BikeXpert Alpine Challenge 2016

S-au deschis inscrierile pentru a treia editie a BikeXpert Alpine Challenge, unul dintre cele mai provocatoare maratoane de MTB din tara.

Aflat la a III-a editie, BikeXpert Alpine Challenge isi propune sa sprijine un stil de viață energic și să promoveze ciclismul, ca mod sanatos si ecologic de petrecere al timpului liber, in Subcarpatii de Curbura si in Muntii Leaota.
Evenimentul vine în întâmpinarea iubitorilor de natură, a ciclistilor amatori si profesionisti ce doresc sa-si testeze abilitatile pe doua roti, intr-un cadru natural de neuitat.

BikeXpert Alpine Challenge 2016


Concursul ramane cu scop caritabil, o parte din banii obtinuti din taxele de inscriere urmand a fi donati catre MagiCAMP, tabara speciala pentru copii cu afectiuni oncologice, de langa Pucioasa.

Ca si la editiile trecute, concurentii pot alege intre semimaratonul de 39 km cu 900 m diferenta de nivel sau Maratonul de 72 km cu 2000 m diferenta de nivel, acesta din urma urcand pan ape varful Romanescu in masivul Leaota, la 1700 m altitudine.

Ca noutate pentru editia din 2016, am pregatit pentru copii doua trasee, unul de 16 km (parte din traseul principal al adultilor) si unul de tip XCO amenajat in parcul orasului Pucioasa.

BikeXpert Alpine Challenge 2016


BikeXpert Alpine Challenge 2016
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×