Comentarii (5)

Alex Sasu 4 Octombrie 2016 09:43
salut. n-am stat sa citesc toate postarile, nu am timp. mergi direct la YT Capra, nu o sa regreti. urmeaza sa-mi iau cand o sa am toti banii si le-am luat pe toate la studiat, in plus, Capra are un prieten. https://www.facebook.com/profile.php?id=100009354820394&fref=ts (comentariu editat)
Votează:
salut. n-am stat sa citesc toate postarile, nu am timp. mergi direct la YT Capra, nu o sa regreti. urmeaza sa-mi iau cand o sa am toti banii si le-am luat pe toate la studiat, in plus, Capra are un prieten. https://www.facebook.com/profile.php?id=100009354820394&fref=ts
Alex Sasu 4 Octombrie 2016 09:46
componentele cu care este echipata, unghiurile cadrului dar si aspectul sunt top avand in vedere bugetul. parerea mea este ca aici poti schimba franele,merge si ulterior, ai avea nevoie de ceva cu 4 pistoane. poti sa te uiti si la commencal, eu am avut ceva de freeride si sunt ok. daca mai ai nevoie si de altele de comparatie, incearca si Radon. echiparea este foarte buna versus pret. bafta. (comentariu editat)
Votează:
componentele cu care este echipata, unghiurile cadrului dar si aspectul sunt top avand in vedere bugetul. parerea mea este ca aici poti schimba franele,merge si ulterior, ai avea nevoie de ceva cu 4 pistoane. poti sa te uiti si la commencal, eu am avut ceva de freeride si sunt ok. daca mai ai nevoie si de altele de comparatie, incearca si Radon. echiparea este foarte buna versus pret. bafta.
Adelin Preda 17 Aprilie 2018 16:59
Cumparator serios, i-am trimis produsul cu gandul sa faca plata dupa ce primeste coletul iar el a facut plata imediat dupa ce am depus coletul la posta ! (comentariu editat)
Votează:
Cumparator serios, i-am trimis produsul cu gandul sa faca plata dupa ce primeste coletul iar el a facut plata imediat dupa ce am depus coletul la posta !
Constantin Varniski 27 Aprilie 2018 13:29
Vanzator serios. Produs ca in descriere. Multumesc (comentariu editat)
Votează:
Vanzator serios. Produs ca in descriere. Multumesc
Mariana Mocanu 2 Septembrie 2018 19:04
Cumparator foarte serios, a platit produsul anticipat, imediat dupa depunerea acestuia la posta, 10+++ (comentariu editat)
Votează:
Cumparator foarte serios, a platit produsul anticipat, imediat dupa depunerea acestuia la posta, 10+++
Login sau înscrie-te ca membru pentru a lăsa comentarii.
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×