Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugăm să te loghezi
|
Nu ai cont? Creează cont acum
DirtBike Logo

Cheia MTB Challenge 2018

Ultima actualizare: 19 februarie 2018, ora 22:15
Cheia MTB Challenge 2018
Data: 15 septembrie 2018       Durată: 1 zi
Categorie: Cross Country
Locaţie: Cheia, jud. Prahova
GPS: 45.431118, 25.939246
Web: www.cheiamtb.ro


Cheia MTB Challenge este un concurs de Cross Country, aflat la a treia ediție, organizat de către Asociația pentru Dezvoltare Comunitară Zăganul în stațiunea Cheia din județul Prahova.
Cheia MTB Challenge are pentru sportivii legitimați și amatori trei trasee de tip circuit, cu startul şi finnish-ul la intrarea în stațiunea Cheia, în zona Câmpul Ardelii.
Cicliștii curajoși pot participa la proba de ultramaraton, ce are în total 112 km și care se va desfășura în două etape, în zile diferite.
Concursul mai cuprinde un traseul de maraton MTB, cu o lungime de 56 km și cu o diferenţa de nivel de aproape 1390 de metri. Cel mai înalt punct al traseului se află în preajma Vârfului Crai la înălţimea de 1472 m.
Parcurgerea traseelor de ultramaraton și maraton oferă experienţe de neuitat, cu căţărări provocatoare, zone de respiro în care poţi admira peisajele de basm de pe munții Tătaru, unde în timpurile de demult legiunile romane avansau în Dacia, tătarii invadau Transilvania sau Mihai Viteazul trecea munții cu trupele sale pentru a realiza prima Unire.
Cheia MTB Challenge vă așteaptă și la un traseul de semimaraton. Traseul are o lungime de aproape 29 km și o diferenţă de nivel de 710 de metri.
Începând cu ediția din acest an, copiii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani pot participa la curse amenajate special în funcție de vârsta din care fac parte.


Termeni și condiții | FAQ | Despre cookie | Membri | Logo | Advertising | Contact © 2007 - 2019 DirtBike.ro