TFR - SummerOfEleven, lansare.

După cum ne-am obişnuit de câţiva ani încoace, staff`ul TFR filmează, montează, creează evenimente, orice pentru riderii comunităţii de trial din ţara. dar şi pentru promovarea sportului în sine.
Puţin cam întârziat, şi aşteptat cu multă nerăbdare de către unii protagonişti ai mişcării trialistice române, filmul TFR "SummerOfEleven" a debutat cum nici ca se putea altfel, 'proiectat' pe pânza, lucru inedit dar şi totodată marcând o premieră în ţară, şi anume prima seară de proiecţii cu filme de trial (bike&mono).
De data aceasta Clujul a fost gazda evenimentului, iar rideri de prin 'vecinătăţi' au luat parte la acest micro eveniment.

Intro SummerOf11


The crew


Ce conţine acest podus?! Filmări adunate de prin toată ţara, locuri noi, feţe cunoscute din mişcarea naţională dar şi internaţională, mult umor şi clipe frumoase alături de rideraşi.
Filmat mai mult pe străzile din Cluj şi împrejurimi, clipul are secvenţe şi din Sighisoara medievală', Breite - rezervaţia cu stejari multiseculari, Târgu Mureş dar şi clipe surprinse în cadrul unor evenimente cunoscute cum ar fi Colibiţa Bike Fest, Trial Jam Oradea.
Cu speranţa că acest produs vă va încanta, vi-l oferim spre vizionare.Cheers!
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×