Comentarii (33)

Vezi toate cele 33 de comentarii
liviu sora 28 Septembrie 2012 10:27
salut,
stie cineva sa-mi spuna locatii service mtb in Deva si Hunedoara?
va multumesc!! (comentariu editat)
Votează:
salut, stie cineva sa-mi spuna locatii service mtb in Deva si Hunedoara? va multumesc!!
Tiberiu -Florin Florea 9 Octombrie 2012 07:59
Pt service hunedoara de la constructorul tine`ti partea stanga ,langa fosta gradinita, iar pt deva in spatele pietei de haine fata`n fata cu hala se afla o intrare ! (comentariu editat)
Votează:
Pt service hunedoara de la constructorul tine`ti partea stanga ,langa fosta gradinita, iar pt deva in spatele pietei de haine fata`n fata cu hala se afla o intrare !
liviu sora 29 Noiembrie 2012 14:18
Votează:
salut,
liviu sora 29 Noiembrie 2012 14:19
vreau informatii despre producatorul bicicletei Kreidler Dice Big 3 Bicicleta 26" (comentariu editat)
Votează:
vreau informatii despre producatorul bicicletei Kreidler Dice Big 3 Bicicleta 26"
Radu Moraru 1 Decembrie 2012 07:01
Ti-am trimis pe e-mail mai multe detalii despre bicicleta. (comentariu editat)
Votează:
Ti-am trimis pe e-mail mai multe detalii despre bicicleta.
liviu sora 3 Decembrie 2012 08:07
Va salut.Am o problema cu pinioanele in numar de 7 pe filet.Pinionul 7 are dantura indoita si ma solicita foarte mult in sensul ca merge greu,La restul pinioanelor nu am probleme.Nu pot sa-mi dau seama ce se intampla,care este cauza.Am mai observat ca dinti de la pinionul 7 nu stau in centrul verigii de la lant,ba mai mult bat in partea dreapta in sensul de mers.Ultima interventie la roata spate am avut-o cand am schimbat sistemul de prindere vechi cu suruburi cu un QR.Va multumesc si astelt sfaturi.O zi buna tuturor! (comentariu editat)
Votează:
Va salut.Am o problema cu pinioanele in numar de 7 pe filet.Pinionul 7 are dantura indoita si ma solicita foarte mult in sensul ca merge greu,La restul pinioanelor nu am probleme.Nu pot sa-mi dau seama ce se intampla,care este cauza.Am mai observat ca dinti de la pinionul 7 nu stau in centrul verigii de la lant,ba mai mult bat in partea dreapta in sensul de mers.Ultima interventie la roata spate am avut-o cand am schimbat sistemul de prindere vechi cu suruburi cu un QR.Va multumesc si astelt sfaturi.O zi buna tuturor!
liviu sora 24 Decembrie 2012 11:51
ce pareri aveti de cadru Magellan Draco? (comentariu editat)
Votează:
ce pareri aveti de cadru Magellan Draco?
Radu Moraru 24 Decembrie 2012 11:57
Nu te mai intereseaza bicicleta mea? (comentariu editat)
Votează:
Nu te mai intereseaza bicicleta mea?:D
Radu Moraru 24 Decembrie 2012 12:22
Multumesc lafel si un an nou fericit. (comentariu editat)
Votează:
Multumesc lafel si un an nou fericit.
liviu sora 26 Martie 2013 09:38
Va salut.am la frana pe fata(prindere IS) etrierul montat direct in furca.exista adaptor IS pentru acest tip de prindere.vreau sa pun un Avid BB5 sau BB7.Va multumesc! (comentariu editat)
Votează:
Va salut.am la frana pe fata(prindere IS) etrierul montat direct in furca.exista adaptor IS pentru acest tip de prindere.vreau sa pun un Avid BB5 sau BB7.Va multumesc!
