Comentarii (29)

Vezi toate cele 29 de comentarii
Munteanu Andrei 19 Noiembrie 2013 07:27
Vanzator de incredere tranzactia sa desfasurat impecabil. recomand (comentariu editat)
Votează:
Vanzator de incredere tranzactia sa desfasurat impecabil. recomand
Ciprian Rosca 3 Aprilie 2014 19:34
serios si prompt, recomand (comentariu editat)
Votează:
serios si prompt, recomand
Un fost membru 1 Iulie 2014 12:17
Cumparator hotarat si ptompt. Merita colaborarea (comentariu editat)
Votează:
Cumparator hotarat si ptompt. Merita colaborarea
Banu Daniel 7 Octombrie 2014 08:53
Cumparator serios..recomand! (comentariu editat)
Votează:
Cumparator serios..recomand!
Un fost membru 18 Noiembrie 2014 13:33
Cumparator serios si punctual , recomand 100\% (comentariu editat)
Votează: 1
Cumparator serios si punctual , recomand 100\%
Adam Avram Vasile 19 Decembrie 2014 10:58
prompt si serios :) (comentariu editat)
Votează: 1
prompt si serios :)
Hrista 21 Ianuarie 2015 10:56
Preturi bune, comunicare buna, prompt si deschis la negocieri. Recomand! (comentariu editat)
Votează: 1
Preturi bune, comunicare buna, prompt si deschis la negocieri. Recomand!
Silviu Manole 29 Ianuarie 2015 12:49
Vanzator de cuvant si rabdator. Piesele impachetate cum as fi facut-o si eu. (comentariu editat)
Votează: 1
Vanzator de cuvant si rabdator. Piesele impachetate cum as fi facut-o si eu.
Bogdan Savin 12 Februarie 2015 07:19
Baiat serios si de incredere. Multumesc pentru colaborare! (comentariu editat)
Votează: 1
Baiat serios si de incredere. Multumesc pentru colaborare!
Bike n Rolla Cezar Oprea 30 Martie 2015 09:50
Din pacate mie mi-a lasat un gust amar. Am cumparat un cadru care era putin "cocosat" si dupa ce i-am reclamat problema, omul a inceput sa tipe la telefon si sa ma certe. Ca el nu stie ce inseamna "cocosat" si ca nu are cum sa fie asa si ca are 30 ani cadrul si ca e foarte bun etc. Cred ca omul are o problema de comportament si are nevoie de un ANGER MANAGEMENT.Am renuntat sa ma cert cu el si mi-am asumat cadru asa cum era. Practic nu a recunoscut defectul.Am cumparat de la multi vanzatori dar nu m-a certat nimeni pana acum, asa ca...NU RECOMAND! (comentariu editat)
Votează: 1
Din pacate mie mi-a lasat un gust amar. Am cumparat un cadru care era putin "cocosat" si dupa ce i-am reclamat problema, omul a inceput sa tipe la telefon si sa ma certe. Ca el nu stie ce inseamna "cocosat" si ca nu are cum sa fie asa si ca are 30 ani cadrul si ca e foarte bun etc. Cred ca omul are o problema de comportament si are nevoie de un ANGER MANAGEMENT.Am renuntat sa ma cert cu el si mi-am asumat cadru asa cum era. Practic nu a recunoscut defectul.Am cumparat de la multi vanzatori dar nu m-a certat nimeni pana acum, asa ca...NU RECOMAND!
. bibi 30 Martie 2015 10:27
În poză se vede cocoașa la o examinare minuțioasă! Dar vânzătorul nu a precizat acest lucru profitând de buna credință a cumpărătorului. (comentariu editat)
Votează: 1 1
În poză se vede cocoașa la o examinare minuțioasă! Dar vânzătorul nu a precizat acest lucru profitând de buna credință a cumpărătorului.
Radu Rusu 30 Martie 2015 14:23
Domnule moderator, daca in poza se vede cocoasa, inseamna ca a putut sa o vada si preacinstitul cumparator. (comentariu editat)
Votează: 1
Domnule moderator, daca in poza se vede cocoasa, inseamna ca a putut sa o vada si preacinstitul cumparator.
