Comentarii (2)

Adrian Damian 14 Martie 2018 10:39
Votează:
Salut.
Adrian Damian 14 Martie 2018 10:48
Tie nu ti se potriveste o bicicleta marimea L. Trebuie sa poti sta confortabil/relaxat pe ea,sa nu te intainzi prea tare pt a ajunge la ghidon, si cand stai in picioare trebuie sa ai vreo 5cm intre bara de sus si OO.
Legat de bicicleta din poza :
https://www.olx.ro/oferta/bicicleta-carrera-pe-26-IDazPGD.html#d0f99283ac asta e.
Dar vezi ca are si asta probleme. Pozele sunt facute de la mare departare, ca sa mai ascunda din defecte. Nu are o maneta de schimbator, nu stiu cat de uzat si ruginit e lantul si pinioanele.
Cand gasesti o bicicleta care te intereseaza, cere-i vanzatorului poze cat mai clare, cat mai aproape, din toate unghiurile. Daca refuza inseamna ca bicicleta are probleme. Si atunci ori negociezi la sange ori mergi mai departe.
Si daca cumperi din alte localitati, prin curier, totdeauna sa ceri verificare colet. Si sa nu accepti sa platesti pana nu poti desface coletul, indiferent ce iti spune vanzatorul. (comentariu editat)
Votează:
Tie nu ti se potriveste o bicicleta marimea L. Trebuie sa poti sta confortabil/relaxat pe ea,sa nu te intainzi prea tare pt a ajunge la ghidon, si cand stai in picioare trebuie sa ai vreo 5cm intre bara de sus si OO. Legat de bicicleta din poza : https://www.olx.ro/oferta/bicicleta-carrera-pe-26-IDazPGD.html#d0f99283ac asta e. Dar vezi ca are si asta probleme. Pozele sunt facute de la mare departare, ca sa mai ascunda din defecte. Nu are o maneta de schimbator, nu stiu cat de uzat si ruginit e lantul si pinioanele. Cand gasesti o bicicleta care te intereseaza, cere-i vanzatorului poze cat mai clare, cat mai aproape, din toate unghiurile. Daca refuza inseamna ca bicicleta are probleme. Si atunci ori negociezi la sange ori mergi mai departe. Si daca cumperi din alte localitati, prin curier, totdeauna sa ceri verificare colet. Si sa nu accepti sa platesti pana nu poti desface coletul, indiferent ce iti spune vanzatorul.
Login sau înscrie-te ca membru pentru a lăsa comentarii.
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×