Schimbări și la Lapierre Gravity Republic

După ultimele știri din care aflăm că frații Atherton se mută din 2016 la Trek, aflăm și că Lapierre Gravity Republic (așa cum a existat în ultimii 8 ani) renunță la echipa de Downhill, rămânând prezentă doar în competițiile de enduro și e-bike după separarea de firma Pure Agency care se ocupa cu management-ul echipei.

În urma acestei decizii, riderii echipei, Bruni Loic (campionul mondial de downhill de anul acesta), Loris Vergier și tânărul Finn Iles sunt disponibili pentru echipele rămase în campionat și rămâne de văzut dacă vor merge la aceeași echipă, sau dacă se vor împărți la mai multe și care vor fi acestea...

Bruni, campion mondial în 2015


Loris Vergier, campion mondial de juniori în 2014


Finn Iles, un copil cu super potențial!

același kid, cu un whip din altă generație!


Laurent Delorme, managerul Pure Agency despre parteneriatul cu Lapierre: „Să lucrăm cu cei de la Lapierre timp de 8 ani a fost o aventură extraordinară. Gilles Lapierre, echipa din spatele său și toată compania, au fost încă de la început un sprijin eficient și de nădejde. Cu o strategie bazată pe evoluția de tinere talente, am ridicat performanțele riderilor noștri la cel mai înalt nivel, mulțumită inovațiilor tehnologice în concordanță cu necesitățile competiției.”

Nu rămâne decât să vedem ce se va întâmpla în continuare cu cei trei rideri!

Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×