Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugăm să te loghezi
|
Nu ai cont? Creează cont acum
DirtBike Logo

Racing Bike Shop - www.racingbikeshop.ro


Florin (porcofon) Nedelcu

Trimite mesaj
Racing Bike Shop - www.racingbikeshop.ro

#302593 14 noiembrie 2013 la 01:19

Pe scurt, eram în căutarea unor leviere metalice, ieftine. Am găsit la ei. Am găsit și ce nu căutam neapărat, ochelari, la preț bun. Am dorit și o manetă schimbător spate, Shimano SL-M310, pentru 7 pinioane. Apărea pe stoc, dar nu puteam selecta modelul. Așa că am scris la comentariul comenzii că aș dori acea manetă. Am primit telefonul de confirmare a comenzii și o dată cu el prima surpriză plăcută. Omul de la celălalt capăt al firului și-a cerut scuze pentru inexistența piesei în stoc, mi-a spus că a verificat la furnizor, dar nici aceștia nu o au. Apoi s-a oferit să-mi acorde asistență.
Comanda mea a fost mică: cele două leviere metalice, o pereche de ochelari și un set de tear off. A treia surpriză plăcută a fost strecurarea a 4 șervețele pentru curățat lentile, în pachet.
+ pentru rapiditatea livrării
+ pentru amabilitate
+ pentru micul cadou

Nu știu cum sunteți voi, dar mie îmi plac oamenii care știu să-și vândă afacerea.
Amabilitatea și un cadou neânsemnat primesc un vot pozitiv, întotdeauna.

+29
Ovidiu Marian

Trimite mesaj

#308949 28 februarie 2014 la 17:02

nota 10

0
Gheorghe Ionut Eugen

Trimite mesaj

#309777 9 martie 2014 la 14:09

Am cumpărat o bicicleta de la ei, destul de scumpă, exemplar ambalata.
Foarte amabili, la o zi dupa ce am primit bicicleta am fost sunat sa se intereseze daca totul este in regula, am vreo nemulțumire sau daca am nelămuriri.
Mai rar așa ceva!

+3
Dragomir Mezei

Trimite mesaj

#317826 31 mai 2014 la 06:08

Salutare tuturor ! Am cumpărat săptămîna trecută de la băieţi, doi butuci şi un lanţ pentru şapte viteze. Cu toate că am plasat comanda cu mult timp în urmă, furnizorul lor nu avea pe stoc unul dintre butuci. După o lungă aşteptare, timp în care băieţii s-au ocupat exemplar de mine şi de comanda mea, am primit butucii şi lanţul cu scuzele de rigoare şi cu transportul gratuit ca şi compensaţie pentru aşteptarea mea îndelungată. Nu stiu dacă în zilele noastre mai întîlneşti aşa profesionalism şi dedicare faţă de client precum au cei de la racing bike shop.

Si pe lîngă toate astea, mai au si nişte preţuri super corecte la majoritatea produselor lor. Poate că e cel mai competitiv magazin virtual de biciclete si piese de biciclete din ţară.

Cu alte cuvinte, bravo băieţi ! Am rămas plăcut impresionat de amabilitatea şi profesionalismul vostru şi cu siguranţă v-aţi ales cu un nou client fidel !

Îi RECOMAND pe cei de la racing bike shop, cu incredere !

+1


Termeni și condiții | FAQ | Despre cookie | Membri | Logo | Advertising | Contact © 2007 - 2020 DirtBike.ro