Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugăm să te loghezi
|
Nu ai cont? Creează cont acum
DirtBike Logo

Maros Bike - marosbike.ro


Ede Jakob
Moderator

Trimite mesaj
Maros Bike - marosbike.ro

#299617 1 octombrie 2013 la 23:23

Maros Bike e o firmă cu care am colaborat destul de mult. Întotdeauna am fost foarte mulţumit de serviciile lor. Prima dată am comandat de la ei prin intermediari, apoi eu am comandat o bicicletă, piese, încă o bicicletă etc. Toate ´tranzacţiile´ au fost reuşite. Însă nu de mult a apărut o problemă cu furca bicicletei care era încă în garanţie. Am să povestesc cum mi sa schimbat opinia despre acest shop:

Într-o zi de august am observat că a pierdut ceva furca din cursa lui. Am măsurat, a avut doar 135mm. (Pike 454 Dual Air). No, asta e, am umflat camera pozitivă, însă după o tură nu prea solicitantă am rămas doar cu vreo 70-80mm. Am trecut cu ea pe la un service. Mecanicul nu a observat nimic special şi m-a îndrumat spre magazinul de unde am cumpărat bicicleta deorece toate piesele sunt încă în garanţie. În furcă a fost deja schimbată de câteva ori uleiul, dar garniturile, simeringurile nu au fost schimbate deoarece furca nu a fost folosită prea mult. Chiar la sfârşitul sezonului am dorit să le schimb, însă cum a apărut problema asta deja nu am reuşit.
În data de 11 septembrie am scris un mail la Maros cu problema mea. Mi sa cerut nr. de telefon. Am fost sunat de un domn care mi-a povestit ( cu un ton care mai lasă de dorit) cum stau lucrurile. Mi-a subliniat faptul că vor analiza cu mare atenţie toate piesele şi în cazul în care mecanicul care a făcut service-urile la furcă a greşit atuncea nu am nici o şansă ca furca să fie reparată în garanţie ci va fi făcută contra cost. Am zis că e bine, aşa trebe procedat. Am trimis furca. Din păcate întotdeauna am fost sunat, deci nu pot argumenta ce au spus, dar cred că nici nu e cazul. Când au desfăcut furca şi au observat care este problema am fost sunat din nou, domnul mi-a povestit că piesele care au generat problema sunt piese care aparţin de întreţinere, care se schimb periodic, deci nu e o problemă de garanţie aşa că service-area va fi pe bani şi evident şi piesele. Am înţeles situaţia şi am acceptat reparaţia contra cost. Domnul a spus că repararea furcii cu piese şi cu manoperă va costa undeva la 250 ron. Nu am ştiut cu ce tarife lucrează ei şi nu mi-au explicat ce cât costă. (Dacă aş fi fost la un service din oraş evident aş fi luat furca de acolo, dar aici deja transportul în total a costat cam 50 de lei şi nu am vrut să am senzaţia că am aruncat banii pe fereastră.)
Când ajunge furca la mine, o mare surpriză: Între componentele schimbate (cele vechi) am găsit şi un rebound damper. ( http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=11315 ). Chiar dacă pe factură era o mare ´dezordine´ am dedus că eu am plătit pentru această piesă. Aş dori să repet că atuncea când am fost sunat mi sa comunicat că vor fi schimbate piesele care aparţin de întreţinere deorece aceste piese au cauzat problema. Deci cei de la Maros aşa cred că rebound damper-ul este un component care se schimbă periodic. Am trimis un mail în care am spus că sunt foarte nemulţumit şi dezamăgit şi am povestit de ce. În răspunsul primit au încercat să mă convingă că nu am fost ´ţepat´, că ei au comunicat preţul şi rebound damper-ul nu are kit serivice şi trebuia înlocuită total. Au mai spus că piesele au termen de valabilitate şi aluminiul se uzează. Nu am înţeles de ce îmi povestesc basme atât de morbide. Într-un ultim mail am încercat să explic, cât de simplu am putut, care era adevărata problemă. Aici e o parte din mail: ˝Exact cum aţi spus a fost comunicat preţul şi v-aţi incadrat în ea. Însă mie mi-a fost comunicat că vor fi schimbate produsele care aparţin de întreţinere. Aici e problema.˝...˝ Înţeleg eu ce spuneţi dumneavoastră dar nu sunt de acord cu cele spuse. :) Să vedem de ce: Deci, să vedem prima dată care era defecţiunea furcii. O piesă (garnitură sau cine ştie ce) de pe rebound damper sa stricat. Cum aţi spus, nu există kit service pentru această componentă deci trebuie înlocuită în totalitate. Eu înţeleg asta, nu e o problemă. Dar, să ne gândim puţin: rockshox face kit-uri de service pentru piesele care trebuie schimbate periodic, nu în cazul unor defecţiuni. Dacă piesa defectă de pe rebound damper aparţine de întreţinere ar fi trebuit să existe service kit pentru ea. Dacă nu există, înseamnă că nu
poate fi reparată, deci trebuie schimbată în totalitate. Asta înseamnă, că orice mică problemă are rebound damper-ul, trebe schimbat. Cum am spus deja, rebound damper-ul în totalitate nu este component care aparţine de întreţinere. Deci ne dăm seama că nici cea mai mică componentă a rebound damper-ului nu aparţine de piesele de întreţinere. Componentele alcătuiesc rebound damper-ul, aşa el devine o piesă. Nu are rost să analizăm piesele lui dacă acele piese ´nu există´ separat, doar alcătuind această ´formaţie´. Nu? Astfel piesa defectă era rebound damperul. Piesă, care nu aparţine de întreţinere.˝
La acest mail nu am primit răspuns, dar nici nu am aşteptat că nu are rost. E evident că furca a avut o problemă de garanţie.