Radu Rusu 30 Martie 2015 14:32
Eu i-am oferit posibilitatea sa imi trimita cadrul inapoi, din punctul meu de vedere nu are nici o cocoasa. Problema pe care cumparatorul Cezar Oprea o are este ca nu platesc transportul, desi i-am vandut cadrul cu 350 de lei(deci mai putin cu 150 de lei fata de pretul cerut) + 30 lei trasportul prin posta romana la cererea dumnealui(nu a vrut curier). (comentariu editat)
Votează: 1 1
Eu i-am oferit posibilitatea sa imi trimita cadrul inapoi, din punctul meu de vedere nu are nici o cocoasa. Problema pe care cumparatorul Cezar Oprea o are este ca nu platesc transportul, desi i-am vandut cadrul cu 350 de lei(deci mai putin cu 150 de lei fata de pretul cerut) + 30 lei trasportul prin posta romana la cererea dumnealui(nu a vrut curier).
Radu Rusu 30 Martie 2015 14:56
Cezar Oprea
Mesaj despre anunţul "Cadru vintage Francesco Moser" din Bazar

Salut, cat mai lasi la pret?
Cezar Oprea 19 martie la 11:08 Cezar Oprea
Mesaj despre anunţul "Cadru vintage Francesco Moser" din Bazar

Salut, cat mai lasi la pret?
Radu Rusu 19 martie la 21:24 Radu Rusu
Salut!
400 de lei + transport platit de tine.
Cezar Oprea 19 martie la 22:00 Cezar Oprea
Mda, ma gandesc la el pt ca momentan nu ma incanta pretul. As plati 350 lei si pus la posta romana.
Radu Rusu 20 martie la 09:18 Radu Rusu
Ok, ma mai gandesc si eu. Ne auzim!
Radu Rusu 21 martie la 21:00 Radu Rusu
Salut din nou! Il mai vrei la 350 + posta?
Cezar Oprea 21 martie la 21:15 Cezar Oprea
Mai ai si alte piese la ea?
Radu Rusu 21 martie la 21:21 Radu Rusu
Am manete si clesti de frana gipiemme sprint(mansoanele manetelor sunt cam coapte) si mai am ghidon + pipa 3ttt
Cezar Oprea 21 martie la 22:05 Cezar Oprea
Ok. Trimite mi doar cadrul cu posta romana, dar sa l ambalezi bine sa nu mi l loveasca. Mersi.
Radu Rusu 21 martie la 22:30 Radu Rusu
Bine. O sa-l ambalez cat pot de bine. Te anunt dupa ce pun coletul.
Mersi si eu.
Radu Rusu saptamana trecuta luni la 09:12 Radu Rusu
Imi poti da te rog adresa ca sa pot sa trimit coletul?
Cezar Oprea saptamana trecuta luni la 09:21 Cezar Oprea
Cezar Oprea
Str. Baicului, nr.6, bl.3A, ap.14, sector 2, Bucuresti.
Radu Rusu saptamana trecuta marti la 10:32 Radu Rusu
Am pus coletul la posta.
Cezar Oprea saptamana trecuta marti la 10:40 Cezar Oprea
Cand l ai pus?
Radu Rusu saptamana trecuta marti la 17:57 Radu Rusu
Azi dimineata in jur de 10.
