Pegas Camping Pliabil 20”
500 LEI
Municipiul București, jud. București
Livrare prin predare personală
Stare: Folosit
Marcă: Pegas
Categorie: Biciclete / Pliabile
Dimensiune roţi: 20"
M-a pus mama sa ii vand Pegasul. Asa ca iata-l.
Este in stare foarte buna de functionare, sunt al 2-lea propietar, la mine a fost tinuta numai in magazie unde a fost ferita de ploaie/umezeala.
Bicicleta vine cu angrenajul pedalier schimbat (mama a reusit performanta de a rupe angrenajul original, da ai citit bine) si l-am schimbat cu un angrenaj singlespeed pe patrat si cu butuc pedalier pe rulment Shimano bb-un26 plus lant Shimano Nexus. (180 lei a fost distractia asta)
De asemenea, vechile roti au fost schimbate din cauza oxidarii aluminiului de pe jante datorita vechimii. Au fost schimbate cu unele de la Pegas acelasi stil. (200 lei au fost vara trecuta)
Am renuntat la acele mansoane de plastic incomfortabile asa ca am pus ghidolina Zipp Service Course cu gel. ( nu mai are rost sa zic pretul)
Cauciucurile au fost schimbate cu unele Rubena 20x1,75 plus camere continental. (Cam 80 chestiile astea)
A mai fost schimbata si saua cu una DDK cu gel, foarte comfortabila, coroanele de la cuveti schimbate si ele. ( cam 50 lei astea)
Si nu in ultimul rand, frana de fata a fost schimbata, (clestele cablu/camasa si maneta). (Nu mai zic pretul ca deja depaseste pretul vanzarii)

Si ca sa inchei, pretul este de 500 de lei.

Doar piesele schimbate la ea sunt in valoare de 400 si ceva de lei ca nah, e bicicleta lu’ mama!

Pretul este fix, pentru ca e chiar in stare buna, nu are nicio problema, nu trimit in tara, prefer predarea personala in Bucuresti.
Zi buna.
Publicat: 6 Aprilie 2019 05:30
Ultima actualizare: 18 Septembrie 2019 09:19
Vizualizări: 398
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×