Avantaje: - preţuri bune la produse

Dezavantaje: - comunicare slabă
- altceva nu pot spune, doar ce reiese din cazul meu prezentat mai sus

Concluzie: Chiar dacă au preţuri bune şi multe reduceri eu nu recomand acest shop deorece produsele cumpărate de la ei pare că ´nu au´ garanţie. Sunt dezamăgit. Pâna acuma am fost client fidel a firmei şi am îndrumat mulţi cumpărători nehotărâţi spre ei. Evident, asta se va schimba.

+34
adrian petre

Trimite mesaj

#299796 4 octombrie 2013 la 22:52

sounds like you may be getting some air leaking between the positive and negative chambers. My Reba did that once. As the fork was compressed during riding it would pump air into the negative chamber. If you were reading 135 in the negative as you attached the pump, then it was considerably higher than that and would explain the fork being lower in its travel.
An oil change and some new o-rings and you should be good to go. If you need o-rings, check my ad in the classified under forks.
This is relatively easy to fix.

Rezumat: Intotdeauna clientul e de vina. Sau aluminiul... se uzeaza. Sau d-zeu e de vina, da-l pe el in judecata ca a facut ca aluminiul sa se uzeze.

era un film cu oarece tenta propagandistica, se numea in traducere romaneasca "si caii se impusca, nu-i asa?";
numele in engleza era "they shoot horses, don't they?"... deci si riderii se sacrifica in lumea show biz-ului. chiar si tu poti fi un target. trist dar adevarat. nu esti calaret, esti cal. nu e adevarata sintagma "clientul nostru, stapanul nostru". daca ar fi asa nu ar fi atatea gunoaie pe piata. 99% sunt gunoaie (tepe).

eu tind sa cred ca damper-ul nu avea nimic si au pus din top. au luat bani atat la vanzarea bicicletei dar si la servisarea "in garantie". clientul nostru prostul nostru.

nu prea ai cum sa stii. dar, eu cunosc un antecedent in care asamblarea bicicletei (vanduta de noua) de catre maros a fost de asa natura incat sa descopar la bicicleta - nu era a mea - ca avea pedalierul (GXP) joc datorita lipsei unui rahat de distantier... repet, tind sa cred ca sunt cel putin incompetenti (ceea ce e destul incat sa ii denunt) daca nu si tepari. inca ceva, fiecare manager local cauta nu ca firma (maros) sa prospere ci ca a sa diviziune sa isi justifice existenta aducand venituri care sa acopere chiria si salariile. tocmai de-aia sunt mecanici nepriceputi, platiti prost si te mai taxeaza si seful lor daca esti destul de fraier sa le dai furca pt service in garantie, cu atat mai mult cu cat nu esti cu ochii pe ei. sa ii pis in freza.

ideal ar fi sa iti faci rost de scule si sa iti servisezi singur bicicleta. teoretic nu ai nevoie de piese de schimb la furca daca ii schimbi uleiul la timp si ii pui niste garnituri enduro. pentru schimbul de ulei chiar se merita sa iti faci rost de sculele necesare. asta presupune ca iti faci si temele cum trebuie. e destul de trist ca e un conflict de interese intre a iti fi puse la indemana cunostintele necesare si cifra de afaceri ale celor care vand furcile respective si piesele de schimb.

+3
Alex Rolland

Trimite mesaj

#300070 7 octombrie 2013 la 23:17

Experienta mea cu Maros consta intro singura comanda facuta acum cateva zile. In urma ei, pot spune ca imi pare rau ca nu am apelat pana acum la ei. Am comandat pe site undeva pe la ora 12 o pereche de cauciucuri cu camerele aferente si alte cateva maruntisuri in valoare de 200 si vreo 30 de lei. In graba si fiind la serviciu am gresit comanda. Am apelat telefonic pt corectare. Imediat o doamna/domnisoara extrem de amabila mi-a corectat comanda. Apoi la maxim 2 ore am fost sunat pt detaliile facturii iar a 2-a zi la orele 15 aveam produsele la poarta. Asta in conditiile in care locuiesc langa Bucuresti, deci marfa a facut ceva km. Produsele au fost exact cele comandate si intru totul in concordanta cu imaginile si info de pe site-ul updatat la zi. Nu stiu cum stau cu service-ul si cu atitudinea din magazin asa ca nu ma pronunt. Pana una alta am un plus mare pentru serviciile online si livrarile la distanta.

