Bucharest Bicycle Vintage Show - ediția 02

Bucharest Bicycle Vintage Show - ediția 02


București, 06 septembrie 2016: BițaColor te invită la a doua ediție a Bucharest Vintage Bicycle Show, festivalul dedicat bicicletelor vintage.

Dacă și ție îți plac bicicletele vechi sau dacă ai una cu care te mândrești, vino sâmbătă, pe 10 septembrie, în parcul Herăstrău, la Roaba de Cultură. BițaColor te așteptă cu biciclete rare (mai vechi de 1989) și cei mai pasionați colecționari de biciclete.

”Credem că bicicletele sunt nemuritoare și suntem obsedați de bicicletele vechi. Recondiționăm biciclete de aproape 5 ani și, în tot acest timp, am readus la viață sute de biciclete. Acest eveniment este ocazia noastră de a îi reuni pe toți cei care sunt la fel de pasionați ca noi” a declarat Lucian Simion, co-fondator BițaColor și organizatorul acestui eveniment.

De ce să vii la Bucharest Vintage Bicycle Show?

• Vei afla tot ce vrei să știi despre biciclete vintage și te vei întâlni cu cei mai pasionați colecționari.
• Vezi cele mai impresionante colecții personale de biciclete vechi: cursiere de oțel, biciclete de pistă, biciclete de oraș clasice și biciclete de damă.
• Îi cunoști pe cei care recondiționează, restaurează și colecționează biciclete vintage, sau cei care dezvoltă ateliere în acest domeniu.

Dacă ai o bicicletă cu care te mândrești, construită înainte de 1989, vino cu ea la Bicycle Vintage Show și poți pleca acasă cu trofeul ediției. Bicicletele pot fi înscrise în trei categorii:

Bucharest Vintage Bicycle Show Awards:

• Original condition (Stare originală)
• Restored (Recondiționată)
• Custom (Personalizată).

Pe lângă partea de Vintage Show va fi și o zonă de talcioc, unde oricine poate veni cu biciclete, piese și accesorii vintage pentru a le oferi spre vânzare/schimb.

Parteneri festivalului sunt: Roaba de Cultura, Șnur, La Vita E Velo, Magazin biciclete Bici Time, Biciclete Borduz, Bike 'n Rolla, Turific! Handmade și lista este deschisă. Invitiați special: Andrei Iliescu, George Enache, Cristian Grigore, Alex Manda, Dan Gherman și mulți alții.

Despre BițaColor
BițaColor este primul atelier de recondiționat biciclete din România. Fie că-ți dorești un cadru într-o culoare nouă sau vrei să readuci la viața bicicleta veche a bunicului tău, la BițaColor găsești idei, inspirație și oameni pasionați de bițe frumoase. Redescoperă-ți bicicleta pe www.bitacolor.ro
Persoana de contact
Mai multe detalii despre eveniment puteti afla de la Lucian Simion, co-fondator BițaColor și organizatorul acestui eveniment, telefonic la 0723.600.835 sau prin e-mail la [email protected]
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×