Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugăm să te loghezi
|
Nu ai cont? Creează cont acum
DirtBike Logo

Upgrade roti Aclass pe rulmenti


Adrian Damian

Trimite mesaj
Posturi: 894
Subiecte: 11

#381910 7 mai 2017 la 15:32

Salut.

Dupa cum spune si titlul ma gandesc sa fac un upgrade. Vechile roti erau Alexrims duble capsate , iar butucii erau cu rulare pe conuri cu bile. Cum upgrade-ul pe care vreau sa il fac este unul de buget, nu ma voi putea intinde la Mavic sau Fulcrum, dea ceea mi-am indreptat atentia spre Aclass. Am vazut ca au aparut prin bazar cateva oferte cu astfel de roti noi , aspect care ma atrage. Cred ca sunt NOS din 2012,
Si acum am si eu cateva intrebari pentru cei mai avizati :

1. Aveti ceva experienta cu rotile astea , sunt fiabile ? Stiu(m-am documentat) ca butucii pe rulmenti ofera cateva avantaje si sunt mult mai fiabili decat varianta clasica .

2. Legat de spite. Am observat ca sistemul de prindere e straight-pull. Tot asa, din experienta voastra asta reprezinta un avantaj fata de J-bend ?

3. Am observat ca sunt doua tipuri de sectiuni ale jantelor. Cea clasica cu janta capsata si un nou model proprietar Alexrims care permite ajustarea spitelor din lateralul rotilor, permitand astfel ca roata sa fie facuta tubeless cu mai mare usurinta. Care profil credeti ca ofera durabilitate si din nou fiabilitatea in timp?


Mentionez ca nu am avut probleme cu vechile roti(primul model) din cauza stilului de dat . Nu fac sarituri, sau gapuri , cel mai mult XC.

Astept orice fel de opinii.
Va multumesc.

Daniel Nita

Trimite mesaj
Posturi: 101
Subiecte: 15

#386194 15 septembrie 2017 la 00:27

Salut.A achizitionat cineva roti aclass?Am vazut pe net un set pentru roti de 26" , pentru vbrake .Rotile le vreau doar pentru sosea si m ar interesa cum se comporta butucii/rulmentii si daca jentile sunt rezistente

Adaugă răspuns


Log in pentru a adăuga comentarii sau înscrie-te ca membru

Discutate recent

Parteneri


Termeni și condiții | FAQ | Despre cookie | Membri | Logo | Advertising | Contact © 2007 - 2021 DirtBike.ro