+6
Alex Roata

Trimite mesaj

#300170 8 octombrie 2013 la 23:44

De service nu pot spune nimic, dar partea de magazin on-line e excelenta. Am primit telefon imediat dupa comanda, don'soara de la telefon foarte de treaba, a doua zi am ridicat produsul exact cum l-am comandat.

+2
MIHAI BURLIBASA

Trimite mesaj

#300271 10 octombrie 2013 la 16:55

Din punct de vedere al magazinului online, totul merge foarte bine. Am facut mai multe comenzi, toate onorate foarte rapid, nimic de reprosat, voi apela in continuare la Maros, pe aceasta cale.
Din punct de vedere service am avut o singura experienta, generata de o problema creata de divizia de vanzari.
Aveam un pedalier Shimano 105 in configuratia 50 T / 34 T.
Am solicitat doar un chain ring de 39, pentru al substitui pe cel de 34.
Mi-au fost solicitate model, serie si fotogtrafii atat ale pedalierului cat si ale chain ring-ului vechi, ceea ce este normal, pentru o buna identificare.
Mi s-a propus o piesa echivalenta, producator BBB. Livrarea prin posta a fost foarte rapida, problema a fost ca in noua configuratie (50 placa veche / 39 placa noua) la schimbarea vitezelor de pe placa mare pe cea mica lantul cadea mereu intre cele doua placi si evident se bloca, cu exceptia situatiei in care pe spate eram pe cele mai mari 2 pinioane, 23 si 25, in rest daca eram pe primele 8 pinioane, 12-21, se intampla fenomenul mai sus prezentat. In acel moment lantul avea cam 2000 km rulati. Raman la parerea ca placa mica nou achizitionata se "aseza" cateva zecimi de milimetru, poare chiar 1 mm, prea departe de cea mare, deci nu exista compatibilitate totala cu originalul. Se vedea cu ochul liber ca placa noua avea o concavitate usor mai mare decat cea veche.
Indiferent de reglaje nu am reusit sa imbunatatesc functionarea, daca eram de exemplu pe 50 cu 14 si doream sa trec la 39 cu 14, trebuia mai intai sa schimb pe spate de la 14 la 23, apoi pe fata de la 50 la 39 si apoi iar pe spate inapoi de la 23 la 14.
Am sunat la Maros, am prezentat situatia si mi s-a raspuns ca este doar o problema de reglaj. Poate ca eu sunt mai putin experimentat, dar nimeni din prietenii mei care au zeci de ani de ciclism nu au facut mai mult.
Dupa circa alti 3000 km rulati de la momentul acesta, intamplator avand un drum la Cluj, mi-am spus sa trec pe la Maros, sa vada si ei cum sta treaba, mai ales ca doream sa schimb lantul si pinioanele. Speram sa vad ca au avut dreptate ei si ca voi invata o smecherie legata de reglaj.
Aici apare lucrul care m-a deranjat cel mai tare, la preluarea bicicletei, dupa ce am spus povestea mea, fara a arunca nici o privire asupra modului cum lucreaza schimbatorul sau a montajului placii mici, mi s-a explicat ca vina o poarta starea avansata de uzura a lantului si ca trebuie sa schimb neaparat pedalierul sau minim ambele foi de angrenaj.
Nu aveam pretentia sa mi se inlocuiasca placa mica cu una intr-adevar compatibila, dar macar putin efort pentu a vedea situatia reala speram sa vad, mai ales ca daca puneam la loc placa veche de 34, schimbatorul mergea foarte bine deci povestea cu uzura lantului nu statea in picioare. Recunosc ca lantul era uzat (in acel moment), dar nu asta era cauza reala, ci faptul ca piesa cumparata de la Maros nu era perfect compatibila.
Poate ca cineva cu mai multa bunavointa m-ar fi facut sa dai totul uitarii, dar asa am cumparat ''suparat'' un nou pedalier, sa stiu ca scapam de problema. Nu mi-a placut cum au tratat situiatia aceasta.
Repet in rest magazinul online e bine organizat si serios. poate am nimerit eu peste cine nu trebuia.

