Kask Mojito-casca bicicleta

210 LEI
Municipiul București, jud. București

Descriere:

Stare: Aproape nou
Categorie: Echipamente / Casti
Tip: XC / Şosea
Tehnologii:
Octo Fit: dispozitivul de reglare cauciucat Micro Dial oferă o aderență îmbunătățită a degetelor. Punctele de contact plutitoare combină tampoanele interne de gel pentru un confort optim. Aceste suporturi sunt proiectate pentru a oscila liber la 180°, permițând o potrivire perfectă pe orice formă de cap. Suporturile scheletice ale suportului au fost proiectate și rafinate pentru a oferi cea mai bună potrivire și suport, fiind în același timp cât mai ușoare posibil.
Barbie din piele ecologică: barbie cu barbie din piele sintetică. Barbia hipoalergenică și lavabilă este extrem de confortabilă și ajută la evitarea iritației pielii.
MIT: Tehnologia MIT, garanteaza o siguranta mai mare a capului, cu o protectie completa din polistiren datorita stratului de policarbonat care acopera carcasa in partea superioara, pe inelul de baza si pe spate.Masura 59-62.
Cas noua,foarte putin purtata.
Vizibilitate ridicată: autocolante de înaltă vizibilitate pentru siguranță maximă chiar și în condiții de vizibilitate slabă.
In Moulding: Tehnologia inovatoare „in moulding”, unind capacul interior din polistiren cu cel exterior din policarbonat, asigura o mai buna absorbtie a socurilor.
Publicat: 17 Aprilie 2023 10:40
Ultima actualizare: 24 Iulie 2023 11:06
Vizualizări: 105
 
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×