Parere devron riddle m 3.9


Mario Velcota

Trimite mesaj
Posturi: 1
Subiecte: 1

#426544 saptamana trecuta joi la 15:51

Salutare tuturor, de ceva vreme ma tot uit sa imi cumpar o bicicleta pentru plimbari prin oras si ceva drumuri forestiere prin padure prin weekend-uri.
Bugetul ar fi undeva pana in 3000 de lei nu vreau ceva sh si nici full suspension.
Inaltime 170cm ~ si undeva la 78kg
Mi-a atras atentia un Devron riddle m3.9 (asta avand roti de 29) dar din ce am citit chiar aici in alt subiect ca Devron ar avea ceva o problema cu standover height ca pentru marimea M ar fi undeva la 80cm si ca nu ar fi ok pentru o persoana de 170 cm.
Cea mai mica marime este M vad ca nu au S si problema e ca nu am posibilitatea sa incerc bicicleta, doar sa o comand online. Acum intrebarea mea este chiar ar fi ceva negativ adica m-ar afecta cu ceva in plimbarile mele pe ceva drumuri forestiere ? Si daca ar fi sa iau cu roti de 27.5 ar fi mai ok?
Va multumesc! Si daca nu e ok alegerea facuta astept alte sfaturi daca pana in 3000 de lei pot lua altceva mai ok !

Gelu Vlad

Trimite mesaj
Posturi: 4143
Subiecte: 5

#426545 saptamana trecuta joi la 15:56

In mod normal la 1.70 esti intre S si M, insa trebuie sa verifici indicatiile producatorului. Daca nu au si nu poti proba, cauta de preferinta altceva.

Cand esti intre marimi, daca vrei sa faci giubuslucuri si bicicleta sa raspunda mai usor iti iei marimea mai mica. In schimb daca vrei sa fie mai stabila iti iei M. Cand esti incepator vrei sa fie mai stabila.

Da, e ok si cu roti de 27.5" daca esti incepator, ai picioare scurte (sub 76-77 cm intre picioare la intaltimea ta) sau te deranjeaza standoverul mare la incalecat sau descalecat bicicleta.

Devron Riddle e ok dar iti poti lua si Specialized Rockhopper la aceiasi bani daca mai gasesti undeva. Pentru Rockhopper ti-e buna marimea M.

https://probike.ro/bicicleta-specialized-rockhopper-27-5-gloss-tarmac-black-white-m
https://probike.ro/bicicleta-specialized-rockhopper-sport-29-satin-forest-green-m

ultima modificare: saptamana trecuta joi la 16:08

Adaugă răspuns


Log in pentru a adăuga comentarii sau înscrie-te ca membru

 
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×