Gabriel Chitu 29 Martie 2013 09:21
Salut liviu. Eu am pe forum un subiect despre xtr v-brake. Am vrut sa-mi cumpar dar pana la urma am luat un xt mai vechi care avea sistemul cu paralelogram. Acum xt-ul nu il mai are modelul nou ma refer doar xtr-ul. Oricum franeaza foaret bine deci ii da freez la roata urgent. Sa pui niste saboti si cabluri si camasi bune. Eu zic sa ramai pe xt. In rest despre bb7 ( cred ca ai citit multe) sincer, dar sincer preferam v-brakeul. Dar tinand cont de faptul ca merg prin noroaie este necesara macar una pe disc. Oricum combinatia este sooper. Bafta la pedalat si citeste si subiectul de pe forum. (comentariu editat)
Votează:
Salut liviu. Eu am pe forum un subiect despre xtr v-brake. Am vrut sa-mi cumpar dar pana la urma am luat un xt mai vechi care avea sistemul cu paralelogram. Acum xt-ul nu il mai are modelul nou ma refer doar xtr-ul. Oricum franeaza foaret bine deci ii da freez la roata urgent. Sa pui niste saboti si cabluri si camasi bune. Eu zic sa ramai pe xt. In rest despre bb7 ( cred ca ai citit multe) sincer, dar sincer preferam v-brakeul. Dar tinand cont de faptul ca merg prin noroaie este necesara macar una pe disc. Oricum combinatia este sooper. Bafta la pedalat si citeste si subiectul de pe forum.
- Apostol.M.Alexandru - 29 Aprilie 2013 13:26
Salut.Nu mai am la vanzare nici o foaie. :( (comentariu editat)
Votează:
Salut.Nu mai am la vanzare nici o foaie. :(
- Apostol.M.Alexandru - 30 Aprilie 2013 19:37
Ca sa vezi daca sunt compatibile trebuie sa aibe acelasi diametru al suruburilor,ma refer la distanta de la un surub la altul,la shimano sunt 64r mm pt foaia mica si 104 mm pt foaia mica si mijlocie(daca imi amintesc eu bine).Daca diametrele corespund nu ar trebui sa fie probleme. (comentariu editat)
Votează:
Ca sa vezi daca sunt compatibile trebuie sa aibe acelasi diametru al suruburilor,ma refer la distanta de la un surub la altul,la shimano sunt 64r mm pt foaia mica si 104 mm pt foaia mica si mijlocie(daca imi amintesc eu bine).Daca diametrele corespund nu ar trebui sa fie probleme.
Minu Cristian 2 Mai 2013 15:27
Salutare! Daca furca are reglaj de revenire atunci uleiul din cartuș trebuie schimbat. Presupun ca e o furcă mai veche. Daca are in ambele brațe arc ungerea lor se face cu vaselina , insa merge pusă și o cantitate mica de ulei. Eu in furca mea am pus câte 10ml in fiecare braț. (comentariu editat)
Votează:
Salutare! Daca furca are reglaj de revenire atunci uleiul din cartuș trebuie schimbat. Presupun ca e o furcă mai veche. Daca are in ambele brațe arc ungerea lor se face cu vaselina , insa merge pusă și o cantitate mica de ulei. Eu in furca mea am pus câte 10ml in fiecare braț.
liviu sora 3 Mai 2013 05:12
multumesc Cristi.Paste Fericit!!!! (comentariu editat)
Votează:
multumesc Cristi.Paste Fericit!!!!
- Apostol.M.Alexandru - 17 Mai 2013 14:40
Salut.Dart e o furca buna,am avut si eu 3 ani.Chiar o recomand. (comentariu editat)
Votează:
Salut.Dart e o furca buna,am avut si eu 3 ani.Chiar o recomand.
- Apostol.M.Alexandru - 17 Mai 2013 14:41
Orice furca iei sa o iei pe arc.Furcile pe aer nu sunt fiabile. (comentariu editat)
Votează: 1
Orice furca iei sa o iei pe arc.Furcile pe aer nu sunt fiabile.
Ede Jakob Moderator 23 Mai 2013 18:19
Am raspuns in Mesaj Privat. :) (comentariu editat)
Votează:
Am raspuns in Mesaj Privat. :)
Schneider Eduard 28 Mai 2013 16:07
Persoana serioasa , recomand cu incredere. Multumesc pentru colaborare. (comentariu editat)
Votează:
Persoana serioasa , recomand cu incredere. Multumesc pentru colaborare.
- Apostol.M.Alexandru - 11 Iunie 2013 10:37
Eu am 63 de kg si folosesc Mavic XC 717 Disc,care sunt jante super usoare la 400 de grame.Sunt foarte bune,dar ti-as recomanda Mavic XM 719 care sunt ceva mai rezistente si neaparat pe 36 de spite,nu pe 32.Pe ambele jante maximul de cauciuc e de 26x2.10.Sper ca ti-am oferit raspunsul pe care il cautai. (comentariu editat)
Votează:
Eu am 63 de kg si folosesc Mavic XC 717 Disc,care sunt jante super usoare la 400 de grame.Sunt foarte bune,dar ti-as recomanda Mavic XM 719 care sunt ceva mai rezistente si neaparat pe 36 de spite,nu pe 32.Pe ambele jante maximul de cauciuc e de 26x2.10.Sper ca ti-am oferit raspunsul pe care il cautai.
liviu sora 11 Iunie 2013 11:07
multumesc Alex!!! (comentariu editat)
Votează:
multumesc Alex!!!
