Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugăm să te loghezi
|
Nu ai cont? Creează cont acum
DirtBike Logo

Lubrifiant pentru lant Tip Top Ketten spray chainlube


Octavian Craioveanu

Trimite mesaj
Lubrifiant pentru lant Tip Top Ketten spray chainlube

#318619 8 iunie 2014 la 13:21

durata de folosire: de 2 ori
domeniul de folosire: cross country
pret: 30 ron

descriere: Modalitatea de distributie/livrare a acestui ulei este sub forma de spray cu pai atasat. In momentul aplicarii are forma de spuma si o data cu scaderea volumului, se infiltreaza bine pana la nituri. Problema cea mare este ca are o consistenta destul de vascoasa si lipicioasa, ceva de genul mierii de albine, si oricat de bine ai sterge lantul dupa aplicare acesta se va umple de praf, nisip, noroi, in timp record.

avantaje: probabil ca lubrefiaza...
dezavantaje: foarte lipicios
concluzii: de evitat.

+2
BikeBits Web Shop

Trimite mesaj

#318638 8 iunie 2014 la 19:00

genul asta de spray nu se sterge de pe lant, trebuie lasat pana mierea de albine se intareste si devine ca o ceara. in general se foloseste pentru a proteja lantul de coroziune pe ud, pentru ca formeaza o pelicula impermeabila. ca si lubrifiant e mult mai persistent decat uleiurile cu teflon, pe mine ma tine cam 3 ture (~150km).

am folosit ceva asemanator de la Wurth, universal pentru lanturi de transmisie (de la un magazin moto). e foarte usor de curatat si reaplicat, lantul nu mai trebuie degresat cu wd40 sau motorina inainte de ungere, doar se sterge praful cu o carpa uscata si se aplica un strat nou.

Octavian Craioveanu

Trimite mesaj

#318664 9 iunie 2014 la 08:00

Salut Alex!
ai folosit cumva marca asta de ulei? nu se intareste intr-un interval rezonabil de timp, nici macar de pe o zi pe alta. ramane vascos si lipicios.

+1
Barna Deji

Trimite mesaj

#318689 9 iunie 2014 la 14:34

Salutare!

Eu am si acum acest tip de lubrifiant. Vreau sa va spun ca in mediu umed/ud e foarte bun, impiedica ruginirea lantului si patrunde bine in zale. Dar de evitat cand e vorba de uscat, praf etc. O sa va faceti de lucru dupa 10 km chiar...



Termeni și condiții | FAQ | Despre cookie | Membri | Logo | Advertising | Contact © 2007 - 2024 DirtBike.ro