact © 2007 - 2019 DirtBike.ro