Verde BMX - misiune undercover în România

De obicei, când vine un crew străin prin România, fie că este vorba despre BMX, MTB, skate, snowboarding sau orice altceva, se află destul de repede. Verde se pare că au fost eficienţi şi discreţi. Avem un montaj foarte fain cu spot-uri din Bucureşti şi Braşov la care ţi-e mai mare dragul să te uiţi. În scurta descriere online scrisă de băieţi, ei povestesc despre cum Martyn Tambling încerca să regăsească spot-uri pe care le văzuse în călătoriile sale prin Europa de est de acum 8 ani şi cum bicicletele le-au ajuns de abia după 35 de ore, fiind nevoiţi să ia Bucureştiul la picior, ceea ce s-a dovedit a fi un blessing in disguise. Asta ca să se mai plângă cineva de foot inspection şi de găsit linii! ;)

Mai aflăm cum au găsti un velodrom abandonat (fixie hipsters, anyone?) şi bowl-urile din Tineretului, cum cele mai bune locuri de dat întotdeauna apar accidental, cum localnicii sunt interesanţi şi prietenoşi şi cum e bine să eviţi câinii vagabonzi. Clasice de România!

Doamnelor şi domnilor, Brian Yeagle, Jonny Devine, Matt Priest, Lima şi Martyn Tambling, riding creativ şi un edit cu inimă:Am aflat despre treaba asta de la Barni via Facebook, iar articole pe tema asta găsiţi pe DIG, pe BMX Union şi pe Ride BMX.
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×