+2
Alex Roata

Trimite mesaj

#301259 26 octombrie 2013 la 00:58

Azi am facut cunostinta si cu service-ul si am avut o experienta excelenta cu baietii de acolo.
Am aterizat cu intarziere de vreo doua ore, la 19:30, mi-am asumat mustrarile si karma negativa concretizata intr-o pana dupa ce am plecat de la anumiti "profesionisti" din Manastur. Dar macar am invatat sa nu mai opresc pe drum, pentru ca e mai aproape, si sa merg direct unde mi-am propus din start.
Motivul vizitei a fost un schimb de brate de pedalier. Initial, in optimismul meu naiv am crezut ca o sa fie o treaba de 10 minute cu toate ca bratele erau strambe si evident "sudate" pe ax, plus un surub blocat. Dat fiind ca nu au fost miscate de 4 ani nici nu ma asteptam la altceva. Cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ pe la 9 seara baietii inca ciocaneau la bike-ul meu. <a target='_blank' title='ImageShack - Image And Video Hosting' href='http://imageshack.us/photo/my-images/801/pzfr.jpg/'><img src='http://img801.imageshack.us/img801/7818/pzfr.jpg' border='0'/></a><br>Uploaded with <a target='_blank' href='http://imageshack.us'>ImageShack.us</a>
Surubul blocat nu si-a dat drumul decat dupa o sesiune de vreo jumatate de ora cu bormasina de banc iar restul de piese de la BB au avut nevoie de putina (multa) incurajare de la o lampa cu gaz. Dupa vreo doua ore de gaurit/ciocanit/dat foc/potrivit/iar potrivit/potrivit din nou si un coleg pierdut pe front intre timp, bratele erau pe bike si ignorand bilele sparte din rulmenti (nu s-au gasit noi, revenim) totul perfect. Aaaa, si pana...Aia s-a rezolvat pe navazute cu o camera noua, mi-a placut atitudinea "noi nu peticim". Si cireasa de pe tort a fost ca la o ora si jumatate dupa inchidere am primit o bere din senin in timp ce inca se lucra la bike.
Pretul pentru toata distractia a fost de 46 de lei, nu stiu cat a fost manopera si cat a fost camera noua(Continental 2.5) si nici nu ma intereseaza, la asa tratament mi s-a parut mai mult decat corect pretul. Evident ca am lasat mai mult si de cand am revenit in Romania e prima oara cand am cheltuit niste bani pe un serviciu si am fost fericit ca am facut-o. In concluzie, cat timp raman in Cluj, Maros o sa fie prima si singura destinatie la service.

Avantaje
-Profesionisti
-Atitudine excelenta

Dezavantaje
-N-au vrut sa ma lase sa le iau si eu bere pentru deranj

+13
Maximilian Munteanu
Editor in chief

Trimite mesaj

#301281 26 octombrie 2013 la 15:39

O să scriu asta temporar aici, fiindcă nu o recenzie, ci o părere. O voi şterge ulterior.

E bine când un client pleacă mulţumit de la un service. Dar atitudinea "noi nu peticim" mi se pare o tâmpenie. Nici nu vreau să-mi imaginez cum ar fi să arunci o cameră după fiecare pană doar pentru că "tu nu peteceşti". Să aplici un petec durează maxim 5 minute, chiar nu e aşa mare şmecherie. De fiecare dată când sunt tentat să pun o cameră nou, îmi zic "Nu, stai aşa. Hai s-o reparăm pe asta veche, să nu irosim aiurea lucrurile!"

Acest mesaj va fi şters, având în vedere regulamentul secţiunii de recenzii, Merci.

+15
Alex Roata

Trimite mesaj

#301283 26 octombrie 2013 la 16:06

Depinde si de cum e taiata camera. Un snake bite de 2cm pe fiecare parte e dauna totala. In cazul meu, aseara, s-a desumflat in cateva secunde deci era mare gaura, n-avea rost. Intepaturile de cuie mici sau spini de prin copaci normal ca merg facute decat sa arunci camera, ai dreptate aici.

+3
rares cos

Trimite mesaj

#315575 6 mai 2014 la 00:45

salut, eu tot încerc sa cumpăr de la maros dar ma lovesc de indiferenta și ne profesionalismul celui din magazin. pun întrebări foarte simple la care răspunsurile sunt dea dreptul hilare. mi se pare ciudata de fiecare data când întreb de ce as alege un produs și nu altul, produsul care e recomandat e tot timpul cel mai scump.
adică nu se face din partea acestui vânzător nici cel mai mic efort de a încerca să înțeleagă cu ce cumpărător sta la discuții.
o alta chestie jenanta pt sec în care trăim e ca nu poți plăti cu cardul în magazin. distractivă abordare.
eu zic ca dacă ar avea competitori mult mai competenți pt import de focus ar cam schimba abordarea.
numai bine.

+3
claudiu Ghirean

Trimite mesaj

#315582 6 mai 2014 la 09:20

Daca tot s-a redeschis topicul...

Prima data cand am fost la ei imi trebuia ajustata frana(credeam ca are o problema) si indreptat discul. Am dat 12 lei ca sa mi-o ajusteze unpic,si ca sa imi spuna ca discul e prea stramb,si sa cumpar unul nou cu 100 lei,nici nu a stat la discutii. Asa ca am mers la alt service,cu 5 lei a ajustat pefect si a si indreptat discul,era ca noua.
Puncte pro:
-casierul stie absolut tot ce are in magazin,unde este si ce pret are
-preturi rezonabile,nu cele mai bune
Contra:
-atitudine cam aroganta asupra cumparatorului care cumpara iteme maruntele. Deci daca nu mergi sa cheltui,se uita la tine de sus.
-la service nu tinde sa iti rezolve toate problemele,aplica si strategii de marketing.Rapid imi prezinta ce produse au.
-atitudine dezinteresata.

