Triatlon Fără Asfalt la Mare 2023

Triatlon Fără Asfalt la Mare 2023

Categorie: Triatlon Data: 27 mai 2023 Locaţie: 2 Mai, jud. Constanta
Triatlon Fără Asfalt la Mare 2023
Data eveniment:
27 Mai 2023
Locatie: 2 Mai, Constanta
Tip concurs: Triatlon

Fără Asfalt la mare este un eveniment în natură, cu înot în mare, alergare pe plajă și pe faleză și plimbare cu bicicleta în zone cu peisaje frumoase. În timpul cursei poți descoperi peisaje de poveste, stări de liniște și împăcare și izvoare nebănuite de energie!

A XIII-a ediție a triatlonului nostru se va ține pe data de 27 mai 2023.

Triatlonul Fără Asfalt poate fi o tură plăcută în natură, dacă ești la început, dar poate deveni și o cursă provocatoare, dacă ești antrenat. Am ales trasee care ajută deconectarea gândului din cotidian și invită la meditație și credem că abordarea temperată a cursei aduce cele mai multe beneficii! Dacă, însă, dorești să concurezi serios, vei descoperi un traseu destul de tehnic și un grup de triatloniști cu experiență.

Înot – între 800 m și 900 m
Înotul este în mare, de obicei, temperatura apei la începutul lui iunie este de aproximativ 19-20°C. Traseul ocolește digul de la pescărie, ieșirea din apă este pe plaja de la Micul Golf.

Bicicletă – 32 km

Traseul este off-road, recomandăm bicicletele tip cross-country. Traseul traversează câmpurile dintre 2 Mai și Hagieni pe un drum de pământ, urmează apoi potecile din defileul dobrogean cu peisaje spectaculoase și ieșirea spre liziera Pădurii Hagieni. Traseul continuă cu o coborâre prin pădure pe drum de pământ și piatră, traversează micile dealuri dobrogene pe deasupra lacurilor, tot pe drum de pământ, și ajunge în Limanu după 1,5 km de șosea. Întoarcerea în 2 Mai se face pe același drum din câmp ca și la venire. Traseul traversează rezervația naturală Hagieni-Albești, iar pe tot parcursul lui poți întâlni broaște țestoase, iepuri sălbatici, fazani sau chiar căprioare.

Alergare – 6 km
Este o variantă inedită de „trail running” – plaja cu nisip, platforme de piatră și scoici dintre 2 Mai și Vamă, cu întoarcere pe drumul de pământ de pe faleză. Traseul este alternativ și provocator.

Inscrieri si mai multe informatii:
https://www.faraasfalt.ro/triatlon-la-mare/
							
 
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×