Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugăm să te loghezi
|
Nu ai cont? Creează cont acum
DirtBike Logo

Recenzie service la Bike Geeks Bucuresti- bikegeek.ro


Un fost membru
Recenzie service la Bike Geeks Bucuresti- bikegeek.ro

#382294 15 mai 2017 la 23:24

Am facut doua greseli: 1.Nu m-am dus la un service cunoscut de mine pentru ca ala era in Pantelimon si eu sunt in Berceni si 2. Nu am schimbat si pinioanele odata cu lantul pentru ca m-am gandit ca poate scap doar cu schimbatul lantului- nu a fost asa, lantul scapa pe pinioane intr-o veselie. Dar nu-i nimic zic, Bucuresti-ul e plin de service-uri. In afara de Decathlon Berceni, cel mai apropiat de mine era magazinul "Bike Geeks", de pe Sos. Oltenitei, asa ca m-am urcat pe bicicleta si am lipait pana acolo. Am incercat sa nu-mi fac griji privitor la calitatea serviciilor spunandu-mi ca pe "google reviews" magazinul avea numai recenzii pozitive si proprietarul fusese daduse cel putin un interviu video care se gaseste pe internet(o alta greseala intrucat internetul e plin de tepe).

Intru cu rabla in magazin, sunt intampinat de patron, ne salutam, toate bune si frumoase. Ii spun ca am venit sa schimb grupul de pinioane pentru ca sare lantul nou, si il avertizez ca pinioanele sunt miche si nu stiu daca sunt pe sistem shimano sau campagnolo. "-O desfacem si aflam", spune patronul. Eu continui, spunand ca daca sunt pe sistem shimano as prefera sa puna pinioane tiagra, daca nu sa ma anunte ca sa vedem ce facem. El zice in regula. Si daca tot eram acolo, am zis sa-mi regleze si pinioanele/franele si sa verifice/regreseze butucul, daca tot il desfac. Manopera urma sa fie vreo 80 de lei, si urma sa dureze vreo 4 zile lucratoare pentru ca aveau multe biciclete la reperat. Eu zic nici o problema, ma sunati, si ies din magazin. Asta a fost vineri.

Azi, adica luni dupa-amiaza primesc un apel de la magazin. "-Bicicleta e gata, am servisat-o, doar ca nu am putut schimba pinioanele pentru ca e nevoie de campagnolo". Scurt si la obiect, cum imi place. Absolut resemnat, am zis "-bine, vin sa o iau maine".

Asa ca in noaptea asta o sa dorm cam greu din cauza nervilor. Am dus bicicleta la service, ei au reparat-o, maine ma duc sa platesc si sa o iau inapoi, stricata fiind. Probabil ca nu ar trebui sa ma deranjeze faptul ca o sa sara lantul in fiecare minut, intrucat franele cel putin vor fi bine reglate(oare??).

In mod normal cineva m-ar fi avertizat si pe mine la telefon in avans ca nu pot schimba pinioanele ca sa stiu ce e de facut, dar poate ca am eu pretentii absurde. Nu-i nimic, asa invata omul. Cat despre google reviews, sa fie de capul lor. Data viitoare ori merg la un service bun, ori o fac eu singur acasa. Cel putin eu nu-mi cer bani cand nu pot repara ceva !

Cum spuneam, sunt resemnat, dar am scris articolul asta ca si citeasca si altii despre intamplarea asta.
Normal...sau anormal? In zona crepusculara, nu poti stii niciodata.....

-4
Cristian Marian

Trimite mesaj

#382312 16 mai 2017 la 12:41

Roata campagnolo are pe butuc un semn distinctiv,ala ar fi trebuit sa-l vada de la inceput

+1
Ionut Radu

Trimite mesaj

#382586 21 mai 2017 la 16:13

A trebuit sa citesc de doua ori ca sa imi dau seama care e problema semnalata de tine si nici acum nu stiu sigur daca am inteles bine.

Ar ajuta sa scrii in mai putine propozitii concret ce asteptai tu sa se intample si ce s-a intamplat de fapt.

Trebuia sa te sune inainte sa faca vreo manopera si nu au pinioane Campa. Asta am inteles eu ca era problema. Prima o pun pe seama posibilei comunicari esuate,,. desi ei te-au sunat, chiar daca au facut-o dupa ce au servisat bicicleta. A doua... mi se pare acceptabil ca un service sa nu aiba in stoc piese de la un producator mai putin vehiculat pe la noi.

Una peste alta nu mi se pare un review bun

0
Marin Popescu

Trimite mesaj

#382596 21 mai 2017 la 16:57

O recenzie nu prea in regula, dupa cum se vede userul s-a carat de pe forum imediat ce a scris asa zisa recenzie.

Am fost si eu o data la ei in service pt o centrare dar baiatul de la service a fost cinstit si a zis ca roata nu are nimic, inaintea mea era cineva cu o cursiera si o bibilea acolo.

Ce mi-a placut ca daca nu ai chestii complicate de rezolvat poti astepta in service pe scaun, si poti vorbi cu mesteru. Trece timpul mai usor.

+1
Gabriel Gramescu

Trimite mesaj

#382603 21 mai 2017 la 21:16

Salut. Subscriu la cele relatate de Marin Popescu. Chiar isi fac treaba.

+1
Gheorghe Ionut Eugen

Trimite mesaj

#382607 21 mai 2017 la 22:02

Cred ca e departe de adevar prima postare, ar trebui stearsa! Am fost la ei cu o pana pe spate cu bicileta de oras si s-a comportat foarte ok.

+1
Ilie Radu

Trimite mesaj

#382619 22 mai 2017 la 05:16

de ce să şteargă postarea? aia a fost experienţa lui. eu am fost cu scott-ul pt o revzie de primîvară. după una zi a scăpat cablul din schimbâtorul spate, aşa de bine-l prinsese, noroc că nu eram la concurs.
apoi am fost cu specializedul, n-au avut cheie să-mi scoată butucul pedalier e thirteen, pe care l-am scos eu cu mopsul acasă, şi rulmenţii de la articulaţii mi i-a scos empiric cu ciocanu şi dalta. patru rulmenţi sparţi, dar na, bine că mi i-a scos şi-aşa vroiam să-i schimb. una peste alta, este un service fără pretenţii bun pt reparaţii minore. nu se poate compara cu bicishop sau ace of spanners.

0
CAMELIU COSTACHE

Trimite mesaj

#397484 12 ianuarie 2019 la 02:18

Salutare! Subscriu si eu la cele relatate de Marin Popescu si Gabriel Gramescu. Oamenii astia chiar isi fac treaba.Termeni și condiții | FAQ | Despre cookie | Membri | Logo | Advertising | Contact © 2007 - 2020 DirtBike.ro