Adaugă anunț
Sonerie usb
90 LEI
Ofer factură
Municipiul București, jud. București
Livrare prin Poşta Română, Curier rapid sau predare personală
Stare: Nou
Categorie: Accesorii / Sonerii
Datorita circuitului de amplificare incorporat aceasta sonerie declanseaza si reda sunete avertizare la o intensitate si acuratete foarte ridicate, aprox. 110 -120 db in functie de tonul ales dintre cele 3 disponibile, astfel facandu-va simtita prezenta printre ceilalti participanti trafic .
Designul modern, dimensiunile minimaliste si sistemul de prindere versatil, practice transforma aceasta sonerie intr-o sonerie ''invizibila'' vizual insa foarte practica din punct de vedere acustic.
Alte puncte forte ale acestei sonerii indispensabile pentru siguranta dumneavoastra sunt reprezentate de gradul ridicat de rezistenta la apa si depuneri de praf si mizerie respective: IP 65.
Dispune de un sistem rapid de montare/demontare si datorita solutiilor constructive aceasta poate sa fie amplasata sub ghidon, ferita de socuri cauzate de accidente sau cazaturi, si totodata o sa aveti mai mult spatiu disponibil pentru prinderea altor accesorii pe ghidonul bicicletei dumneavoastra fara a va fi afectate functionarea franelor de mana/schimbatoarelor de viteze.
Actionarea soneriei se face cu ajutorul unui meanism independent dual ce permite declansarea si comutarea tipurilor de sunete redate, acest mecanism facilitand actionarea .
Avand incorporate un acumulator de 280 mAh, cu o autonomie extrem de mare o sa uitati pentru o perioada indelungata de incarcarea acesteia, astfel pentru o incarcare de 1.2 ore soneria va putea reda aproximativ 2000 de impulsuri sau se va descarca dupa aproximativ 20 - 30 de zile de utilizare normal.
Ideala pentru orice tip de bicicleta datorita greutatii sale aprox. 40 g. si a dimensiunilor 66 x 49 mm
Detalii:
Intensitate: 110 -120 dB
Impermeabilitate : IP 65
Tipuri ton: 3
Greutate : 40 g
Dimensiuni 66 x 49 mm
Culoare: Rosu, Negru,
Acumulator : 280 mAh
Tensiune alimentare : 5 V 250 mA
Publicat: 10 Aprilie 2021 21:16
Ultima actualizare: 12 Februarie 2023 18:33
Vizualizări: 315
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×