Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugăm să te loghezi
|
Nu ai cont? Creează cont acum
DirtBike Logo

http://www.sportguru.ro


mircea brad

Trimite mesaj
http://www.sportguru.ro

#338551 17 martie 2015 la 23:05

acum 5 luni am cumparat de la ei o bicicleta Cube aim... super buna ... de curand am revenit sa ii fac prima revizie, am dat peste un baiat pe nume Mihai ... sa dovedit un super om mi-a explicat tot ce tine de intretinerea une biciclete etc

toti angajati sunt super recomand aceasta firma/ magazin pentru dovada de a sti sa se comporte cu un client

Showroom si Service de biciclete
Str. Popa Nan, Nr.187, Sector 3, Bucuresti
http://www.sportguru.ro

+7
ovidiu otel

Trimite mesaj

#386822 5 octombrie 2017 la 12:38

Eu din pacate nu am o experienta pozitiva. Am comandat un ceas (suunto), l-am achitat si am inceput sa il astept. Este adevarat ca nu era pe stoc dar dupa data anuntata ca va intra, am inceput sa sun. Dupa cateva amanari cu " saptamana viitoare precis", a urmat un "azi a intrat, maine il trimitem, poimaine il aveti". Din pacate am sunat din nou peste 3 zile cu acelasi raspuns, motiv pentru care mi-am cerut banii inapoi. Acum astept sa imi fie virata suma. Avand in vedere ca ar fi trebuit sa fie un cadou de zi de nastere de inceput de septembrie si am intarziat mai bine de o luna nu ii recomand.

0
Gabriel Gramescu

Trimite mesaj

#386831 5 octombrie 2017 la 21:16

Salut Ovidiu. Ti-ai pus intrebarea : Oare furnizorul a intarziat sau a incurcat comanda? Eu am facut cateva vizite in magazi, am cumparat online sau direct din magazin, iar impresia lasata a fost una foarte buna. Angajati foarte amabili, cu cunostinte in domeniu si care nu se dau inapoi de la a da explicatii sufuciente.

-3
Gabi Berceanu

Trimite mesaj

#386833 5 octombrie 2017 la 21:33

Gabriel Gramescu, din momentul în care s-a spus că ”a intrat în firmă și o să-l aveți în 2 zile” nu mai poți da vina pe furnizor. Poate tu ai avut o experiență bună dar asta nu înseamnă automat că și la alții a fost la fel.

+2


Termeni și condiții | FAQ | Despre cookie | Membri | Logo | Advertising | Contact © 2007 - 2020 DirtBike.ro