Forum

Subiect: Neagoe Corneliu - Nu a ridicat coletul

#11539

- Apostol.M.Alexandru -
Subiect deschis de la 1 septembrie 2022 la 09:24
Raporteaza
Salut!

Dintr-o mana de oameni interesati de anuntul cu furca RS Sid a iesit in fata acest individ, Neagoe Corneliu. A solicitat detalii, filmari, poze, ma rog, ce poate solicita un cumparator in mediul online ca sa se asigure ca marfa e buna. Dupa ce a fost convins ca analizele si colonoscopia furcii sunt bune intradevar, am stabilit un pret si luni am trimks-o. Se face marti, primesc mesaj ca el nu primeste furca pt ca nu poate fi verificata furca, ca nu am bifat aceasta optiune la FanCurier. Mi-am spus, ok, e vina mea. Ma pun sa sun la FanCurier sa vad cum rezolv. Pana sa sun, individul imi spune ca nu-l interesa sa vada doar ca e produsul in cutie ci si ca vrea sa faca o proba tehnica, sa vada cum culiseaza. Ceea ce nu se poate, scrie clar la FanCurier, doar inspectia vizuala timp de 1 minut in fata curierului. Nu mi-a specificat aceste detalii in momentul in care a trimis furca. Adica, foarte atent la detaliile ce tin de furca dar nimic specificat legat de transport.
Miercuri a sosit coletul, ditamai gaura in cutie. Hopa, ce e asta? FanCurierul nu stia nimic. Cutia a fost trimisa intacta si s-a intors cu un gauroi in ea. Deci? Am deschis coletul acolo, totul in regula, furca neatinsa. Nu a fost vorba de un accident in tranzit. Individul de Bucuresti a reusit sa il convinga pe curier sa faca o gaura in cutie ca sa vada furca. Evident am depus plangere la protectia consumatorului chiar daca furca era intacta. Cred ca daca ii dadea mai multi bani curierului poate il lasa si sa dea o tura cu ea. Neagoe s-a aparat spunand ca asa a ajuns la el, cu gaura. Bun, si de ce nu mi-ai spus si mie? Bai nene, nu pot sa primesc coletul, are un gauroi in el pe care nu pot sa-l explic.
Prietenasul de Bucuresti a spus ca imi trimite in cont 70 lei, au trecut 24 de ore, nu am primit nimic.
Mesaj pentru genul asta de cumparatori: daca vrei sa fii mai catolic decat Papa, suie in tren si vino in Cluj sa vezi furca. Stam la o bere si te uiti la tot ce vrei. Asta daca te intereseaza sa iti upgradezi bicicleta la standardul pe care ti-l doresti. Mai mult, vrei sa fii ultra sigur de ce cumperi? Ia-l nou. Din pacate, Sid-ul si ce mai tine de roti de 26" nu se mai produc.
Postat de - Apostol.M.Alexandru - editat la 1 septembrie 2022 la 13:36
0
0
Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.