MTB Trail Trek Remedy 8 2012

5.000 LEI (preţ negociabil, accept schimburi)
Livrare prin predare personală

Descriere:

Stare: Folosit
Marcă: Trek
Categorie: Biciclete / MTB All-Mountain / Trail / Enduro
Dimensiune roţi: 26"
Mărime cadru: 17" - 19.5" (M)
Material cadru: Aluminiu
A devenit disponibilă o bicicletă full-suspension Trek Remedy 8 din 2012. Bicicleta nu este echipată cu piesele originale de fabrică, a primit câteva piese îmbunătățite, iar transmisia grea de tip 3x10 a fost înlocuită cu un schimbător nou-nouț Microshift Advent X și cu un foaie oval narrow-wide. În față are jante Bontrager, iar în spate jante Mavic DH. Frânele noi sunt de tip Shimano SLX M7100, iar anvelopele Continental cumpărate pentru sezonul de vară sunt în stare de 80%.

Ambele furci sunt marca Fox, fiind întreținute periodic, astfel încât funcționează perfect. Bicicleta este dotată cu șa reglabilă KS Lev și ghidon și pipă marca Wake.

Descrierea detaliată a stării inițiale a bicicletei se găsește la link-ul de mai jos, care conține și alte informații importante. Bicicleta este într-o stare foarte bună, singurul motiv pentru care o vând este că mi-am dat seama că nu este potrivită pentru stilul meu de mers, și cu siguranță aș dori să mă întorc la o bicicletă hardtail. Așadar, sunt interesat de schimb, cu o bicicletă hardtail similar echipată și la fel de iubită, și curățată după fiecare tură de pedalat. Prefer mărcile Cube sau Ghost!

Link producătorului: https://archive.trekbikes.com/us/en/2012/Trek/remedy_8#/us/en/2012/Trek/remedy_8/details
Publicat: 26 Iulie 2023 18:13
Ultima actualizare: 18 Octombrie 2023 23:41
Vizualizări: 731
 
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×