Concluzie: o sa ma duc la ei la service doar daca o sa am vreo urgenta mai complicata si nu am timp sa o rezolv eu sau nu am posibilitatea.

+4
Un fost membru

#322518 21 iulie 2014 la 18:31

"V-aţi întins la povestit ca nişte ţaţe. " Mladen Brasovan

Multumesc. In urma acestei fine observatii, am sters toate comentariile mele de pe forum. Numai bine.

+3
Un fost membru

#323530 1 august 2014 la 13:48

comandat de la ei un SRAM X7 Type 2. adica ala cu bucsa care "tine" lantul mai bine, sau mai bine zis care nu se lasa "tras" de lant.
a ajuns si observ ca are un defect. mai multe detalii aici:
http://www.dirtbike.ro/forum-biciclete/discutii-tehnice/23-elemente-de-transmisie/24720-posibila-problema-la-sram-x7-10v-type-2/

le-am dat mail si au raspuns imediat ca nu pare o problema, ca sa il montez si daca nu functioneaza corespunzator sa il duc la garantie, blablabla.
eu fraier, in loc sa-l dau inapoi atunci am zis hai na... sa-i cred.

bineinteles ca peste 2 saptamani cand au venit si resul de piese, acel schimbator nu functioneaza ca un Type 2, asa ca am dat bani in plus degeaba.

le-am dat lunea trecuta (21.07) un mail si de data asta nu au mai raspuns asa rapid, defapt nu au raspuns deloc (01.08).

asadar, se pare ca sunt in general ca orice alt magazin: se kk pe ei de garantie si incearca sa te abureasca cat pot de mult ca nu ar fi nici o problema sau ca e vina ta. iar dupa ce se vad cu matza-n sac (sau banii in cont) si nu prea au mare grija (cu cele 10 zile in care poti sa returnezi linistit), deja iti dau cu ignore, mark as spam, etc.

+2
Marin X

Trimite mesaj

#323536 1 august 2014 la 14:22

Incearca sa rezolvi direct la dhsbikeparts au magaziunu la iesirea din bucuresti spre pitesti

Romeo Popoiu

Trimite mesaj

#338416 16 martie 2015 la 15:59

Imi place ca in sfirsit au introdus si ei plata cu cardul in rate, la cumparaturile online. Pina acum au fost fara repros, poate doar daca ar fi un pic mai rapizi in confirmarea comenzilor ...

Cristian Juravle

Trimite mesaj

#340518 15 aprilie 2015 la 08:06

Ieri am avut si eu extraordinara placere sa realizez cat de "bune" servicii ofera aceasta firma "extraordinara". Sa va explic cu s-a intamplat. Acum aproximativ o luna am comandat de la ei de pe site un tricou si inca niste maruntisuri pentru mentenanta bicicletei. Am platit direct de pe site si am asteptat. Pe mail am primit confirmarea comenzii, tot tacamul. Peste vreo 3 zile ma uit pe mail sa vad daca apare vreun update, dar nimic, tin sa mentionez ca in acest timp nu m-a sunat nimeni (mai tarziu cand am intrat in contact cu cineva de la Marosbike chiar mi-a zis ca a incercat sa dea de mine de multe ori, dar culmea ca nu am avut nici un apel pierdut pe telefon). Trimit un mail si intreb care este stadiul comenzii. Ma suna cineva si imi zice ca nu au pe stoc bluza decat o marime mai mica. Ok, perfect, atunci l-am rugat pe respectivul sa imi returneze banii inapoi in cont si gata. La o saptamana mai tarziu, imi aduc aminte de comanda si imi verific contul, si supriza naibii banii ioc. Dau inapoi un mail si ii rog sa imi trimita marimea mai mica si restul maruntisurilor. Iar astept cateva zile, vorbesc cu cineva la telefon si imi zice ca o sa livreze comanda saptamana urmatoare pe marti-miercuri (asta se intamplat marti cu o saptamana inainte). Am zis ok, fie, astept. La vreo 2 zile ma suna altcineva de la Marosbike si imi spune ca nu mai au un soi de vaselina pentru componente ce o comandasem dar are una mai ieftina. Am zis ok, sa o trimita pe aceea si sa adauge un kit de pana si o camera de 26" cu balonaj 2.4, valva presta scurta. Omul a zis ca iese perfect la bani sa nu mai trebuiasca sa returneze nimic. Vine comanda saptamana urmatoare, cand sa ridic pachetul, curierul imi cere banii pe transport si pachet (dupa ce eu am facut plata cu cardul la Marosbike pe site). Am sunat iar la Marosbike, am vorbit cu cineva, a zis ca se rezolva. A doua zi in sfarsit am intrat in posesia pachetului. In culmea fericirii ca am reusit sa intru in posesia pachetului, in graba nu m-am uitat sa vad ce fel de camera mi-au trimis, doar am verificat sa fie cu valva presta pentru ca deja aveam dubii de cat de bune servicii ofera. Ieri, am iesit la o tura cu bicicleta, pe la jumatea traseului am facut o pana si am zis, nu-i nimic am camera de schimb. Cand scot camera din rucsac observ ca pe cutie scria 28/29 in loc de 26 cum cerusem eu si noroc ca am avut chitul de pana de la ei ca sa imi repar vechea camera. Acestea fiind spuse si imi cer scuze pentru greselile de ortografie pentru ca scriu la nervi toate cele intamplat, eu personal nu va recomand. Produse de calitate 10 din 10, dar servicii de foarte proasta calitate 1 din 10. Nu ii recomand dar am sa ii si ajuta cu reclama proasta pe unde pot.

