Comentarii (8)

liviu sora 1 Aprilie 2014 10:15
salut Cristi...eu procedez asa pt pinioane si casetarotejez cauciucul spate(pun carpa sub el in zona de sub pinioane),o pensula cat de subtire cu motorina pe ea( sa nu fie imbibata prea mult in motorina)sterg pinioanele(introduc pensula intre ele),dupa care rup fasii(bucati) dintr-o carpa(care sa nu lase scame,de preferinta bumbac)pe lungime(latime sa aibe 2-3 cm(depinde de grosimea materialului din care rupi fasiile),le introduc aceste fasii intre pinioane de jos in sus si faci miscari alternative stanga-dreapta(faci miscarea ca pinoanele sa se roteasca inapoi)astfel incat fasia de carpa ramane in timpul acestei miscari alternative in contact cu caseta,tragand de capatul fasiei de carpa de la mana care este pozitionata spre sensul de rotire inapoi al pinioanelor, caseta se roteste si se curata. (comentariu editat)
Votează:
salut Cristi...eu procedez asa pt pinioane si caseta:protejez cauciucul spate(pun carpa sub el in zona de sub pinioane),o pensula cat de subtire cu motorina pe ea( sa nu fie imbibata prea mult in motorina)sterg pinioanele(introduc pensula intre ele),dupa care rup fasii(bucati) dintr-o carpa(care sa nu lase scame,de preferinta bumbac)pe lungime(latime sa aibe 2-3 cm(depinde de grosimea materialului din care rupi fasiile),le introduc aceste fasii intre pinioane de jos in sus si faci miscari alternative stanga-dreapta(faci miscarea ca pinoanele sa se roteasca inapoi)astfel incat fasia de carpa ramane in timpul acestei miscari alternative in contact cu caseta,tragand de capatul fasiei de carpa de la mana care este pozitionata spre sensul de rotire inapoi al pinioanelor, caseta se roteste si se curata.
liviu sora 1 Aprilie 2014 10:16
unde este emocionul am scris protejez... (comentariu editat)
Votează:
unde este emocionul am scris protejez...
liviu sora 1 Aprilie 2014 13:29
Cristi,aici ai o adresa te rog acceseaza...cu folositul valvolinei o stiu de la un vecin ungur care de 30 de ani numa cu angrenaje,lanturi,rotite o lucrat...ia de vezi linkul:http://www.ciclism.ro/forums/index.php/topic/2795-cel-mai-bun-ulei-de-lant/page-2;eu asa procedez cum ti-am scris...m-am urcat pe ea acum 4 ani la 145 de kg si acum am 105 kg... (comentariu editat)
Votează:
Cristi,aici ai o adresa te rog acceseaza...cu folositul valvolinei o stiu de la un vecin ungur care de 30 de ani numa cu angrenaje,lanturi,rotite o lucrat...ia de vezi linkul:http://www.ciclism.ro/forums/index.php/topic/2795-cel-mai-bun-ulei-de-lant/page-2;eu asa procedez cum ti-am scris...m-am urcat pe ea acum 4 ani la 145 de kg si acum am 105 kg...
Cristi Neagu 2 Aprilie 2014 17:14
Multumesc Liviule Dupa putin Youtube am aflat cum se desface caseta pinion cu pinion, si cred ca asta am sa fac pentru a o curata mai bine. Si cu ocazia asta curat si lantul si poate se pastreaza curat mai mult timp. Ai ceva pareri despre uleiul pe baza de teflon pentru lant, ca sa nu mai adune mazga asa repede? (comentariu editat)
Votează:
Multumesc Liviule :D Dupa putin Youtube am aflat cum se desface caseta pinion cu pinion, si cred ca asta am sa fac pentru a o curata mai bine. Si cu ocazia asta curat si lantul si poate se pastreaza curat mai mult timp. Ai ceva pareri despre uleiul pe baza de teflon pentru lant, ca sa nu mai adune mazga asa repede?
liviu sora 3 Aprilie 2014 05:26
Cristi,nu am folosit ulei pe baza de teflon niciodata...eu procedez si folosesc ce ti-am zis....Sa fii sanatos si drumuri bune!!!! (comentariu editat)
Votează: 1
Cristi,nu am folosit ulei pe baza de teflon niciodata...eu procedez si folosesc ce ti-am zis....Sa fii sanatos si drumuri bune!!!!
liviu sora 4 Aprilie 2014 12:33
salut Cristi..ai un link in care sunt prezentate 3 metode de curatare a lantului...se vede ca folosesc ulei pe baza de teflon...http://www.ciclism.ro/forums/index.php/topic/13874-montare-powerlink/ (comentariu editat)
Votează:
salut Cristi..ai un link in care sunt prezentate 3 metode de curatare a lantului...se vede ca folosesc ulei pe baza de teflon...http://www.ciclism.ro/forums/index.php/topic/13874-montare-powerlink/
Cristi Neagu 4 Aprilie 2014 12:38
Multumesc mult Liviu! Toate cele bune si spor la pedalat! (Edit: E corect link-ul? Vad ca discuta despre powerlink) (comentariu editat)
Votează:
Multumesc mult Liviu! Toate cele bune si spor la pedalat! (Edit: E corect link-ul? Vad ca discuta despre powerlink)
liviu sora 4 Aprilie 2014 12:44
https://www.youtube.com/watch?v=kMGxiLc8jHE (comentariu editat)
Votează:
https://www.youtube.com/watch?v=kMGxiLc8jHE
Login sau înscrie-te ca membru pentru a lăsa comentarii.
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×