Radu Muller 1 Aprilie 2014 17:55
Domnule Liviu . Eu ce am scris in topicul respectiv am scris din experienta . Pe linga asta sint si mecanic auto . Valvolina este produsa pentru a atenua frecarea IN diferentiale , reductoare , cutii de viteza de utilaje grele , etc. Pe vremuri si eu imi ungeam lantul de la bicicleta cu ulei de motor M-30 , ca de ala aveam . Si cu ala lantul se murdarea foarte repede . Oricum , cel ce foloseste bicicleta alege cu ce isi unge lantul. Numai bine si spor la pedalat ! Stima , Radu Muller (comentariu editat)
Votează:
Domnule Liviu . Eu ce am scris in topicul respectiv am scris din experienta . Pe linga asta sint si mecanic auto . Valvolina este produsa pentru a atenua frecarea IN diferentiale , reductoare , cutii de viteza de utilaje grele , etc. Pe vremuri si eu imi ungeam lantul de la bicicleta cu ulei de motor M-30 , ca de ala aveam . Si cu ala lantul se murdarea foarte repede . Oricum , cel ce foloseste bicicleta alege cu ce isi unge lantul. Numai bine si spor la pedalat ! Stima , Radu Muller
none stan 8 Aprilie 2014 07:35
Salutare! Recomandati-mi va rog o sa pentru drumuri mai lungi pentru un om de 120 de kg pentru ca am citit pe undeva ca ati fost si dvs mai plinut si poate v-ati lovit de aceasta problema. Spor la pedalat si multumesc! (comentariu editat)
Votează:
Salutare! Recomandati-mi va rog o sa pentru drumuri mai lungi pentru un om de 120 de kg pentru ca am citit pe undeva ca ati fost si dvs mai plinut si poate v-ati lovit de aceasta problema. Spor la pedalat si multumesc!
Mario Frank 1 Mai 2014 11:38
Cumparator hotarat,recomand tranzactiile cu acest domn! (comentariu editat)
Votează:
Cumparator hotarat,recomand tranzactiile cu acest domn!
Bela Andras - Microbike 14 Octombrie 2014 15:46
Votează:
Recomand.
Un fost membru 14 Noiembrie 2014 20:20
recomand de 10 (comentariu editat)
Votează:
recomand de 10
Marian Banica 9 Februarie 2015 12:43
Salut liviu, comand de ceva timp de la ei anumite lucruri si au ajuns in stare perfecta, adica sunt multumit. si in ultima comanda am dorit pe langa altele si un cadru si a ajuns in cutie separata, impachetat foarte bine , nu are nici macar o zgarietura. chiar sunt foarte seriosi. nu am ce zice, coletul ajunge cam intr.o saptamana (comentariu editat)
Votează:
Salut liviu, comand de ceva timp de la ei anumite lucruri si au ajuns in stare perfecta, adica sunt multumit. si in ultima comanda am dorit pe langa altele si un cadru si a ajuns in cutie separata, impachetat foarte bine , nu are nici macar o zgarietura. chiar sunt foarte seriosi. nu am ce zice, coletul ajunge cam intr.o saptamana
Un fost membru 19 Martie 2015 09:53
persoana deosebit de serioasa,recomand cu mare placere ! (comentariu editat)
Votează:
persoana deosebit de serioasa,recomand cu mare placere !
Mihai Damian 17 Aprilie 2015 22:48
[+] Cumparator serios. Recomand! (comentariu editat)
Votează:
[+] Cumparator serios. Recomand!
Isop Alex 5 Noiembrie 2015 19:48
Cumparator serios.RECOMAND! (comentariu editat)
Votează:
Cumparator serios.RECOMAND!
Zoltan Varga 19 Aprilie 2016 07:46
Recomand cu incredere acest domn. Serios si amabil. Va mai astept!! (comentariu editat)
Votează:
Recomand cu incredere acest domn. Serios si amabil. Va mai astept!!
Alexandru-C. VASILE 13 Iulie 2016 06:55
Hotarat si serios, recomand. (comentariu editat)
Votează:
Hotarat si serios, recomand.
Un fost membru 24 Martie 2017 08:33
Cumpărător serios și hotărât.RECOMAND (comentariu editat)
Votează:
Cumpărător serios și hotărât.RECOMAND
Login sau înscrie-te ca membru pentru a lăsa comentarii.
 
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×