O zi faina in continuare.

+1
Un fost membru

#340531 15 aprilie 2015 la 10:58

Eu sint multumit de colaborarea cu Andras mecanicul. Un tip linistit care lucreaza cu atentie si incearca sa te rezolve cumva.Nu imi place de tipul de la caserie. Prea multe pareri personale si intrebari nelalocul lor...In rest ,doar de bine.

+2
Andrei Mihalcea

Trimite mesaj

#340828 17 aprilie 2015 la 23:22

Site-ul e unul de nota 10, filtrele bine puse ca sa ajungi foarte simplu la ce cauti. Gama variata de produse. Prima comanda mi-a venit in 2 zile. Am fost contactat de un domn amabil, unul din produse nu era pe stoc si mi-a recomandat ceva echivalent. Mi-au lasat o parere foarte buna. La o saptamana si ceva dupa asta am lansat o noua comanda, mai exact pe data de 08.04.2015. Acum nu au mai fost la fel de fermi, m-au contactat dupa 2 zile si mi-au spus ca o sa trimita comanda abia dupa Paste, pe 15.04.2015. Comanda nu a venit nici macar azi, 17.04.2015, nu am primit nici un telefon, mesaj cum ca ar fi predat coletul la curier.
Am ramas cu un gust amar dupa aceasta experienta, produsele sunt pe stoc dar trece mai mult de o saptamana ca sa le primesti. Si chiar aveam nevoie rapid de sabotii de frana, facand naveta 20km zilnic...

Un alt magazin online mai serios, dar la fel de bine organizat in ceea ce priveste site-ul, gasesc in Romania?

Multumesc!

+1
Andrei Mihalcea

Trimite mesaj

#341344 22 aprilie 2015 la 21:19

Revin cu o completare la ce am scris mai sus: Facut comanda miercuri 8 Aprilie- receptionat produse comandate miercuri 22 Aprilie.Fix 2 saptamani!!! Desi intre timp mi-am rezolvat franele si le-am dat mail sa anuleze o parte din comanda, am receptionat intreaga comanda! Se pare ca nu se mai uita pe mail-uri sa vada daca mai ai ceva de modificat in legatura cu acea comanda.
Cu toate astea cred ca o sa raman client magazinului si sper ca aceasta intamplare a fost doar un incident nefericit. :)

+1
Un fost membru

#341392 23 aprilie 2015 la 16:57

Marosbike-magazin,piese,atitudine de kk...Pentru cursiere au piese de kko,slabe si scumpe..Evit cat pot adresa lor.Prefer sa mi fac rost de piesele necesare din alte parti si sa le montez singur.

+1
ion ionut

Trimite mesaj

#341402 23 aprilie 2015 la 19:30

Am comandat si eu acum o luna niste accesorii...de vreo 250 lei... concluzii: n-au nicio treaba cu ce le scrii pe e-mail...sau si/la sectiunea "contact" ... omu` de raspunde la telefon are un ton plictisit si iti da senzatia ca...parca iti face un favor.

Una peste alta...un magazin online submediocru!

+2
Mihai Boldor

Trimite mesaj

#341434 24 aprilie 2015 la 09:41

Sunt cam aerieni, la 2 comenzi consecutive au ratata cate ceva, am comandat 2 seturi de garnituri si am primit doar un set desi au fost facturate ambele, am sunat si au zis ca asa e si ca imi pot trimite garniturile sau pot sa am astept pana mai fac o comanda si sa mi le puna atunci :)) Ultima comanda am facut-o online apoi am sunat sa mai adaug ceva si coletul a venit complect dar nu au facturat si ultimul produs, nu e ceva valoare fiind vorba de un set de leviere de 9 ron dar am sunat si le-am zis. Mi-a zis tipu ca nu stie exact cum sa facem si ca ma suna inapoi, asta a fost acum o saptamana jumate.