Cezar Oprea saptamana trecuta vineri la 09:39 Cezar Oprea
A sosit cadrul dar e cocosat top tube ul si down tube ul, chestie pe care nu mi ai adus o la cunostinta. In cazul asta ce facem? (comentariu editat)
Votează: 1 1
Cezar Oprea Mesaj despre anunţul "Cadru vintage Francesco Moser" din Bazar Salut, cat mai lasi la pret? Cezar Oprea 19 martie la 11:08 Cezar Oprea Mesaj despre anunţul "Cadru vintage Francesco Moser" din Bazar Salut, cat mai lasi la pret? Radu Rusu 19 martie la 21:24 Radu Rusu Salut! 400 de lei + transport platit de tine. Cezar Oprea 19 martie la 22:00 Cezar Oprea Mda, ma gandesc la el pt ca momentan nu ma incanta pretul. As plati 350 lei si pus la posta romana. Radu Rusu 20 martie la 09:18 Radu Rusu Ok, ma mai gandesc si eu. Ne auzim! Radu Rusu 21 martie la 21:00 Radu Rusu Salut din nou! Il mai vrei la 350 + posta? Cezar Oprea 21 martie la 21:15 Cezar Oprea Mai ai si alte piese la ea? Radu Rusu 21 martie la 21:21 Radu Rusu Am manete si clesti de frana gipiemme sprint(mansoanele manetelor sunt cam coapte) si mai am ghidon + pipa 3ttt Cezar Oprea 21 martie la 22:05 Cezar Oprea Ok. Trimite mi doar cadrul cu posta romana, dar sa l ambalezi bine sa nu mi l loveasca. Mersi. Radu Rusu 21 martie la 22:30 Radu Rusu Bine. O sa-l ambalez cat pot de bine. Te anunt dupa ce pun coletul. Mersi si eu. Radu Rusu saptamana trecuta luni la 09:12 Radu Rusu Imi poti da te rog adresa ca sa pot sa trimit coletul? Cezar Oprea saptamana trecuta luni la 09:21 Cezar Oprea Cezar Oprea Str. Baicului, nr.6, bl.3A, ap.14, sector 2, Bucuresti. Radu Rusu saptamana trecuta marti la 10:32 Radu Rusu Am pus coletul la posta. Cezar Oprea saptamana trecuta marti la 10:40 Cezar Oprea Cand l ai pus? Radu Rusu saptamana trecuta marti la 17:57 Radu Rusu Azi dimineata in jur de 10. Cezar Oprea saptamana trecuta vineri la 09:39 Cezar Oprea A sosit cadrul dar e cocosat top tube ul si down tube ul, chestie pe care nu mi ai adus o la cunostinta. In cazul asta ce facem?
Radu Rusu 30 Martie 2015 15:42
Si da...e bun ANGER MANAGEMENT...JACK NICHOLSON face un rol senzational...dar nu suntem la terapie aici. Daca nu vrea cadrul, pur si simplu sa il trimita inapoi, dar sa isi asume tranportul, pentru ca la banii acestia cadrul e un chilipir. (comentariu editat)
Votează: 1 1
Si da...e bun ANGER MANAGEMENT...JACK NICHOLSON face un rol senzational...dar nu suntem la terapie aici. Daca nu vrea cadrul, pur si simplu sa il trimita inapoi, dar sa isi asume tranportul, pentru ca la banii acestia cadrul e un chilipir.
Bike n Rolla Cezar Oprea 31 Martie 2015 10:00
Din punctul tau de vedere poate fii si rosu cadrul. Nu despre punctul tau de vedere discutam aici, ci despre faptul in sine. Este un cadru cocosat si gata, nu spun doar eu asta. Nu l-am vazut in poza, ca daca il vedeam sigur nu -l mai comandam (ca acum stii ce inseamna "cocosat"). Cine stabileste daca e ieftin sau scump, cadrul?!! Cadrul nu s-a vandut ieftin sau scump, s-a vandut cu un pret cu care ai fost de acord. Ideea este ca la o simpla reclamatie, pe care am facut-o ai inceput sa ridici tonul in mod gtauit. si sa negi ca ar fi cadrul stramb. Cu alte cuvinte, incercai sa-mi impui (tipand) faptul ca nu are nici o problema(cum faci si acum, dealtfel). Am vrut sa stie si ceilalti baieti de pe forum cum te-ai comportat. Toata lumea e civilizata pe acest forum, atat timp cat nu se ivesc probleme, cand sunt probleme, multi isi dau arama pe fata. Tu esti unul dintre aceia. Sa fii sanatos! (comentariu editat)
Votează: 1
Din punctul tau de vedere poate fii si rosu cadrul. Nu despre punctul tau de vedere discutam aici, ci despre faptul in sine. Este un cadru cocosat si gata, nu spun doar eu asta. Nu l-am vazut in poza, ca daca il vedeam sigur nu -l mai comandam (ca acum stii ce inseamna "cocosat"). Cine stabileste daca e ieftin sau scump, cadrul?!! Cadrul nu s-a vandut ieftin sau scump, s-a vandut cu un pret cu care ai fost de acord. Ideea este ca la o simpla reclamatie, pe care am facut-o ai inceput sa ridici tonul in mod gtauit. si sa negi ca ar fi cadrul stramb. Cu alte cuvinte, incercai sa-mi impui (tipand) faptul ca nu are nici o problema(cum faci si acum, dealtfel). Am vrut sa stie si ceilalti baieti de pe forum cum te-ai comportat. Toata lumea e civilizata pe acest forum, atat timp cat nu se ivesc probleme, cand sunt probleme, multi isi dau arama pe fata. Tu esti unul dintre aceia. Sa fii sanatos!
