Bikeathon Tara Fagarasului 2022

Disciplina: Şosea

Data: 24-09-2022 - 25-09-2022

Locație: Fagaras

Țara: Romania

GPS: ,

Website: https://bikeathon.ro

Bikeathon Tara Fagarasului 2022
Bikeathon Tara Fagarasului 2022
Data eveniment: 24-25 Septembrie 2022
Locatie: Fagaras, Jud. Brasov

Bikeathon Țara Făgărașului este principalul eveniment sportiv de strângere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală organizat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului. Prin Bikeathon Țara Făgărașului sprijinim spiritul de inițiativă al comunității, susținem cauzele în care credem și combinăm bucuria de a face fapte bune cu beneficiile sportului în natură.

Mecanismul pentru strângerea de fonduri propus de Bikeathon Țara Făgărașului este dezvoltat în jurul unui concurs de ciclism, deschis persoanelor fizice, companiilor și organizațiilor.

Cine se poate înscrie la Bikeathon?
Orice persoană fizică, ciclist profesionist sau amator, și reprezentanți ai unor companii sau ai unor organizații (echipe) pot participa la concursul de ciclism, în oricare dintre curse:

BKT 70 - cursa de 71 de km
BKT 40 - cursa de 40 de km
BKT 20 - cursa de 22 de km
BKT 10 - cursa populară de 10 km
BKT 4 - cursa de 4 km în scaun rulant sau handbike

Pentru cei mici, Bikeathon are câteva provocări speciale:
BKT 3 - cursa de 3 ture în jurul Cetății Făgăraș
BKT 2 - cursa de 2 ture în jurul Cetății Făgăraș
BKT 1 - cursa în jurul Cetății Făgăraș

Toate cursele pornesc din centrul municipiului Făgăraș (Cetatea Făgăraș) și traversează cele mai frumoase peisaje din Țara Făgărașului.
Înainte de a vă înscrie în concurs, vă rugăm să consultați Regulamentul concursului.

Cine poate propune proiecte pentru finanțare în cadrul Bikeathon?
Orice organizație din Țara Făgărașului sau grup local de inițiativă pot înscrie proiecte pentru finanțare în cadrul Bikeathon. Procedura de selecție presupune transmiterea unei propuneri de proiect, evaluarea acesteia de către un juriu și selectarea celor mai bune proiecte în vederea finanțării acestora. Campania de strângere de fonduri pentru fiecare proiect înscris la Bikeathon este un efort colaborativ între organizația / grupul de inițiativă care propune proiectul și Fundația Comunitară Țara Făgărașului.

Principalele surse de finanțare pentru proiectele înscrise sunt:
1. taxele de participare achitate de bicicliștii înscriși în concurs - 50\% din taxa de înscriere a bicicliștilor revine cauzei alese iar 50\% va reveni organizatorului pentru acoperirea unei părți din costurile de organizare a evenimentului;
2. donațiile susținătorilor - nu toată lumea trebuie să pedaleze pentru a face o faptă bună la Bikeathon; proiectele înscrise pot fi finanțate și prin donații directe prin platforma Bikeathon, fără ca acestea să implice participarea donatorului în concursul de ciclism. 95\% din susținere revine cauzei alese iar 5\% din fondurile de susținere atrase de fiecare proiect în cadrul evenimentului revine organizatorului pentru acoperirea unei părţi din costurile de organizare a evenimentului.

Propunerile de proiecte sunt transmise online către Fundația Comunitară Țara Făgărașului, prin intermediul platformei Bikeathon. Înainte de a înscrie o propunere de proiect, vă rugăm să consultați Regulamentul proiectelor.

Care este impactul Bikeathon în comunitate?
Din 2014, prin Bikeathon am reușit să mobilizăm 666,388 lei pentru 90 de proiecte.
4.130 bicicliști
45.817 km pedalați
745 voluntari
2.419 donatori
666.388 lei strânși
90 proiecte comunitare

Prin Bikeathon ne propune să susținem ideile locale care pot rezolva problemele comunității, care ne pot schimba tuturor viața în bine și care pot contribui la dezvoltarea sustenabilă a Țării Făgărașului.

Mai multe informatii:
https://bikeathon.ro
Raporteaza

Urmatoarele evenimente

Cupa Aradului la Ciclism 2024
Cupa Aradului la Ciclism 2024
Județ: Arad
Locație: Arad
Data: 25-05-2024
Barcani Bike Race e-MTB 2024
Barcani Bike Race e-MTB 2024
Județ: Covasna
Locație: Barcani
Data: 22-06-2024
Barcani Bike Race 2024
Barcani Bike Race 2024
Județ: Covasna
Locație: Barcani
Data: 22-06-2024
West Side Kids Race 2024
West Side Kids Race 2024
Județ: Bucureşti
Locație: Bucuresti
Data: 01-06-2024

Anunță eveniment

Lipsește un eveniment din calendarul DirtBike? Spune-ne despre el și noi îl vom publica imediat.

Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.