+1
Marian Ionescu

Trimite mesaj

#356082 21 noiembrie 2015 la 15:04

Avertisment!!! Tepari! Incepand cu patronul! Am facut 2 comenzi una de 2 camere
(dintre care una DEFECTA - avea probleme la imbinare) a doua comnda lichid antipana DESIGILAT!
Foarte probabil avea adaos de apa, dupa ce in prealabil au folosit o parte din lichid.
Am sunat la patron, care a facut ca toate alea... EVITATI!!!

+1
Marian Ionescu

Trimite mesaj

#356086 21 noiembrie 2015 la 15:54

Feriti-va si de Bike24 (Germania)! Sunt seriosi in Europa, dar spre Romania pleaca doar defecte si echipament folosit.Nu accepta retur.Fac discriminare... deh, germani....

+2
Florin cristea

Trimite mesaj

#356323 26 noiembrie 2015 la 15:39

Pana acum nimeni nu le a facut o plangere la O.P.C asta observ ca isi fac de cap cu anumiti clienti dar probabil ei nu stiu ca vestea circula foarte repede!
Daca nu imi trimitea o alta roata iesea cu scandal la O.P.C ca asta aveam de gand sa fac sa se invete minte si cu speranta ca nu vor mai tepuii oameni!
La o comanda mica gata par foarte interesati ''mai doriti ceva?'' texte de genu' dar cand iei roti...furci...etc piese de la ei...e jale cauta sa fuga de garantii sa te descurci singur!
minusuri:
lipsa de comunicare/informare
aroganta probabil nu stiu ca de la comenzi si service isi fac salariile!
nu ma atrage nimic sa trimit la service la ei daca am o problema complicata
uita sa mai puna cate ceva prin colete
cauta sa te prosteasca pe fata cu produse vechi/defecte
plusuri?!!
sunt punctuali cat de cat cand comanzi ceva
impacheteaza cat de cat un colet cum trebuie..

+2
Alexandru Ceausu

Trimite mesaj

#356886 10 decembrie 2015 la 15:59

Am colaborat de doua ori cu acest magazin.Prima data a fost in vara aceasta cand am comandat o foaie de pedalier in valoare de 50 lei,am fost sunat a doua zi de o domnisoara(asta se intampla vineri) si am rugat-o daca poate sa trimita foaia maine(nu aveam neaparata nevoie dar mereu vreau ca sa imi ajunga cat mai repede piesele),a zis ca se rezolva si sambata am primit foaia.
A doua oara am comandat un butuc novatec d362SB redus de la 294 lei la 205 lei,am fost sunat a doua zi dupa ce am plasat comanda,l-am rugat pe baiatul de la telefon sa verifice daca butucul este identic cu cel din poza,ceea ce a si facut,butucul a ajuns a treia zi dupa ce am plasat comanda,totul in regula.
Plusuri:
Comunicare foarte buna cu clientii
Preturi foarte bune
Gama foarte variata de produse
Site-ul bine pus la punct si actualizat in timp real
Nu am minusuri pana acum,cu siguranta voi mai colabora cu acest magazin

Radu Barbuc

Trimite mesaj

#357137 17 decembrie 2015 la 17:07

Am colaborat de cateva ori cu acest magazin, avand in general comenzi mici de maxim 300 ron, toate pe online. Ceea ce am apreciat in mod special la ei este ca au o gama variata de produse, site-ul este actualizat cu stocurile si se poate plati online cu cardul (ceea ce doar pe site-urile din Germania puteam). In general eram contactat de un operator la cateva ore dupa plasarea si plata comenzii online pentru confirmare de expediere.

Plusuri:
- posibilitatea de a plati online cu cardul
- preturi bune
- gama variata de produse
- comunicare buna cu clientii

Minusuri:
- site-ul se misca cam greu
- firma de curierat cu care colaboreaza (cargus) efectueaza livrarile cu intarziere

+1
Dan Oltean

Trimite mesaj

#357176 18 decembrie 2015 la 13:48

Prima comanda la Maros am facut-o pe 17 iulie anul acesta. Am comandat 2 cauciucuri RaceKing pe care le-am gasit la reducere. La ~2 ore dupa efectuarea comenzii am fost sunat de un angajat pentru a confirma comanda. Mi s-a spus ca pachetul va ajunge la mine ziua urmatoare in contextul in care comanda a fost plasata de dimineata. A 2 zi in jurul orei 10 dimineata am fost sunat de curier pentru a ridica cauciucurile. Au fost excelent ambalate, incta am reusit s ama si plictisesc pana le-am dezvelit. Totul in regula!
A doua comanda a fost data marti 15 decembrie in decursul dupamiezei. Am comandat un etrier caruia i-a fost redus pretul cu ocazia "reducerilor de iarna" cred eu, o clema de fixare pentru conducte hidraulice pe furca, 2 bureti de ungere pentru furca si un sticker gratuit :)
Tot asa, la ~2 ore dupa ce a fost data comanda am fost sunat de un angajat. Din nefericire am fost informat ca bureteii de ungere nu mia sunt in stoc, asa ca au ramas restul de piese pe comanda. Mi s-a spus ca maine(16 decembrie) va fi pus coletul la curier si ca va ajunge poimaine(17 decembrie). Coletul a ajuns, dar in 18 decembrie:) Mail-ul de la Maros in care mi se spunea ca pachetul a fost expediat l-am primit in 16 decembrie, ziua in acre mi s-a spus ca va fi pus. Cred ca aceasta intarziere a fost datorata aglomerarii firmei de curierat si am trecut cu vederea.

