Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugăm să te loghezi
|
Nu ai cont? Creează cont acum
DirtBike Logo

Colier Thomson


Apostol.M.Alexandru

Trimite mesaj
Colier Thomson

#237617 19 februarie 2012 la 16:34

Durata de folosire: 4-5 luni.

Domeniul: cross country / trail

Pret: 22 euro @ChainReactionCycles.

Descriere produs:
vechiul colier era unul produs de Kona cu cheita de desfacere rapida pe care l-am primit odata cu cadrul.Am vrut sa-l inlocuiesc cu unul mai usor si care nu avea cheita de desfacere rapida ca sa evit riscul furtului tijei de sa si implicit a seii.

Asa ca l-am cumparat pe acesta de la Thomson la 22 de euro (o caruta de bani) care are o greutate de 27 de grame pentru marimea 34.9.Se produce pe argintiu sau negru si pe marimile 28.6,29.8,31.8 si 34.9.Inaltimea este de 12mm si este prevazut pe interior cu o margine care impiedica colierul sa coboare pe "seattube" atunci cand nu este strans.Are un design interesant si folositor,cu doar o intoarcere a imbusului de 4 colierul dezvolta tensiunea necesara pentru a mentine tija de sa la locul ei.Colierul este din aluminiu iar surubul este din otel,din pacate din otel,pentru ca la pretul asta puteau sa puna si ei macar un surub din titan.Soseste intr-un saculet pe care scrie Thomson si vine cu un set de instructiuni foarte detaliat....foarte detaliat pentru un colier de tija de sa,aproape ca e un roman.

Am vrut sa achizitionez si tija de sa tot de la Thomson....dar o las pe alta data....

Avantaje: arata bine,este usor,impiedica furtul(daca nu cumva are hotul un multitool la el),in rest face ce face si un colier obisnuit.

Dezavantaje: pret mare,nu vine cu surub din titan,surubul se deschide cu imbus si cred ca ar fi fost mai bine sa se deschida cu torx ca sa previna si mai mult furtul tijei de sa si a seii.

Concluzie: este un colier de sa cu aspect bling-bling,usor si la care puteau fi imbunatatite cateva mici lucruri legate in principiu de surubul de strangere.

+4


Termeni și condiții | FAQ | Despre cookie | Membri | Logo | Advertising | Contact © 2007 - 2020 DirtBike.ro