Radu Rusu 31 Martie 2015 13:01
Dacă ești atât de nemulțumit de cadru, de ce nu-l trimiți pur si simplu inapoi si gata? Ce rost are denigrarea asta ? (comentariu editat)
Votează: 1 1
Dacă ești atât de nemulțumit de cadru, de ce nu-l trimiți pur si simplu inapoi si gata? Ce rost are denigrarea asta ?
Hrista 7 Aprilie 2015 12:20
Tranzactia a decurs ca la carte. Cumparator/vanzator serios, comunicativ si prompt. Recomand! (comentariu editat)
Votează: 1 1
Tranzactia a decurs ca la carte. Cumparator/vanzator serios, comunicativ si prompt. Recomand!
Dan Sos 6 August 2015 16:24
Cumparator serios, tranzactie fara probleme, Recomand! (comentariu editat)
Votează: 1 1
Cumparator serios, tranzactie fara probleme, Recomand!
robert rosu 11 Septembrie 2015 15:33
cumparator serios!!recomand cu incredere!!!! (comentariu editat)
Votează: 1 1
cumparator serios!!recomand cu incredere!!!!
Un fost membru 15 Octombrie 2015 20:46
Recomand.persoana de incredere,cumparator serios (comentariu editat)
Votează: 1 1
Recomand.persoana de incredere,cumparator serios
Frunza Mihai 18 Decembrie 2015 09:12
Vanzator de încredere , recomand (comentariu editat)
Votează:
Vanzator de încredere , recomand
Tudor Mano 14 Iulie 2016 17:38
Persoana serioasa si de incredere. Am avut o colaborare foarte buna cu Radu. Va recomand si voua! ;) (comentariu editat)
Votează:
Persoana serioasa si de incredere. Am avut o colaborare foarte buna cu Radu. Va recomand si voua! ;)
Dan Adrian 15 Decembrie 2016 18:43
Cumparator serios, tranzactie fara probleme, Recomand! (comentariu editat)
Votează:
Cumparator serios, tranzactie fara probleme, Recomand!
Adrian Buzea 13 Mai 2017 18:41
Super OK. Am platit in avans si am primit produsul corect. Recomand cu placere ! (comentariu editat)
Votează:
Super OK. Am platit in avans si am primit produsul corect. Recomand cu placere !
Geza Czavar 17 Iunie 2018 12:42
Vanzator de incredere, produsul precum descris, recomand! (comentariu editat)
Votează:
Vanzator de incredere, produsul precum descris, recomand!
Barbat Coriolan Emmanuel 14 Ianuarie 2019 08:53
Votează:
Recomand!
Cristian Pena 26 Septembrie 2019 13:51
Vanzator de încredere, am plătit în avans, recomand! (comentariu editat)
Votează:
Vanzator de încredere, am plătit în avans, recomand!
Nagy Attila (AtiBoa) 8 Septembrie 2020 21:59
Cumparator serios si hotarat. Recomand! (comentariu editat)
Votează:
Cumparator serios si hotarat. Recomand!
Login sau înscrie-te ca membru pentru a lăsa comentarii.
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×