Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugăm să te loghezi
|
Nu ai cont? Creează cont acum
DirtBike Logo

A Bigger Slice of British Pie


Dan Dinoiu

Trimite mesaj
A Bigger Slice of British Pie

#383405 8 iunie 2017 la 12:18

De curand, Dirt Magazine a lansa un nou film, intitulat A Bigger Slice of British Pie, o colectie de edit-uri despre scena mtb-ului britanic contemporan. Filmul in gasiti aici:
https://www.youtube.com/watch?v=jjCHwPf3aX0

Filmul este produs, regizat si filmat de Tom Caldwell, omul cheie din spatele lui Caldwell Visuals, cea mai "salbatica, controversata si virala companie producatoare de content video" din mtb-ul britanic.

Pentru cine nu stie, Tom Caldwell are printre clienti, in afara de Dirt Magazine, branduri iconice precum Stanton Bikes si BTR Fabrication, pentru care a facut cateva edit-uri memorabile ce completeaza, perfect, lista celor mai "hottest riding scenes in the country". Tom Caldwell colaboreaza constant in ultimii ani cu cei mai interesanti rideri englezi tineri, el insusi fiind un pusti, si de curant a lansat impreuna cu Joel Anderson, unul dintre riderii din film, cel mai nou edit al companiei BTR Fabrication, intitulat The Pinner, pe care il puteti vedea aici:
https://vimeo.com/216675782

Edit-ul facut pentru Stanton Bikes il gasiti aici:
https://vimeo.com/200812025

Actualul film este o urmare a altui film facut de Tom Caldwell, A Slice of British Pie, aparut anul trecut, pe care il gasiti aici:
https://www.youtube.com/watch?v=DenzJiBJWx0

Mai multe despre Tom si despre film, aici:
https://dirtmountainbike.com/features/interviews/bigger-slice-british-pie-tom-caldwell-interview.html

Vizionare placuta!

+1


Termeni și condiții | FAQ | Despre cookie | Membri | Logo | Advertising | Contact © 2007 - 2018 DirtBike.ro