Poiana Brasov XC Race - 31 iulie 2016

Poiana Brasov XC Race - 31 iulie 2016


In 31 iulie, statiunea Poiana Brasov va gazdui prima editie a concursului “Poiana Brasov XC Race” (www.poianabrasovxcrace.ro).

Organizatorii acestui concurs sunt cei de la Asociatia de Turism Poiana Brasov, care si-au propus ca si in acest fel sa ajute la promovarea statiunii.

Concursul este unul adresat tuturor pasionatilor de bicicleta care vor sa isi petreaca o duminica facand ceea ce le place, cat si sportivilor legitimati.

Concursul are trei categorii: tura lunga (35 km cu 1000 m dif de nivel), tura scurta(20 km cu 600 m diferenta de nivel) si Elite (35 km cu 1000 m dif de nivel).

Organizatorii ofera premii generoase in bani (acestea sunt regasite la sectiunea Regulament de pe site-ul competitiei) cat si vouchere la resorturile din Poiana Brasov.

Inscrierile online se fac pana pe 29 iulie, insa se mai pot face si la fata locului in dimineata concursului, fara a garanta tricoul competitiei.

Deasemenea tombola concursului va fi generoasa, si va transforma acest concurs intr-unul pentru toata lumea nu doar pentru premianti.

La finalul cursei, toti participantii si voluntarii pot ramane la un After Party cu paste, strudel, cafea, ceai su bauturi racoritoare, oferite de membrii Asociatiei de Turism Poiana Brasov.

Haide si tu sa participi la prima editie a “Poiana Brasov XCRace”, si sa ai o duminica exceptionala!

Poiana Brasov XC Race - 31 iulie 2016
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×