In concluzie:

-Puncte bune
*Magazin online foarte bine organizat
*Diversitate mare de produse
*Personal amabil (asta am putut sa-mi dau seama din convorbirea telefonica)
*Stocul produselor actualizat relativ ok

-Puncte mai putin bune
*compania de coleterie cu (,) care isi trimit coletele poate sa aiba intarzieri in perioadele ceva mai aglomerate, dar asta nu se datoreaza magazinului Maros, ci situatiei

In ansamblu ma declar multumit si voi apela la ei si cu alta ocazie

+1
Fredy Cristian

Trimite mesaj

#362961 6 aprilie 2016 la 10:15

O bila neagra pentru Marosbike. Comanda facuta in data de 31 martie, mi s-a spus ca din cauza faptului ca sunt aglomerati si nu au toate articolele disponibile, va pleca marti si va ajunge azi. Bineinteles ca nu a ajuns (m-am interesat la curier), i-am sunat, ca sa-mi spuna ca au avut probleme, si de fapt pleaca azi cu livrare maine... Foarte seriosi, n-am ce zice

+1
Un fost membru

#363323 10 aprilie 2016 la 19:51

Imi pare rau sa gasesc marosbike.ro acelasi pe care l-am lasat si acum 5-6 ani. Nimic schimbat la site , nimic schimbat la atitudinea personalului , nimic schimbat in cunoastere, nimic imbunatatit Tind sa cred ca pe patron nu il intereseaza decat atunci cand sunt reconcilieri ca vad ca si-a pus emailul si telefonul pe site pentru acel scop, vanzarile merg si asa...am vazut ca in 2014 au raportat un profit de 776.000 RON. Atentie , profit!

La acest profit , te astepti totusi la un personal si o experienta frumoasa cu acest magazin. La mine insa nu a fost cazul.

1) Acelasi tip la casa in magazin /telefon si acum. Tipul am impresia ca ori e obosit de fiecare data ori are probleme la mansarda. Asa cum zicea cineva mai sus .... ii pui intrebari simple si uneori parca e batut in cap.
2) Am intrebat ceva prin email inainte sa fac achizita , a raspuns cam in 2 saptamani. Asta este magazin online sau e o bataie de joc? Scoteti domnule site-ul si emailul daca raspundeti din an in pasti.
3) La telefoane raspund cum au chef. Uneori am sunat de ciuda in continuu o jumatate de ora. O jumatate de ora nu a raspuns desi erau in timpul programului.
4)Nu te baga nimeni in seama in magazin daca nu te duci sa intrebi. cine e mai tare in gura ala isi rezolva primul problemele.
5) Scopul e in continuare sa vanda si mai putin sa te ajute sa faci alegerea buna chiar daca castiga mai putini bani.
6) PReturile nu mai sunt deloc bune (Erau intr-o vreme) ba chiar foarte mari , acum de multe ori am iesit mai ieftin cu bikediscount cu tot cu transport din germania ( la o comanda de 100 de euro am salvat cam 25 de euro din diferente de preturi vs maros)

Sunt constient ca multe din probleme apar si pentru ca sunt prea putini angajati si uneori nu reusesc sa raspunda acolo dar nu e problema mea. Anagajati mai oameni daca nu faceti fata , asta nu e scuza de 2016 ci de 1990. Jenant
In conditiile astea domnule patron Tudor Maros , va spun ca de acum incolo eu la d-voastra nu o sa mai apelez. Nu va este rusine la ce profit aveti sa tineti 3 oameni in magazin ? Unul care e la casa , altul mecanic si unul pe sala consultant (si consultantul ala , un pustan , e vai de mama lui - n-a stiut nimic sa imi zica) Ce faceti domnule cu banii?

Cu mecanicii nu am avut pana acum interactiuni deci nu ma pot pronunta in directia lor.

In rest firma asta se complace in sub-mediocritate. Banii vin , nu ne mai intereseaza de restul.

Pacat!

Este necesara o schimbare de viziune , niste oameni proaspeti care cunosc meserie dar au si experienta clientului. Sunt deficitari pe aceste aspecte si comenzile mele o sa mearga de acum incolo la un alt magazin.

+4
Bogdan Ionescu

Trimite mesaj

#363330 10 aprilie 2016 la 22:15

N-am cumpărat (încă) de la ei dar le-am trimis acum câteva luni un mail (destul de important) la care nu s-au sinchisit să răspundă.

+1


Termeni și condiții | FAQ | Despre cookie | Membri | Logo | Advertising | Contact © 2007 - 2021 DirtBike.ro