Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugăm să te loghezi
|
Nu ai cont? Creează cont acum
DirtBike Logo

Papuci Scott Comp sosea 39


Ramona Popa

Trimite mesaj
Papuci Scott Comp sosea 39

#417604 saptamana asta joi la 08:34

Am avut o experienta neplacuta colaborand cu acest vanzator din Bucuresti (Marius Popa), deoarece descrierea produsului din anunt nu corespunde cu realitatea. Papucii nu sunt "aproape noi" asa cum cum au fost prezentati, iar placutele promise sunt Shimano, nu Look, asa cum au fost promovate in anunt.

https://www.dirtbike.ro/bazar/papuci-scott-comp-sosea-39-351454

Dezamagirea mai mare, ceea ce ma face sa nu recomand acest vanzator, este ca am dorit returnarea produsului, insa nu a vrut sa il primeasca, desi am fost de buna credinta si eu m-am ocupat de livrare (comanda curier la el accasa) si am platit contravaloarea produsului in avans.

Adrian Damian

Trimite mesaj

#417615 saptamana asta joi la 13:03

De regula cand achizitionezi ceva prin curier, OBLIGATORIU se cere expediere cu verificare colet. Iar in calitate de cumparator trebuie sa te documentezi despre produsul pe care il cumperi, sa ceri mai multe poze decat au fost puse in anunt. E bine sa te pregatesti pt cel mai urat scenariu(acesta) si sa nu ai nevoie, decat sa fii credul si sa iei teapa. Imi vine in minte zicala aceea "cat dai atata face"
Dar se observa usor din pozele postate in anunt ca perechea de papuci e veche si chiar uzata. Chiar nu imi dau seama cum ai putut sa crezi ca aceia sunt "aproape noi" cand se vad foarte usor julituri si decolorari in aproape orice poza.
Asa arata o pereche aproape noua : Pantofi ciclism1 Pantofi ciclism2 Pantofi ciclism3
Scrie-le moderatorilor , poate te ajuta in vreun fel.
Sper sa ajungi la un consens pana la urma , iar daca nu , mai multa atentie pe viitor.

+2
Calin Neagu

Trimite mesaj

#417617 saptamana asta joi la 14:26

Da, chiar arata uzati bine din poze !
N-ai vazut ca se chinuie sa-i vanda din 2017 ?!
Ce-ti spune asta, ca produsul nu merita cat cere el.
Pe viitor cand desfaci un pachet filmeaza, acum el poate zice ca a pus placute look,...
La conditie n-ai ce comenta dpmdv.. pozele sunt clare, papuci uzura mare.

Daca ai crezut ca sunt aproape noi, mai bine cumperi din magazin data viitoare.
Ori ia SH local, unde vezi ce cumperi.

...Imi vine in minte zicala aceea "cat dai atata face" Nu-i mereu asa, gasesti si oferte bune insa necesita experienta sa le vezi prin marea de anunturi.
Apropo de papuci, am luat cu 100lei de mtb in stare perfecta, e drept ca fara placute.
Au fost cu 100 unii si cu placute dar m-am miscat eu incet si s-au dat..

+1
Laurentiu Zotta

Trimite mesaj

#417622 saptamana asta joi la 20:14

Mai bine pedalezi în șlapi decât cu pantofi SH...

Teodor Jagate

Trimite mesaj

#417665 ieri la 12:47

S-a mai discutat pe aici mai demult pe tema, ”Nou”, ”Aproape nou”, ”Folosit”, se pare că nu e pe placul cuiva să scoată acel ”Aproape nou”, deși nimeni nu știe ce înseamnă asta, ori este NOU, nefolosit, ca în magazin ori este ”FOLOSIT”.

În poze arată plăcuțele de Shimano, te-a derutat descrierea, sunt mulți pe aici care nu știu ce vând iau de la SH și postează pe site, nu ai ce să le faci. Omul a pus poze corecte. Trebuia să ceri mai multe informații, detalii, să ceri o părere de la cineva care știe mai bine, înainte de a cumpăra. Ca uzură, sunt SUPER folosiți, clar. Și eu am luat țeapă aici, pe dirtbike, nu-mi plac țeparii sub nici o formă, dar aici cred că a fost mai degrabă neinformare. Că nu acceptă returul, na, asta e altă problemă. Pe viitor NU TE MAI LUA DUPĂ DESCRIERE, sună cel mai bine sau mesaje ca să afli starea reală, descrierile sunt după ureche, în multe anunțuri.Termeni și condiții | FAQ | Despre cookie | Membri | Logo | Advertising | Contact © 2007 - 2021 DirtBike.ro